A+ A-

Egy kiéhezett anya története 4. rész

Hosszú idő eltelt már mióta megírtam a harmadik részt anyám és köztem lévő történésekről. Azóta sok víz lefolyt a Tiszán, és sok minden változott. Nekem időközben barátnőm lett, ami már körülbelül három hónapja tart. Miután bemutattam Dórit a családnak, anyámra egyszerűen kiült a féltékenység. Nem tetszett neki, hogy van nekem a Dóri, mert úgy érezte, hogy miatta őt el fogom hanyagolni. Kezdetben próbáltam is megváltozni, de anyám nagyon jól tudja, hogyan lehet már engem mesterien elcsábítani.
Az elmúlt hétvégén itthon volt a család, apám is Ausztriából, anyám, az öcsém, Dóri és én. Anyám ilyenkor mindig direkt úgy öltözött, hogy ő legyen azért mégiscsak a középpontban, hiszen féltékeny volt újdonsült barátnőmre.
A leves szedésénél, mindenkinek szedett természetesen, de nekem úgy, hogy közben a mellét odanyomta a vállamnak. Amint leült szembe velem apám mellé, kezdte a jól megszokott hús leszopogatást, szája szélének a nyalogatását, közben lopva-lopva rám figyelt. Tekintete azt sugározta felém, hogy gyere fiam kívánlak. Ebéd után felmentünk a szobába. Dórival filmet néztünk és közben szexeltünk. Anyámnak isteni megérzése lehetett, mert feljött az emeltre a szobám elé és kopogtatott.
- Pillanat - szóltam ki.
- Csak annyit akarok mondani, hogy gyertek le, mert kész a palacsinta.
- Rendben nemsokára megyünk, csak végignézzük a filmet. Természetesen gondolhatta, hogy dugunk, és szerintem majd megette a féltékenység. Miután lementünk a konyhába és megettük a palacsintát, a fürdőbe mentem kezet mosni. Anyám rögtön utánam jött a mini szoknyában és kivágott blúzban, megmarkolta a seggem. Felugrottam mert meglepett a dolog.
- Mit csinálsz? Normális vagy? Nem láthatja ezt meg Dóri!
- Na jó, de annyira hiányzik a farkad, apád le sem szarja a fejemet, pedig már megpróbáltam megdugatni magam vele, de semmi. Akarom a fiatal faszod- súgta-e szavakat a fülembe. A farkam természetesen meghozta a számára várt reakciót, hiszen el kezdett ágaskodni. Szerencsémre Dóri mentett ki a szituból.
- Szivem, merre vagy?
- Megyek már csak kezet mostam. Anyám közben egy papirt dugott a zsebembe.
Ismét felmentünk a szobába, beszélgettünk a közelgő eseményekről, szülinapok névnapok.
Közben Dóri lement a wc-re, ekkor megnéztem a lapot amit anyám a zsebembe tett. Ez állt rajta: Fiam, akarlak nagyon, remélem nem hanyagolsz majd el a barátnőd miatt.
Sajnos ekkor már tudatosult bennem, hogy anyám tovább akarja a dugást velem, én viszont szerettem volna normális kapcsolatot, mert szeretem Dórit, hiába volt jó a szex anyámmal. A következő pár nap úgy telt el, hogy anyám folyamatosan ostromolt amikor nem volt itt a barátnőm, de igazából nem tudott nagy eredményt elérni, mert apám is itthon volt, így meg tudtam menekülni.
A baj akkor kezdődött, amikor apám visszament dolgozni két hétre, öcsém pedig koliba, én meg itthon maradtam újból anyámmal.
A délután rögtön úgy kezdődött, hogy anyám kopogás nélkül jött fel a szobámba. Épp tanultam a vizsgáimra, de amint felpillantottam, már tudtam, hogy nem fogok tudni ellenállni neki. Gyönyörűen ki volt festve, fekete tűsarkú volt rajta és egy combfix, semmi más. Mellei és pinája szabadon voltak előttem, mint eddig. Odajött mellém és leült az ágyra.
- Na tetszik a látvány?- kérdezte.
- Tudod te is, de mondtam, hogy szeretnék normális kapcsolatot.
- Óhh értem, és elmondod nekem, hogy a barátnőd tud-e ilyet?- széthúzta a frissen borotvált pináját, és elkezdte dörzsölni. Már eddig is bajban voltam, de éreztem, hogy nem tudok uralkodni magamon, bármennyire is szeretnék.
- Nem akarsz segíteni? Tudod ez a pina csak a tiéd.
- Szívesen megtenném anya, de ha a Dóri megtudja…azzal odafordult hozzám és lesmárolt, majd lenyomott az ágyra. Pár pillanat múlva már táncot járt a nyelvünk egymás szájában. Vonaglott az ölemben amíg csókolt, a farkam már majdnem átszúrta a melegítőt.
- Jajj de hiányzott már a faszod, most olyat fogunk dugni, mint amikor legelső hetekben keféltünk. Miénk az egész délután egész nap csak baszni fogunk. Szeretnéd fiam?
Lelöktem magamról, lerántottam a nadrágomat a boxerral együtt, anyám csak vigyorgott kéjsóvárogva. A farkamat rögtön a pinájába vágtam misszionárius pózban. Újra a megszokott pinában voltam és be kell valljam hiányzott, hiába szexeltem mellette a barátnőmmel. Nem tudott Dóri olyan mértékben felizgatni, mint a saját anyám.
A farkam eltűnt anyám csupasz pinájában, és úgy dugtam mint egy őrült. Belemarkolt a seggembe, kaparta a hátamat, csókolgatta a nyakamat. Nem sokáig bírtam ezt amit anyám művelt velem. Beleélveztem a pinájába pár pillanat alatt. A farkam azonban nem lankadt le, tovább nyomtam neki. Gondoltam jöhet a második menet, hiszen estig még van idő. Anyám sem tiltakozott és kérte, hogy hadd szopja le a farkam. Annyira fenomenálisan szívott és szorított egy lány sem tudta így. Tudtam, hogy soha életemben nem fogok tudni elszakadni anyámtól.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.7 pont (105 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 deajk2008 2019. 01. 4. péntek 08:25
Az análszex jó... folytasd 9p
#15 joe013 2018. 11. 10. szombat 18:21
jó a sztori, így tovább!!
#14 Bizse42 2018. 09. 4. kedd 20:22
Magyon élveztem. Jóó!
#13 zoltan611230 2018. 08. 3. péntek 09:11
Jó nagyon.
#12 cscsu50 2018. 03. 7. szerda 12:37
folytatás???????????
#11 genius33 2018. 03. 7. szerda 09:35
Elég jó smile Egy szóval kéjsóvár sztori smile
#10 feherfabia 2018. 03. 6. kedd 06:29
Remélem folytatod!!
#9 Almoska5 2018. 03. 5. hétfő 23:19
Bár a (5) Zsuzsikának lenne igaza, Dóri beszáll majd harmadiknak és megkedveli majd a "hátulsó" eljárási cselekményeket....

Sok sikert a folytatáshoz.
/Én már vén ember vagyok (72), eltérhetek a pontozási szabályoktól: nekem 95 pont /
#8 sunyilo 2018. 03. 5. hétfő 21:16
Bonyolódik a helyzet, jó történet...
#7 hairy_pussy 2018. 03. 5. hétfő 14:20
jó lesz ez
#6 vakon54 2018. 03. 5. hétfő 12:12
Igen folytazsd 10 pont
#5 zsuzsika 2018. 03. 5. hétfő 11:02
Ebből lebukás lesz.
#4 sanyi0227 2018. 03. 5. hétfő 09:17
van igény,jöhet 10-pont
#3 listike 2018. 03. 5. hétfő 08:31
Nagyon tetszik, írd tovább.
#2 A57L 2018. 03. 5. hétfő 04:16
Jó ez a sorozat,10 pontos.
#1 Törté-Net 2018. 03. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?