A+ A-

A megváltozott életem 4. rész - Nyári sporttáborban: A ráadás ráadása

Tollaslabdaversenyen
Az előző levelemben említést tettem a versenyen résztvevő fiúk számáról és arról, hogy a vasárnap elkészítették a párosításokat. Amiről kiderült, hogy másnap reggel, hogy csak a megérkező helybeli játékosok hiányoznak, így újra elkellett készíteni. Ráadásul Isti itt dőlt el, hogy tényleg csak 3 versenyszámban indul. Az u15-ös korosztályban egyéni és páros, míg az u18-as korosztályban pedig egyéni számban indult. Az előzetesben szerepelt, hogy indul mind a két korosztályban egyéni, páros és vegyes-páros számokban is indul. Aztán a párosításnál már csak a két egyéniben és az u15-ös párosban és vegyes-párosban jelentkezett. A megismételt sorsolásnál végül az a döntés született, hogy csak az u15-ös és az u18-ös korcsoportok egyéni valamint az u15-ös korcsoport páros küzdelmeiben indult. Az utóbbiban Robival párban. Az u15-ös korcsoport egyéniben 60 fő indult, amiből 4 fő (mivel 32 felett, de 64 alatt volt, így a belső ranglista 1-4 helyezettje) kiemelt. Az u15-ös párosban 24 páros indult, amelyből 2 páros (mivel 16 felett volt) kiemelt. Egyéniben Isti, míg párosban Isti/Robi voltak a listavezetők. Az u18-as korcsoport egyéni számában 74 fő indult, amiből 8 fő (mivel 64 felett volt, így a belső ranglista 1-8 helyezettje) kiemelt volt. A lista 3. helyezettje pedig Isti volt, míg a 8. helyen én álltam.
Mivel én abban a naptári évben töltöttem a 16. életévemet, így csak u18-ban indultam. Egyéniben 8., párosban 15., vegyesben pedig 11. voltam. Előbbiben Sanyival, utóbbiban Grétivel. Mivel ebbe a korosztályban a párosok száma 31 volt, így 2 kiemelt. Vegyesben 18, ill. 2 volt ez az arány.
Hétfő:
A kisebb korosztályok nagy létszáma valamint a sok selejtező miatt nekem még szerencsére nem kellett pályára lépem, ahogy kiemeltként persze Istinek sem. Így volt néhány szabad óránk, amit kettesbe töltöttünk. Volt, hogy a faházba, volt hogy az udvar egy eldugott sarkába, hol pedig a közeli erőbe. Nagyon jó volt vele lenni. Úgy éreztem, hogy egyfajta lelki társra találtam, Főleg úgyhogy, nem lehet velem Zsolti. Ráadásul ő, vagyis Isti sem nézett ki rosszul. Sőt! Valamelyest jobban is nézett ki, mit Zsolti, de mégis Zsoltié volt a szívem.
Kedd:
A korosztályi sajátosságok miatt is, de délelőtt fél 9-kor az u15-ös főtáblán az ő mérkőzése volt, amelyen 21:10-es és 21:8-as győzelmet aratott. Nagyjából negyed 11-kor én is pályára léptem Gréti oldalán. A mérkőzést 21:13-as és 21:17-es győzelem lett a mérkőzés vége. Aztán délután 3-kor Robival párban is pályára lépett. Azon a mérkőzésen 21:16; 21:10 győzelem volt. De a nap nem ért véget, hiszen a saját korosztályában még 1 főtáblás mérkőzést játszott este fél 7-kor, amin 21:8; 21:4 győzelmet aratott. Érthető módon a nap boldogan ért véget a sport terén. Arra még talán az edzők sem gondoltak az előzmények ismeretében, hogy Isti bokája ilyen jól fogja bírni az edzésnél sokkal nagyobb erőltetéssel járó versenynapot. Arra viszont én nem gondoltam, ami ezután történt. A többiek még nem értek vissza, amikor a fiú elkezdett simogatni, csókolgatni. A testem bele is bizsergett mindebbe. Persze viszonoztam. Heves csókolózásban voltunk, amikor az ún. teraszról beszűrődő hangokat hallva abbahagytuk, hogy nehogy lebukjunk. Izgalmas másodpercek voltak. Ezt követően nem sokkal az ikrek és Mikiék elmentek zuhanyozni (ezen mi eddigre már túl voltunk), így megint kettesbe maradtunk. Újabb csókban egyesültek ajkaink, majd aztán összebújtunk. Nem is emlékszem arra, hogy ki, mikor ért vissza a fürdésből a többiek közül.
Szerda:
A nap első mérkőzései reggel 8-kor kezdődtek. Ezen a napon az u18-as egyéni számban voltunk mindketten érintettek. A mérkőzéseink egy időben kezdődtek. Ő végül két szettben (21:18; 21:13) nyert. Én szintén két szettben (21:10; 21:15) győztem. Délelőtt fél 10-kor Istinek újabb jelenése volt. Ezúttal Robival a párosok versenyében három szettben (21:15; 18:21; 21:17) nyertek. Aztán du. negyed 1-kor mi következtünk Sanyival, az u18-as párosok versenyében, ahol két szettben (21:15; 21:19) győztünk. Aztán du. fél 5-kor ismét Istinek és nekem is jelenésünk volt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.18 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Aki1973
2018. 05. 10. csütörtök 16:15
A folytatást már beküldtem régen. Nagyjából két hónapja. Azóta várom a megjelenítését. Abban úgy mondott adatok nem szerepelnek. Várom a megjelentését és a kritikákat, hogy betudjam majd azokat is építeni a folyamatban levő 6. rész fogalmazásába és levezetésébe.

Üdvözlettel a történet írója!

utóirat:
köszönöm a kritikákat, és elnézést, hogy ennyire rámentem a részletekre. De mire az első rész megjelent, már a 2., sőt hogyha jól rémlik már a 3. rész is be volt küldve. A 4. részt részben a kritikák, részben pedig itt fellelhető régi történetek olvashatósága, kinézete, levezetése, eladhatósága valamint a saját okfejtési vezetésem mintájára próbáltam megfogalmazni. Még egyszer elnézést, hogy kicsit túl sok adatot vittem bele. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2018. 04. 19. csütörtök 17:49
egyetértek Hahaha-val Válaszolok rá!
#3 Hahaha
2018. 04. 17. kedd 08:02
Ugye nem lesz több folytatás. Ez annyira szar, hogy az fantasztikus. Már megint adatfelsorolás. Kedves író hidd el hogy ez nem kell senkinek. Igazán megfogadhatnád a kommentelők véleményét. Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 04. 17. kedd 05:07
Ennek az írásnak nem sok értelme volt. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 04. 17. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!