A+ A-

A megváltozott életem 1. rész - Nyári sporttáborban: A kezdetek

Focitáborban
Kedves olvasók/olvasóim! Én egy 45 éves pasi vagyok, és Ákosnak (ismerőseim Ákinak) hívnak. Az egykori felfedezésem és az első élményemről számolnák be ebben a történetemben, ami egy többrészes sorozat 1. része lesz, ami
Egy 5 gyermekes család 4. gyermekeként láttam meg a napvilágot. A bátyáim 2-11 évvel idősebbek, míg az öcsém 3 évvel fiatalabb nálam. Mára már így vagy úgy, de mindannyiuknak családjuk van. (Nekem is van valakim, de ez egy külön történet, és még nem ide tartozik.)
A 3 bátyám (és az öcsém) által szinte csak fiúkkal voltam körülvéve otthon. Sanyival (legidősebbik bátyám) mindig távolságtartó volt a kapcsolatunk mindannak ellenére, hogy sokszor ő vigyázott ránk, kisebbekre, amikor a szüleink dolgoztak. Laci, a másodszülött fiú a családban. Vele mindenről eltudtam beszélgetni és valójában ő segített a legtöbbet nekem. Gabi (legkisebbik bátyám) és Robi (öcsém) teljesen más tészták voltak. Sanyi és Gabi nagyon egyformák voltak minden téren, így valódi jó kapcsolat akkoriban Gabi és köztem sem volt, hiába vele voltunk korban a legközelebb egymáshoz. Robi pedig még nálam is visszahúzódóbb volt, így még a testvéreit sem engedte magához igazán közel egészen sokáig. Talán a 4 fiútestvér valamint az, hogy suliba az osztályom több mint kétharmada fiú volt, hozzájárult ahhoz, hogy igencsak érdeklődni kezdtem a fiúk iránt. Egészen 16 éves koromig ezt sikeresen elnyomtam magamba (legalábbis a külvilág felé nézve.
Véget ért a gimi második éve is, amikor egy szép nyári hétnek a végén egy 1 hónapos sporttáborba mentem. Amennyire szerettem a sportot (foci, tollaslabda), annyira nem szerettem ezeket a hosszúra nyúló edzőtáborokat, mert a legtöbb sráccal nem lehetett másról beszélni csak az adott sportágról vagy a csajokról. Nekem leginkább a második téma volt kicsit a kelleténél kínosabb, de ezt nem mondhattam el senkinek sem.
Amikor odaértem a táborba, akkor belebotlottam egy számomra ismeretlen fiúba. Bemutatkozás nélkül ugyan, de azért elkezdtünk beszélgetni. Aztán megérkezett a táborvezető, aki bemutatta az újonnan érkezőket valamint beosztották a faházakat, vagyis kiderült, hogy ki kivel lesz a következő kéthétben. Én ezt a srácot kaptam társként, aki nem volt más, mint Zsolti. Egyébként 17 éves volt, 170/75, szépen kidolgozott felsőtest, kerek arc, gyönyörű barna szem, hosszú barna haj (ami a derekáig ért, de láthatóan nagyon szépen tisztán tartotta), izmos karok és lábak. Nyár révén rövidnadrágba láttam őt először, így láttam, hogy igencsak szőrösödik már az alsóvégtagja és persze a karja is. Az arca is igencsak borostás volt már. Amikor hivatalosan bemutattak egymásnak minket és kezet fogtam vele, megtapasztaltam, hogy igen erős, de mégis óvatos kézfogása van. Ez nagyon bizalomgerjesztő volt számomra. Aztán kiderült, hogy egy faházba leszünk elszállásolva az első két hétre (sajnos ő csak a kéthetes focitáborba jött). Nagyon örültem neki, mert bizony azok közül, akik ott voltak a táborba, mint számomra új arcok, azok közül ő volt a legvisszafogottabb, de mégis az ő szeméből áradt a legtöbb önbizalom és a legnagyobb bizonyítási vágy is, (még úgy is, hogy kisebb bokasérüléssel érkezett a táborba). Tudtam, hogy az edző figyelme mellett Zsoltiét is felakarom magamra hívni. Így, amikor a házikóba elkezdtünk kipakolni a táskáinkból, akkor beszélgetést kezdeményeztem vele. Először csak a tanulásról beszélgettünk. Aztán egy kicsit a sportról. Aztán elérkezett az este. A beszélgetés így abba maradt. Másnap reggel edzés, majd ebéd, aztán késődélután újabb edzés. Kettesbe csak este voltunk, de neki nem igazán volt kedve semmiről sem beszélgetni.
Az igazi áttörés első lépését a tábor harmadik napján értem el. Az újabb edzés megint megtette a hatását Zsoltinál az alapul is sérült bokája mellett az edzésen egy kellemetlen ütközés nyomán kapott egy kisebb ütést a dereka környékére, ami ezáltal szintén fájt. Szóval csak úgy volt esélyem arra, hogy egyáltalán beszélgessünk, hogyha felajánlom neki, hogy megmasszírozom. Bár igaz, hogy attól féltem, hogy visszautasítja a felajánlásomat. Szerencsére nem így lett. Nem csak aznap, hanem a következő 4 délután, vagy inkább este felajánlottam, vagy ő maga kért meg arra, hogy masszírozzam meg hol a hátát, hol pedig a lábát. Eközben egyre inkább elkezdtem vágyni arra, hogy több is történjen közöttünk ennél. Aztán a soron következő 5. napon meg is történt a várva várt dolog. A délutáni edzés végén egy rossz lépés nyomán rásérült az egyébként sem 100%-os jobb bokájára. Sajnos a sors nem állt itt meg, hisz este, amikor mentünk visszafele a tábor másik végében található zuhanyozóból a faházunkban, akkor pedig sikerült félrelépnie, így mivel nagyjából egy magasak voltunk (ő 172, míg én 169 cm voltam), így nem volt semmi akadálya, hogy rám támaszkodjon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.1 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Aki1973
2018. 03. 14. szerda 18:22
Mély tiszteletem kedves sunyilo és ethylen!

Én nem változtattam sem email címet, sem pedig felhasználói nevet. Nem loptam senkitől történetet!

Tisztelt Szerkesztőség!

Amint fent említettem már, tudtommal a történet nem lehet lopott, mert a saját életemet mesélem el. Ha bármely történettel való azonosság, csakis a véletlen műve.

Kedves A57L, és feherfabia! Tisztelt ethylen!

Ez volt a kezdet. Már rég be van küldve a folytatás, amely a következő hetekben fog [remélhetőleg] megjelenni. Válaszolok rá!
#6 Törté-Net
2018. 03. 13. kedd 21:26
Kedves sunyilo, kedves ethylen!

Köszönjük a figyelmeztetést, de így utólag sem találjuk nyomát annak, hogy ez a történet (vagy ennek eredetije) szerepelne már az oldalon.
Amennyiben mégis így lenne, kérjük jelezzétek, hogy melyik történetet másolta ez.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2018. 03. 13. kedd 20:31
A máskor oly éber cenzorok hogyhogy nem ismerik fel az ismételten beküldött anyagot? Vagy elég a neveket megváltoztatni? Válaszolok rá!
#4 ethylen
2018. 03. 13. kedd 17:30
Egy régebbi történet kicsit kibővítve, más nevekkel. Ez így gáz. Ne is folytasd. Bukta van. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2018. 03. 13. kedd 05:40
Nem jött be! Válaszolok rá!
#2 A57L
2018. 03. 13. kedd 03:31
Többet és jobbat vártam. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 03. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!