A+ A-

A megváltozott életem 2. rész - Nyári sporttáborban: A folytatás

Focitáborban 2.
Az életem első aktusát követő összebújás, és együtt alvás Zsoltival, vegyesen alakult. A fiú édesdeden aludt a karjaimban, míg én egy szemhunyást sem tudtam aludni. Folyamatosan azon járt az agyam, hogy vajon most mi lesz?. Lesz-e folytatása a dolognak vagy sem?. Egyáltalán ő akar-e annyira engem, mint én őt?.
Mint minden reggel, így a tábor 8. napjának reggelén is 6:30-kor volt ébresztő. Én már 6:15-kor arcára adott puszikkal ébresztettem. Amikor ezt nem utasította el, hanem inkább kiharcolta a csókot, akkor kicsit megnyugodtam, hogy van még nála esélyem.
- Akkor van esély valami tegnapihoz hasonlóra közöttünk? - kérdeztem
- Édesem! Hogyan is kérdezhetsz tőlem ilyet? - reagált a kérdésemre
Ekkor már kezdtem örülni neki.
- Egy gyors menet, már akár most is mehet, ha gondolod. - jegyezte meg néhány másodperccel később
- De hát ezt hogyan… - kezdtem bele a következő kérdésembe
Erre nem szóba, hanem tettekkel válaszolt. Odatérdeltetett maga fölé és felszólított arra, hogy szopjam le. Én pedig engedelmeskedtem. Első lépésként még csak a kezemmel izgattam néhány másodpercig, majd elkezdtem nyalogatni a farkát, aztán bekaptam, és amilyen hevesen csak tudtam, szoptam őt. Nem is kellett sok idő, és megint a számban érezhettem az isteni finom gecijét.
Aztán meg elérkezett 6:30 és a készülődés az első edzésre. Mondtam neki, hogy jobban járna, hogyha szólna a tanároknak/edzőknek, hogy előző este félrelépett és nagyon fáj a bokája. De ő erről hallani sem akart. Viszont legalább abba beleegyezett, hogy bekenem kenőccsel és befáslizom a bokáját. A kenőcsöt belemasszíroztam a bőrébe. Aztán 7:00-kor reggeli, majd 8:30-kor az első edzés. Az ”edzők” is észrevették, hogy az előzőnap délutáni edzéshez képest is nehezebben tud a jobb lábára ránehezedni, ami azért egy főleg ballábas játékosnál nem túlságosan jó dolog. Arról nem is beszélve, hogy jobb lábbal is voltak bombái. Az edzés végén félre is hívták és közölték Zsoltival, hogy délután külön fog majd edzeni, és könnyített formába. (De ott sem ő volt az egyetlen.) Nem akarta elfogadni, de a tanár/edzők kötötték az ”az ebet a karóhoz”, és megmondták neki, hogy a könnyített edzés, vagy semmilyen, mert nem akarják, hogy súlyosabbá váljon a sérülése.
A helyzet akkor vált komollyá, amikor visszaértünk a faházunkba. A fiú teljesen magába roskadt, hogy miért kell neki a csapattól külön edzeni, hisz nincs neki semmi baja. Én megpróbáltam megnyugtatni, mindeközben átöleltem. Először úgy éreztem, hogy nagyon szorong, majd egyre jobban feloldódott. Az ölelés közben elkezdtem a nyakát és az arcát puszilgatni, vagyis sokkal inkább csókolgatni. Erre ő odanyúlt és maga elé húzta a fejem, majd elkezdett hevesen megcsókolni. Én sem voltam semminek az elrontója, így mivel én is erre vágytam, viszonoztam is a csókját. Nagyon hosszú (kb. 10 perc) volt, amit azért többször is megszakítottunk, mindannyiszor csak 1-2, maximum 3 mp-re, és folytattuk. Közben én őt, ő pedig engem kezdett el vetkőztetni. Pillanatok alatt anyaszült meztelenek lettünk. Aztán lefeküdtünk az ágyra, úgyhogy én voltam alul (a fejem a párnák felé), és ő pedig rajtam (a feje a lábaim fele). Egyszerűbben megfogalmazva: 69-be fordultunk és elkezdtük egymást a másik farkán keresztül kielégíteni. Nagyon jól csinálta. Mintha csak profi lett volna ebbe a dologba, pedig (a későbbi) elmondása szerint addig ”csak” álmodott róla. Az aktus közben a kellő időben elkezdtem érezni, hogy nem sok lehet hátra és mindketten elélvezünk. Ezt onnan éreztem, hogy a faszom már a végtelenségig megvastagodott, ahogyan az övé is. Azért, hogy kicsit késleltessem a dolgot, inkább lassabb fokozatra kapcsoltam. Szemben vele, aki még gyorsabban kezdett el szopni. Amikor viszont elélveztem, akkor meg nem győzte nyelni a kapott anyagot. Ez idő alatt én is visszakapcsoltam max fokozatba, így ő is elélvezett. Mindkettőnk teljes teste spermás volt, amiből jutott néhány cl az ágyra is sajnos. Ahogyan az is sajnos, hogy innen akkor nem mehettünk tovább, mert menni kellett ebédelni. Aztán du. 15 órára pedig edzésre. De az edzés utáni dolgok így még izgalmasabbak voltak.
Ahogy visszaértünk a faházba megkért Zsolti, hogy kenjem be és masszírozzam is meg a lábát. Én így is tettem. De óhatatlanul és a masszázs közben végig a testével, és persze főleg a faszával szemeztem, ha éppen nem a szemébe néztem. Ezt először a 7 órási vacsora szakította meg, majd onnan visszaérve (kb. háromnegyed 8) megint masszázst kért. Már vagy fél 10 lehetett, vagyis mindegy 1,5 órával később megjegyezte, hogy nem ártana elmenni végre zuhanyozni. Amit meg is tettünk. Mintha csak a sors akarta volna, hogy ilyen szerencsétlenül alakuljanak a dolgok, hisz ahogyan a zuhanyzóból kilépett, megcsúszott és csúnyán beverte a jobb bokáját. Fájdalmas arccal ugyan, de felállt. Így először arra gondoltam, hogy nem is lehet olyan súlyos.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.22 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50 2018. 03. 22. csütörtök 13:06
egyszer el lehet olvasni
#9 sunyilo 2018. 03. 21. szerda 18:51
Nem szeretem. Ezért nem is emléxem rá, olvastam-e valaha...
#8 ethylen 2018. 03. 21. szerda 17:53
Kedves törté-net.

Nem szokásom bizonyíték nélkül feleslegesen vádaskodni. Amint lesz egy kicsivel több időm, vagy esetleg éjszakánként, de meg fogom keresni a másik történetet. Sajnálom, hogy ti nem találjátok, de higgyétek el hogy ezt már egyszerűbb verzióban olvastam. Hozzáteszem, hogy nem olvasok más ilyen oldalakat, mert nálatok a legjobbak a történetek. Tehát biztosan itt olvastam.
#7 Törté-Net 2018. 03. 21. szerda 13:40
Kedves ethylen!

Ahogy írtuk az előző résznél is, rákerestünk a Törté-Net-en, nem találtunk duplikátumot, ez ennél a résznél is megállja a helyét. Viszont bármilyen ilyen irányú bizonyíték nélküli állítás joggal zavarhatja az írót ésa többi olvasót is, ezért távolítottuk el. Viszont minden konkrét jelzést szivesen várunk (ahogy cvirág írta is, a hibajelzés témába különösen!), minden eddigi jelzést követően eltávolítottuk a másolatokat.

Köszönettel:
Törté-Net Szerkesztőség
#6 ethylen 2018. 03. 21. szerda 10:20
Kösz. Jó ötlet.
#5 cvirag 2018. 03. 21. szerda 10:17
@ethylen Legközelebb linkeld be a fórum hibákat jelző topikjába. Onnan nem tűnik el.
#4 ethylen 2018. 03. 21. szerda 08:33
Visszaléptem azbelső részhez. Ott látom, hogy az oldal üzemeltetője, hogy nem találja az eredeti történetet. Azt tudom javasolni, hogy keressétek szorgalmasan, mert ott lesz az. Most nincs arra időm, hogy újból végig olvassam a fenn levő többszáz történetet. Higgyétek el, hogy nem írnám azt, hogy olvastam már ha nem így lenne.
#3 veteran 2018. 03. 20. kedd 08:23
Nagy nulla.
#2 A57L 2018. 03. 20. kedd 04:26
Ez az írás a műfajában még elmegy.
#1 Törté-Net 2018. 03. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?