A+ A-

Újragondolt házasság - Visszavágó

Gábor, harmincegynéhány éves kora ellenére már jól menő vállalkozásokat vezetett. Gimnáziumi szerelmével már több, mint 15 éve van együtt, természetesen most már, mint házastársak, jóban rosszban. Éva egyszeri kisiklását kivéve, kapcsolatuk ideálisnak mondható, a kis félrelépés is inkább megerősítette, érzelmi vonalon és a szexualitás terén nyíltabbá tette kettejük viszonyát. Legutóbb Gábor elég morbid játékkal lepte meg kedvesét. Akkor Éva elhatározta, hogy viszonozza valahogyan azt a "beteges" meglepetést.
Ezen a novemberi szombat délután, amit most elmesélek, éppen útban voltak egy kis vidéki faluba, ahova egy borvacsorára voltak hivatalosak, egy kevésbé ismert, de annál igényesebb borászathoz. Éva szervezte ezt a programot, Gábor most annyira nem volt boldog.
- Most amiatt a hülye meccs miatt nem akartál jönni? - kérdezte Évi az anyósülésről.
- Nem, csak szólhattál volna hamarabb is. - morcoskodott Gábor. Természetesen a meccsről volt szó, és a hozzá tartozó lazítás miatt durcáskodott. Pedig olyan szépen eltervezte, hogy kényelmesen, a kedvenc foteléből fogja nézni a régen várt mérkőzést egy-két sörrel kísérve. Félreértés ne essék, szerette ezeket a programokat is, eljártak színházba, szórakozóhelyekre, nem egy borvacsorán is voltak már, de most egy porcikája sem kívánta, hogy kiöltözve 40-50 ember között kelljen vidáman társalognia. Már egy ideje elfogadta Éva választását, csak a férfiúi büszkesége öltött zord kifejezést az arcára.
- Na ne durcizz! - bújt hozzá a felesége az anyósülésről. - Amúgy bepakoltam egy-két kis játékot.
Keze a férje ágyékára siklott és kitapintva a hímvesszejét, cirógatni kezdte.
- Ha még így sem sikerült meggyőzni, akkor elárulom, hogy van egy meglepetésem is az estéhez kapcsolódóan. - csicsergett sokat sejtető mosollyal Éva.
- És mi lenne az? - enyhült meg Gábor arca.
- Kis játék, de majd ha itt az ideje elárulok mindent. - azzal visszadőlt az ülésére, a gatyában megmerevedő hímtagot is cserben hagyva. Gábor már vidámabban folytatta a vezetést, nagyobb levegővételekkel próbálta megnyugtatni felizgatott testét. Úgy sejtette, hogy este még szüksége lesz minden csepp erejére.
Nem messze a borászattól, egy panzióban sikerült szállást foglalni, hogy nyugodtan tudjanak borozgatni, ne kelljen a vezetés miatt aggódni.
A szálláson elfoglalták a szobájukat, elkészültek és már indultak is gyalog a közelben levő pincészet felé. Éva jól állta az ostromot Gábor kíváncsi kérdéseitől, és nem árult el többet az este titokzatos programjáról.
Belépve egy tágas előtérbe értek, ahol a tulajdonos házaspár, mint régi ismerősöket köszöntötte őket. Évi kibújt a fekete ballonkabátjából, ezzel kis zavarba is hozta a házigazdát, mert egy pillanatra ő is lefagyott, amikor meglátta a nőt a térdig érő, elegáns, fekete koktélruhában, fényes fekete csizmában. Gábor somolyogva vette el az elismerő pillantásokban fürdőző felesége kabátját.
Húsz percnyi udvarias társalgás és pár borkoktél után leültek egy tíz fős, szépen megterített asztalhoz.
- Nagyon csinos vagy kicsim. - dicsérte meg Gábor - És mikor tudom meg a meglepetést?
- Akár most is. - kezét a párja combjára tette és közelebb hajolt, mert az egyre növekvő vendégseregből többen fordultak meg körülöttük.
- Meghívtam egy vendéget a vacsorára.
Gábor összeráncolta a homlokát, nem volt teljesen tiszta neki, hogy milyen vonalon kell gondolkodnia. Éva látta, hogy a férje fejében lehetőséget tucatjai forognak.
- És vacsora utánra is. - szűkítette le az opciókat.
- És ki az? - nézett körül Gábor.
- Ez lesz a játékos része a dolognak. Neked kell megtalálnod, hogy ki az.
- Ismerem?
- Kicsim, ne legyél ennyire értetlen. Egy luxus prostituáltat hívtam ma estére. Ide és utána hozzánk. A te feladatod most az, hogy felismerd ki az. Ha megtalálod, az éjszaka hátralevő részére a tiéd, azt csinálsz vele amit szeretnél. Nincs semmi megkötés, csak szeretnék ott lenni, ha akarod csak nézem, de ha szeretnéd én is a rendelkezésedre állok. Nincs tabu.
Az utolsó mondatra és a combját egyre feljebb simogató kéztől kezdett megmerevedni.
- Picikém, biztos vagy benne?
- Igen. -felelte Évi határozottan.
- Végignéznéd ahogy egy másik nőt kefélek?
- Szerintem van olyan erős a kapcsolatunk, hogy nem lesz baj. Múltkori az édeshármasnál, se volt semmi gond. Kifejezetten izgatott, hogy láttam ahogy egy másik nővel is foglalkoztál.
- De nem dugtam meg. Ez volt a kérésed és még úgy is tartottam magam. De most azt mondod, hogy nincs tabu.
- Igen. Nem lesz baj. Én is szeretném. Szeretjük egymást. Lehet te is megtennéd ezt értem.
Gábor elgondolkodott egy pillanatra.
- Nem tudom. Én nem biztos, hogy úgy állnék hozzá. Tudom önző vagyok, de, hogy előttem egy másik férfi érintene, farka mozogna benned? Nem tudom. Nagyon szeretlek, mindent megtennék érted. Lehet ezt is, ha szeretnéd, de most azt mondom, hogy nem osztoznék rajtad. - vívódott a férfi.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sipospista 2016. 10. 5. szerda 08:56
Ez jooo
#9 sunyilo 2016. 10. 4. kedd 21:20
Lyóóóó!
#8 gyuri0926 2016. 10. 4. kedd 15:38
Dicséritek és 6 alatt maradt a pontszám , hogy is van ez ?
#7 vakon54 2016. 10. 4. kedd 13:43
Élvezetes kis írás.
#6 cscsu50 2016. 10. 4. kedd 08:52
jő sztori
#5 zsuzsika 2016. 10. 4. kedd 08:02
Nem volt rossz.
#4 deajk2008 2016. 10. 4. kedd 08:01
érdekes egy történet volt... nekem ez 8p lett
#3 veteran 2016. 10. 4. kedd 07:41
Végre egy jó történet,egy kis csattanóval.
#2 A57L 2016. 10. 4. kedd 06:31
Élvezetes kis írás.
#1 Törté-Net 2016. 10. 4. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?