A+ A-

A hárem 3-4. rész

3. rész - Zsuzsi, a tigris
Zsuzsi megújult érdeklődéssel fordult a szexualitás felé és nem hagytunk ki egyetlen alkalmat sem, hogy hódoljunk az élvezetek Istenasszonyának. Majd minden este szeretkezés lett az altatója és a páros élvezeteket változatosabbá teendő, Kati rendszeres részesévé vált a lepedő csatáinknak. Persze a terhessége előre haladtával egyre kisebb szerepet vállalt, majd szülés előtt két hónappal ki is szállt az akciókból. Később Zsuzsi elmondta, hogy nyitott szemekkel és fülekkel járt de nem sikerült felfedeznie alkalmas játszótársakat. Pedig annyira megtetszett a hármas felállás, hogy szerette volna pótolni Katit.
Már vagy egy éve volt Marika a szeretőm, amikor egy szombat délben szokásos kispályás foci programomból hazatérve Zsuzsi azzal fogadott, hogy látogatóm van. Mikor beléptem a nappaliba nem kis meglepetésemre Marika ült a rekamién.
- Hát Téged mi szél hozott hozzánk - kérdeztem szellemeskedve.
- A főnök kért meg hogy hozzam el ezt az anyagot, mert nem tudott elérni másként. Engem sikerült megtalálnia és fullajtárnak nézett. Nagyon sürgős lehet az ügy mert hétfőre választ vár - és ezzel a kezembe nyomott egy paksaméta iratot.
Még ki sem nyitottam amikor Zsuzsi bekapcsolódott a beszélgetésbe:
- Meghívtam Marikát, hogy csatlakozzon hozzánk uzsonnára. Remélem nincs ellene kifogásod? - és elég kihívóan nézett rám. A szemében valami furcsa fény jelent meg. Ahogy figyelmesebben végignéztem rajta feltűnt, hogy egy selyem pongyolában van, és láthatólag nem sok ruhanemű lehetett alatta. Valami azt sugallotta, hogy itt nemcsak uzsonnáról lesz szó.
- Persze drágám, akár még vacsorára is - , majd kissé kajánkodva még odaszúrtam, - és ha ideje engedi reggelire is.
A két lány egymásra nézett és egyszerre nevették el magukat. Zsuzsi tovább incselkedett
- talán még az ágyunkat is megosztanád Marikával? - Itt volt a soha vissza nem térő alkalom, hogy Marikát belehozzam a szexuális életünkbe, amit természetesen nem hagyhattam ki.
- Drágám ha Neked ez a vágyad bármikor bárkivel... - és egy gyengéd csókot nyomtam a szájára, majd folytattam - ha Ti elvegyülnétek a konyhában akkor nekem megadatna az a lehetőség, hogy belekukkantsak ebbe a nagy halmaz papírba. Szóljatok, ha kész a hami - és mintegy nyomatékként a szememmel az ajtó felé intettem.
Belemerültem az anyagba, de valahogy nem tudtam zavartalanul elmélyedni a gondolatokban. A konyha felől egyre szaporodó kuncogások hallatszottak, majd hirtelen csend lett amit újabb kuncogás hullám és ismételt csend követett. Próbáltam koncentrálni az anyagra, de egyre kevésbé sikerült. Az ismétlődő zajokból arra következtettem, hogy konyhában történik valami az uzsonna készítésen kívül is. A kíváncsiságom felül kerekedett a munka felett érzett felelősségemen és csendben elindultam a konyha felé. Már az előszobában jártam amikor szófoszlányok ütötték meg a fülemet. Félreérthetetlenül kivehető volt, hogy ezek a lányok pajkoskodnak odakint. Az ajtó nyitva volt, így nem keltettem feltűnést amikor megálltam a küszöbön, és a két nő összefonódott teste tárult fel előttem. Éppen csend volt, csak felhevült szuszogásukat hallottam. Csókolóztak. Zsuzsi pongyolája a padlón hevert, semmi más ruhanemű nem volt rajta. Marika is lengére engedte a ruházatát, de az Ő testét még kombiné fedte. Csak a felső ruházata került le róla. Nekitámaszkodtam az ajtófélfának és elégedetten gyönyörködtem a háremhölgyeim akciójában. Annyira belemelegedtek, hogy rólam tudomást sem vettek. Illetve, hogy pontosabb legyek, Marika nem vett észre, mert Zsuzsi elfordította az ajtótól amikor meglátta, hogy ott állok. Lebontotta róla a kombinét miközben egy újabb csókban tapadtak össze. Kikapcsolta a melltartóját és lehúzta a karjairól a pántokat. Most már csak egy kis bugyi volt Marika teljes öltözéke. A két női test teljesen összefonódott és kezeik simogatták a másik testet. Zsuzsi végigsimította Marika hátát (közben engem figyelt) és amikor a keze leszaladt a fenekére, lebontotta róla a bugyit is, ami hangtalanul hullott le a padlóra. Itt volt az ideje, hogy csendben távozzak, és visszasiettem az iratokhoz.
Az uzsonna hosszasan váratott magára, miközben egyre gyorsuló lihegések hangja lebegett be a konyhából. Tisztán kivehető volt a lányok csókolózásának a hangja csakúgy mint az elégedett mormogások és elnyomott apró sikoltások. A hangok egyre hevesebbek és egyre szenvedélyesebbek lettek, majd hirtelen csend támadt. Vártam egy kicsit, majd mint aki éppen felocsúdott a munkából, kiszóltam "mi van lányok készen vagytok már? Nehogy nélkülem lakjatok jól" amit egyszerre feltörő nevetéssel nyugtáztak.
- Ne aggódj jut Neked is, nem habzsolunk fel mindent - válaszolt Zsuzsi és mindketten hahotázva nevettek ezen.
- Akkor én menjek ki vagy Ti hozzátok be nekem ide? - folytattam a kétértelmű csevegést.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.17 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 09. 5. kedd 04:55
Folytatást kérek.
#6 cscsu50 2017. 08. 14. hétfő 00:38
eddig jó
#5 vakon54 2017. 08. 11. péntek 15:05
Jooó folytazsd.
#4 sunyilo 2017. 08. 11. péntek 14:31
Remek mtörténet.
#3 Andreas6 2017. 08. 11. péntek 07:39
A hülye pasas lehet, hogy egy életre elvette a lány kedvét a nyeléstől. Különben jó a történet.
#2 listike 2017. 08. 11. péntek 07:12
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2017. 08. 11. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?