A+ A-

Egy unalmas ködös őszi nap éjszakája

Nehezen jött álom a szememre. Leginkább a Kati féle kaland zaklatott fel. 'Ha az a pasi nem nyomja neki a farkát a tömött trolibuszon, vagy ha a lány nem tesz megjegyzést csak arréb megy, vagy ha én nem hallom meg a megjegyzését, vagy ha nem mondok neki akkora marhaságot amit normális ember ki sem tud találni, vagy ha Ö elküld melegebb éghajlatra, vagy ha ..... vagy ha ... akkor az a faszfej igazgató aki visszaélt a hivatali hatalmával amikor Katit megerőszakolta most nem lenne egy felszarvazott ökör, aki még az is megtörténhet, hogy az én gyermekemet fogja felnevelni.' Mert ebben a történetben a legzavaróbb az, hogy Katiba teljes erővel belepumpáltam a magjaimat, amik akár ott és akkor rögtön teherbe is ejthették. 'Remélem tablettán van a kis céda'.
'De ami igaz az igaz, belevaló kis ringyó és a puncija olyan volt mint egy forró katlan. És a trolibusz rázkódásai... micsoda egy állatság. Meg sem mozdultam benne és mégis mindketten elélveztünk. Mekkorát tudnánk egy ágyban meztelenül kefélni ezzel a kis szajhával. Huh, na ez egy veszélyes ösvény. Pedig Ő ezt akarja, mert megadta a telefonszámát. Holnap felhívom és lebeszélem erről. Vagy fel sem hívom. Talán az lesz a legjobb. Csak az olyan tisztességtelen. Biztosan várja, hogy hívjam fel. Milyen pimaszság, hogy beleélveztem a forró puncijába és még fel sem hívom telefonon pedig várja. Fel is hívom, és megköszönöm az élményt, de megmondom, hogy folytatás nem lesz. De miért is nem? Elvégre egy gyönyörű fiatal lány, illetve asszony, zsenge kis puncival és fantasztikus volt benne lenni. Úgy sült el benne a farkam, hogy nem is mozgattam ki-be, ki-be. Mekkora szekszuális energia lehet a combjai között abban a kis tüzes oduban! Ha Ő akarja és benne van akkor miért ne lehetne a barátnőm? Mit barátnőm? A szeretőm! Vagy méginkább a kurvám, akit akkor kefélek szét amikor akarom! Huh, de barom vagyok. Nem, ez igy nem lesz jó. Vagyis nagyon is jó lehet! Na ebbe bele lehet bolondulni, ha még nem vagyok egészen bolond. Egy nap három nő! Az biztos, hogy egy szeksz őrült mániákus vagyok'.
'Itt van a gyönyörű feleségem aki szült egy csodálatos bébit nekem. Vele nem tehetem meg, hogy tartok mellette egy szeretőt. De ha mégis szükségem van rá akkor ott van Marika. Őt aztán már igazán nem csalhatom meg, hiszen csak ma lett az enyém. Egy szeretőt nem szabad megcsalni. Na dehát már megcsaltam ma. Na az nem igaz, mert nem én csaltam meg hanem Kati vette ki a nadrágomból és rakta magába a farkamat. Én csak elélveztem benne ahogy a troli zötyögött. Bolond vagy? Ha nem akartad volna akkor hogy tudta volna ráhúzni magát a farkadra? És nem a te ujjaid voltak elöbb az Ő puncijában? Igenis Te mocskos disznó vagy és igenis akartad, hogy ráhúzza magát csak nem ott a trolin, mert be voltál szarva, hogy lesittelnek érte. Micsoda képmutató tetű vagy! Egy kéjenc élvezet hajhász aki a tömött trolibuszon is hajlandó kefélni! Ki kellene vonni téged a forgalomból és minden nap megfejni, napjában háromszor mint egy tehenet. Dehát pont ez történt ma, csak három külömböző nővel!!!'
Egyik oldalamról a másikra forgolódtam. Nem jött álom a szememre, mert ezek a marcangoló gondolatok elhesegették a szemlezáró törpikéket. Már éjfél is elmúlt, és én csak hánykolódom. Zsuzsi felébredt a forgolódásomra. Odahajtotta a fejét a vállamra és gyengédem rámkérdezett: „van valami bajod, hogy nem alszol?” „Nem jön álom a szememre” válaszoltam „bizonyára telihold van”. „És az mióta van hatással a Te alvásodra? Biztos, hogy nem nyomaszt valami?” kérdezte jó feleséghez illő aggodalmmal.
„Hát jó, megmondom. Teljesen felkavart a ma esti pálfordulás” hazudtam neki „most is fel vagyok izgulva attól, ahogy a lecsorgó tejedet nyaltam le a testedről aminek a végén berendelted a nyelvemet a puncidba”. Zsuzsi felemelkedett a karomról fölém hajolt, megcsókolt és elkezdett vetkőzni. Majd rólam is lefejtette a pizsamámat miközben keze össze-vissza szaladgált a testemen. Amikor már mindketten anyaszült meztelenek voltunk rámfordult félig és a szájával megkereste az enyémet. Hosszú szenvedélyes csókolózásba merültünk. Szeretem Őt és igazi szerelemmel tudok csókolózni Vele.
Átöleltem, és simogattam meztelen hátát amitől nemcsak Ő de én is beindultam. ’Meg akarom dugni, vágyom a puncijába de előtte mégegyszer kinyalom azt az édes kis barlangját’, határoztam el. ’Érezni akarom ahogy remegett az egész teste. Akkor fogok belehatolni amikor már úgy reszket, mint egy dizel motor’. Magam alá fordítottam, leválltam a szájáról és lassan elkezdtem a túrát lefelé. Ahogy elértem duzzadó melleit bevettem a bimbóit szépen egymás után a számba. Amint az elsőt megérintettem, mindkettőböl megindult a teje. Hosszan szoptam őket, élvezettel nyeltem édes tejét. „Remélem azért hagysz annyit bennük ami a bébinek elég reggelire” súgta oda extázistól eltorzult hangon. Ahogy abba akartam hagyni rámszólt gyengéden „szopj még, olyan finoman csinálod, mindjárt elélvezek tőle”.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 10:23
Sipospista! Nem meggy, hanem cseresznye! (Vagy a pont megy?)
#11 sipospista 2016. 11. 25. péntek 12:43
Meggy a pont
#10 Pavlov 2016. 11. 6. vasárnap 15:46
élménydús - egybe.
#9 malacka 2016. 11. 6. vasárnap 11:41
Nem rossz, de lehetne még itt-ott csiszolni rajta. Ha lesz folytatás, vagy írsz még, biztosan jobb leszel! Egy kis helyesírás-csiszolgatás,és máris "élvezhetőbb" a dolog! wink
#8 sunyilo 2016. 11. 3. csütörtök 21:51
Nem olyan rossz, mint amennyire nem jó.
#7 listike 2016. 11. 2. szerda 12:13
A történetben szereplő hapsi, egy hülye pöcs.
#6 zsuzsika 2016. 11. 2. szerda 08:42
Közepes.
#5 deajk2008 2016. 11. 2. szerda 08:27
érdekesre sikerült e történet 8p
#4 veteran 2016. 11. 2. szerda 08:24
Közepes.
#3 Andreas6 2016. 11. 2. szerda 06:57
Egyáltalán nem az.
#2 A57L 2016. 11. 2. szerda 04:40
Sajnos nem egy remekmű.
#1 Törté-Net 2016. 11. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?