A+ A-

A hárem 2. rész - Marika és Klári

Marika felült miután teljesen kitakarította Klári punciját és haragosan megszólalt. „Szerelmem! Engedd meg, hogy bemutassam a barátnőmet ha már jól megbasztad; Ő Klári a volt tanárnőm akiről már meséltem Neked. Klárikám engedd meg, hogy bemutassam a szeretőmet ha már hagytad, hogy jól megbasszon; Ő Laci a kollegám akiről már Neked úgyszintén meséltem. Hát mit ne mondjak végtelenül örülök, hogy ilyen szépen összetettétek amitek van. Épp csak kimentem a fürdőbe és mire visszajövök mint két üzekedő disznó szétbasztátok egymást. Jól nézek ki Veletek”. Természetesen mindhárman tisztában voltunk azzal, hogy ez csak egy szini előadás, semmi komoly nem volt benne. Az egészet Marika szervezte így és nagyon elégedett volt magával nameg az eredménnyel.
„Bocsánat hölgyeim, de én ártatlan vagyok. Amikor bejöttem nekem egyetlen feladatom volt, hogy beletegyem a farkamat az ágyban található rám várakozó nedves pinába. A többi csak apró mellékes kérdés lehetett, mármint hogy a szóbanforgó pina kinek a combjai között van. Mindemellett végtelenül örülök kedves Klárika, hogy találkoztunk, és főleg annak, hogy a faszom szives fogadtatásban részesült. Ha lehetne kérnem szivesen vennék egy kis folytatást” s ráhajoltam Klári szájára aki azonnal viszonozta a csókot. Mélyen áttolta a nyelvét a számba és hosszan rátapasztotta ajkait az enyémre.
Olyan volt ez mint egy álom. Ágyékom bizseregett és a farkam elkezdett merevedni, miközben Marika az ujjai közé fogta. „Jól nézünk ki mi így együtt” pöffeszkedett tovább és rábukott a most már majdnem kemény szerszámomra. Szopni kezdte, én pedig elengedtem Klári száját, lecsúsztam a mellére és bekaptam az egyik bimbóját, mig a másik mellét birtokba vettem a kezemmel.
Most, hogy mindkettönk szája foglalt volt Klári törte meg a csendet. „Én még ekkorát nem élveztem egy faszon. Marikának igaza volt amikor azzal kecsegtetett, hogy életem legnagyobb sexuális élményében lesz részem ha feljövök. Nagyon örülök Laci, hogy találkoztunk és szivesen fogadnálak be mégegy menetre ma éjjel.” Marika dühösen felnyögött de nem vette ki a farkamat a szájából.
„Hölgyeim, nekem még két menetre tellik ma éjszaka, mert reggel korán kelek. Osszátok el legjobb belátásotok szerint” és visszabuktam Klári bimbójára. Ahogy megszívtam a lány felszisszent. Benyúltam a combjai közé ami ellen most már nem fejtett ki semmi ellenállást és két ujjamat mélyen feldugtam a pinájába. Ettől újra felszisszent, rázárta szemérem ajkait az ujjaimra és a hüvelyi izmait működésbe hozta. Lassú ki-be mozgatással rásegítettem a belsőtéri izgatásra és Klárin egy orgazmus hullámzott át röpke néhány perc alatt. Elengedte az ujjaimat a fogságból, lenyúlt a fejemért, felhúzott magához és mint egy szivacs tapadt a számra. Ki akarta szívni az életet belőlem a számon keresztül, miközben Marika ugyanezt tette a farkammal. Két tűz közé kerültem, ami meglehetősen előre vitt az izgalmi skálán. Hosszan csókolóztunk, kezeim pedig végigpásztázták Klári egész testét. A dereka aránytalanul keskeny volt telt melleihez és asszonyos csípőjéhez képest. A combjai izmosak, de nem teltek, mig a segge kerek, formás, de nem volt zsíros. Ahogy a kezeim eljuttaták tapasztalataikat az agyamba, meg kellett állapítanom, hogy Klári egy nagyon jó csaj. Igaz az arcát még nem láttam, de majd az is megtörténik a reggeli fényben.
Ahogy levegőhöz jutottam, kedves szavakkal megcirógattam Marikát. „Drágám te aztán jól megleptél, de el kell ismerjem nagyon szuper volt az elsö benyomás. Most viszont Neked szeretném benyomni, mert már úgy felszoptad a dárdámat, hogy elkerülhetetlen a karóba húzásod. „ Azzal leemeltem a fejét a farkamról, felhúztam magamhoz és megcsókoltam. Egy ügyes mozdulattal úgy forditottam magam alá, hogy egyben már menne is voltam a puncijában. Felszisszent és heves cssókolózásba mentünk át. Klárival egyikünk sem törődött ebben a pillanatban mintha nem is lett volna a szobában. Pedig ott volt. Mégpedig felkészülve arra, hogy közbe avatkozzon a történéseknek. Éreztem, hogy széttolja a térdeimet, behasal Marika lábai közé, a fejét befúrja combjai tövébe és eszeveszett nyalásba kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2017. 07. 28. péntek 06:47
jó közepes
#7 zoltan611230 2017. 07. 25. kedd 04:54
Nagyon tetszik..
#6 sunyilo 2017. 07. 24. hétfő 11:30
Nem egy nobel-díjas alkotás, de olvasható...
#5 Andreas6 2017. 07. 24. hétfő 10:11
Semmi különös, átlag írás. 6 pont.
#4 listike 2017. 07. 24. hétfő 07:52
Tetszett, jöhet a többi.
#3 veteran 2017. 07. 24. hétfő 07:43
Nem hozott Lázba.
#2 A57L 2017. 07. 24. hétfő 03:52
Nem kötött le.
#1 Törté-Net 2017. 07. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?