A+ A-

Egy unalmas ködös őszi nap estéje

Zsuzsi (a feleségem) nem szedett fel túl sok extrát a terhessége alatt és röpke négy hónappal a szülés után már szinte teljesen visszanyerte tökéletes alakját. Csak a csípője bövült meg amennyire elvárható és elfogadható a természetes szülés következménye képpen. Sem a derekára sem a fenekére nem rakódott felesleges zsirpárna, de a mellei úgy megduzzadtak, hogy a korábbi méretnél hárommal nagyobb melltartókat kellett vennie. 38DD. Micsoda mennyei boldogság egy férfi számára. Csakhogy Zsuzsi teljesen elveszitette a libidóját a terhesség utolsó hónapjában. Egy ideig még orálisan hajlandó volt kielégiteni nem szünő vágyaimat, de lassan erről is leált és már meg sem fordult a fejében, hogy nekem a hormonjaim talán még mindig dolgoznak.
Ezekkel a gondolatokkal voltam elfoglalva a trolibusz zsúfolásig tömött hátsó peronján. Abban az időben nem egy-emberes autók rohangáltak az utcákon mint manapság. Cégünknél csak az igazgató "elvtársnak" volt magán autója, egy rozzant Trabant 500-as. Nekünk fiatal értelmiségieknek még álmodni sem volt szabad ekkora kapitalista rohadmányról. De ott volt a tömeg közlekedés ami a szó szoros értelmében veendő. Olcsó volt és mindig tömve volt minden busz, troli és villamos. Tanuló évemben leginkább tujáztam, (lefogadom, hogy olvasóim legtöbbjének fogalma sincs mit jelent ez a szó, na itt van egy kis segitség: http://bkvfigyelo.postr.hu/21_szazadi_tujazas), vagy fürtökben csüngtünk a kapaszkodókon (erre is van egy kép itt: http://retronom.hu/node/27055). Minő nosztalgia. Mamár csak álmodozhatnak a fiatalok ekkora romantikáról.
Gondolataimból egy mellettem szorongó fiatal lány hangja riasztott fel. Akkoriban ugyanis a heringekként összepréselt tisztelt utazó közönség szép csendben viselte sorsát. Mint tudjuk nem volt mobil telefon aminek a csengése megtörte volna a síri csendet. Fáradt utazó társak el is tudtak aludni hiszen a csend mellett a fizikai biztonság (mármint hogy kapaszkodni sem kellett a stabil alváshoz) is meg volt adva ameddig a kocsi el nem kezdett kiürülni. Tehát egy félhangos mondat kizökkentett Zsuzsi ciciejiről való méla ábrándozásomból.
- Gondolja, hogy ez is benne van a jegy árában? - szólt oda a mögötte szorongó férfihez letompított de határozott hangon. Nem is hiszem, hogy rajtam nameg a címzetten kívül mások is meghallották ezt a nehezen félreérthető beszólást. A megcímzett középkorú férfi arca elvörösödött, de nem jött ki hang a száján. Én fordultam oda a lányhoz, mintegy megmentendő szegény férfitársamat.
- Gondolja csak el (akkoriban még nem tegeztünk le egy lányt csak úgy) ez a szerencsétlen ember otthon rövid pórázra van fogva és itt ebben az elátkozott szardiniás dobozban egy ilyen szép fiatal lány feszes hátsójához van préselődve.A lány meglepetten nézett rám, szinte elakadt a lélekzete, miközben én folytattam:
- Az lenne a csoda, vagy inkább szégyen, ha nem izgult volna fel azon, hogy pár centiméterre van a micsodája a legcsodálatosabb női micsodától. - A lány arcára döbbenet ült. Nem tudtam hogy most azonnal elájul-e vagy ott helyben tüzet okádó sárkánnyá válik. Egyik sem történt, hanem kérdő szemeket meresztett rám. Helyben vagyunk gondoltam és odahajoltam a füléhez.
- Nyúljon hátra és fogja meg neki. Garantálom, hogy a pasi azonnal elélvez. - Kacsintottam egyet ehhez az abszurd tanácsomhoz, és nem kis meglepetésemre a lány elmosolyodott. A válla mozdulatából kivehető volt, hogy megfogadta a tanácsomat amit az érintett férfi felszisszenése nyugtázott. Lehet hogy nem egyből de a pasi ott a trolin betejezte a gatyáját az biztos. A következő megállónál sietve le is szállt.
Már majdnem visszazökkentem a gondolataimba amikor az iménti lány megszólalt.
- Honnan jött ez az őrült ötlete - kérdezte és pajzánul rám mosolygott.
- Hát .... csak beleéltem magam a pasi helyzetébe... - nyögtem ki nagy nehezen mert közben a combjaim között éreztem a lány egyik combját. Úgy néz ki hogy ez a ki szajha belejött a játékba, mert párat mozditott a stratégiailag elhelyezett combján aminek következtében röpke pár másodperc alatt most elölről nyomódott hozzá egy kemény himvessző. Ő pedig mintha mi sem történne odahajolt a fülemhez és belebúgta
- De ugye maga nem száll le a következő megállónál? - és teljesen nekitolta szemérem csontját az enyémnek.
- Le nem szállok, de azt nem tudom garantálni, hogy nem megyek el.. - mondtam cinkosan és egy mély lélekzetet vettem. Ebben a pillanatban megéreztem a lány kezét a hímvesszőmön.
- Ha kérhetném akkor ne így, ne itt és ne most - súgtam a fülébe, amire széles mosollyal válaszolt.
- Szeretem a talpraesett férfiakat, és azt hiszem most egy ilyet tartok a markomban - susogta vissza
- Nem szeretném elengedni csak úgy.
- Én sem, - válaszoltam persze kissé másra irányítva a megjegyzést - inkább a forró puncidban - lihegtem vissza most már tegezőre véve a figurát, arra számítva, hogy ezzel elriasztom. Megkegyelmezett, nem mozgatta a kezét, de nem is engedett el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.72 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 07. 25. kedd 10:17
Szuper!
#10 sipospista 2016. 12. 4. vasárnap 10:38
Nagyon nagyon jooooo
#9 deajk2008 2016. 11. 29. kedd 11:01
nem semmi egy írás... 8p
#8 cscsu50 2016. 08. 22. hétfő 19:27
Nagyon jó
#7 veteran 2016. 08. 22. hétfő 16:02
Ez jó kis történet.
#6 sunyilo 2016. 08. 22. hétfő 10:39
Tényleg nem semmi...
#5 listike 2016. 08. 22. hétfő 07:47
Nem semmi írás. Megy a 10pont.
#4 zsuzsika 2016. 08. 22. hétfő 07:11
Nem rossz.
#3 feherfabia 2016. 08. 22. hétfő 06:37
Jó lehetett!
#2 A57L 2016. 08. 22. hétfő 04:39
Érdekes,de jó történet.
#1 Törté-Net 2016. 08. 22. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?