A+ A-

Lady Vengeance 3. rész - A véletlen találkozás

Zsuzsi nagyon jól kijött Anyámmal. Nem sok anyós-meny kapcsolatról hallottam amelyik simább lett volna mint az Övéké. A konyhában is jól megvoltak, feleségem hamar és majd mindent megtanult. A jó viszonynak nameg a nagyszülői ösztönnek köszönhetően Anyám a szülés után rendszeres látogatónkká vált és néhány hónapos korától vállalta Lacika (a bébink neve) felügyeletét, ezzel lehetővé téve Zsuzsinak, hogy időnként kiszabaduljon a négy fal közül. Változatos programokat szerveztem éttermi vacsorák, mozi, szinház, Zeneakadémia és Operaház előadások beiktatásával. Új baráti körünk is kezdett alakulni, ezáltal feleségem hamar felépült a szülést követő magányból.
Úgy két hónapja tartott Katival a viszonyunk. Már bizonyos volt a terhessége és nem látszott semmi veszélyeztetettség. Férjével közös elhatározással teljesen megszüntette a ’kefélést’ mondván, hogy a terhességét veszélyeztetheti. Mi viszont nem tudtunk betelni egymással. Én a zsenge fiatalságát Ő pedig a szekszuális felszabadulást élveztük egymásban. Minden együttlétünk során hatalmas szeretkezések közepette a lehető leggyengédebb érzelmek áradata vett rajtunk erőt. Tapasztalatlan ’kislányból’ a legügyesebb szeretővé vált. Olyan élményeket szereztünk egymásnak amire mindketten vágytunk. Az már biztos volt, hogy a megtermékenyítéssel nem érhetett véget a viszonyunk. Azt hiszem, hogy lassan beleszerettem leendő gyermekem anyjába és Ő is viszonozta. Ugyanakkor tudatosan kezeltük ezt az érzelmet, mindketten vigyázni akartunk egymásra. Komplikáció mentesen akartuk fenntartani a kapcsolatunkat.
Szombat estére az Operába vettem jegyet, és mindketten kiöltöztünk mint Szaros Pista Jézus nevenapján. Zsuzsi fehér galléros és mandzsettás fekete kiskosztümöt vett magára, én pedig sötétszürke öltönyt fehér inggel és fehér csokor nyakkendővel (akkoriban még nem volt divat farmerben és tornacipőben megjelenni). Amikor megérkeztünk, elkerülhetetlen volt hogy feltünést keltsünk. Zsuzsi hosszú, hamvas szőke haja tökéletes harmóniát alkotott ruházatával, hatalmas mellei pedig hivalkodóan meredtek elöre. Ahogy végig siklottunk az előtéren férfiak feje (hű de megdugnám kifejezést sugalva) forgott utána, mig a feleségek irigyen méregették ezt a tökéletes lényt aki mellett én természetesen büszkén feszitettem.
Az első szünetben a büfé felé vettük az irányt. Én egy lépéssel Zsuzsi előtt mentem (hogy sorbaálljak egy italért) és két lépésnyire felfedeztem Katit félig felém fordulva. Amikor megpillantott megállt a szívverése. Félő volt, hogy elájul. Oda léptem mellé, szinlelve hogy nem látom, és egy nagyot löktem rajta, hogy elveszítse az egyensúlyát, de azon mozdulatban el is kaptam, nehogy elessen.
- Oh, bocsánatot kérek, megbotlottam .... elnézést kérek.
A férje rámnézett, majd a legnagyobb nyugalommal csak annyit mondott
- Még jó, hogy időben elkapta - (ha tudná hogy mennyire elkaptam és milyen időben).
- Erre az ijedségre kellene valamit inni - mondtam mintegy bocsánat kérően, - meghívhatom Önöket egy italra hogy jóvátegyem ezt a kis malört? - Férje azonnal reagált
- Nem történt semmi, nincs szükség semmiféle jóvátételre. - Hanem ahogy jobban megnézett, mintha a darázs csipte volna meg.
- Nem találkoztunk mi már valahol? - kérdezte, majd választ sem várva folytatta
- Nekem Ön nagyon ismerős.
Kati arca elhalványult, félő volt, hogy azonnal elájul.
- Bocsánat de jól van hölgyem? Remélem nem sérült meg az imént! Nagyon sajnálom ami történt - tereltem el a figyelmet Kati zavaráról.
- Engedje meg, hogy segitsek - és odavezettem a legközelebbi székhez. Amint hallótávolságon kívül értük csak annyit tudtam mondani neki hogy
- Bizz bennem és játsz együtt. Nem lesz semmi baj.
A férje és Zsuzsi is odaértek. Feleségem aggodalmaskodva kérdezte
- Mi történt? - és mielőtt válaszolni tudtam volna a férj röviden vázolta a kis ’balesetet’.
Odafordultam a férjhez és megválaszoltam a kérdését:
- Ne haragudjon, nekem nem ugrik be, hogy találkoztunk volna, de ha igen akkor tudja be kérem a figyelmetlenségemnek. - és Kati felé fordultam:
- Jobban van hölgyem? Megengedi, hogy a feleségem a segitségére legyen míg én elmegyek egy italért? Mit hozhatok Önnek?
Kati visszanyerte a nyugalmát és halkan feladta a rendelést
- Egy tokajit megköszönnék.
Meghajoltam előtte egyik kezemet a hátam mögé téve mint egy pincér, majd a férjéhez fordultam
- És Önnek uram?
Ő válasz helyett intett, jelezve hogy velem jön.
- Neked szivem mit hozhatok? - kérdeztem Zsuzsit aki addigra már ’kezelésbe vette’ Katit.
- Tokaji jó lesz nekem is, köszönöm - válaszolta és odahajolt Katihoz.
A sor hosszú volt, de elég gyorsan haladt. A büfések felkészülve várták a rohamot, már elég gyakorlatuk volt a sok embert rövid idő alatt kiszolgálni módszerben. A legnépszerübb italok, igy a tokaji is sok pohárban elöre kiöntve várták a sorsukat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.88 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Almoska5 2018. 02. 22. csütörtök 00:45
Sok a szöveg. A lényeg is nagyon röviden és felületesen van megírva. Én eddig jó szívű voltam, de erre az írásra, csak "2" pontot adok többet nem érdemel.
Sajnálom azt az időt is amit ezen történet elolvasására fordítottam!!
#10 Speedcop 2018. 02. 21. szerda 11:07
"Folytazsd" ?? most komolyan?
#9 veteran 2018. 02. 21. szerda 11:05
Kicsit több szexel jobb lehetne.9 pont
#8 Enigma 2018. 02. 20. kedd 13:18
Kati terhes és borozik?
Hmm hmm hmm

"Nagyon késő volt már, Zsuzsi úgy döntött, hogy nem engedi haza Katit ilyen sötétben."
Mert egy jól menő jogásznak ne lenne kocsija, hogy hazavigye??? LOL

<3 szeksz <3

Teljesen komolytalan, kapkodó, hiteltelen, és gyenge történet.
#7 vakon54 2018. 02. 20. kedd 12:21
Folytazsd 10 pont!
#6 listike 2018. 02. 20. kedd 09:23
Jó, fordulatos történet. Csak így tovább.
#5 gyuri0926 2018. 02. 20. kedd 07:16
Tetszett (és ezzel nem mások véleményét kívánom befolyásolni )
#4 cscsu50 2018. 02. 20. kedd 06:50
egész jó
#3 joozsi 2018. 02. 20. kedd 02:20
Csak 10 p.
#2 A57L 2018. 02. 20. kedd 02:05
Kevés benne a szex,így nem az igazi.
#1 Törté-Net 2018. 02. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?