Lady Vengeance 2. rész - A búvóhely

Szavazás átlaga: 7.73 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2017. november 15.
Hossz: 20 439 karakter
Elolvasva: 1 084 alkalommal
Három napi kitartás után összedölt minden tervem, és felhívtam a közvetlen vonalát. Csak csöngött és csöngött, de senki nem vette fel. ’Bizonyára kiment valahová’ gondoltam és beletemetkeztem a munkámba. Órák múltak el mire ismét magam maradtam az irodában és nyugodtan hívhattam. Második csengésre belebúgott az ismerös hang. „Igazgatósági tikárság”. Nem tudtam, hogy egyedül van-e, tud szabadon beszélni vagy sem, ezért úgy beszéltem, hogy megkönnyitsem a válasza adását akár ki is van körülötte. „Kezeit csókolom, szeretnék érdeklödni egy cim után” mondtam olyan természetes hangon, hogy ha nincs egyedül akár hallhatják is a kérdést. Rövid szünet után jött a válasz „Bajza utca 1. Harmadik emelet 3” és letette a telefont köszönés nélkül. ’A kocka el van vetve’, ma délután minden aminek meg kell történnie meg is fog történni. Ismertem az épületet, és amint végeztem a napi feladatommal elindultam a ’Gyönyörök Házába’. Még hallottam Marika hangját ahogy rákérdezett mikor jövök vissza. „Ma már nem valószinű” válaszoltam és gyors léptekkel elhagytam az irodát.

Tíz percnyire volt az irodám a megadott címtől ezért nem siettem. Nem akartam sokkal hamarabb érkezni, de azért úgy időzítettem, hogy én érkezzem elöbb. Amint beléptem a lakásba azonnal feltünt az izléses berendezés és a szinte tisztaság. Gyorsan körüljártam a kis lakást, felfedezve minden lényeges részletet. A fürdőszoba mindössze egy zuhanyzót egy kézmosót és egy WC-t tartalmazott. Megnyugtató volt, hogy átfolyós melegvíz gázkazán volt benne, ami a kor legkeresettebb berendezésének számított.

A szoba kicsi volt, és fekhelyként egy kihúzhatós rekamié szolgált. Megkerestem a nyitóját és ledöntöttem. Szűkösen elég lehetett két sovány személynek, de nagy lepedő csatákat nem igazán lehet szervezni rajta. Az ágyneműtartóból előhalásztam egy lepedőt, egy párnát és egy paplant. Megágyaztam, majd meztelenre vetkőztem és eltüntem a fürdőszobában. A középmelegre állított víz símogatóan hullott alá, és kellemes melegség töltötte el egész testemet. Alaposan leszappanoztam, magam, éppen csak lemostam a szappanhabot amikor a bejárati ajtó záródását meghallottam. ’Kati megérkezett’ gondoltam, és elzártam a csapokat.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.73 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2018. január 5. 04:01
#6
Nagyon zavaros.
1
vakon54
2017. november 15. 13:17
#3
Folytazsd!
1
l
listike
2017. november 15. 12:40
#2
A történetek sorrendje, valahogy nem stimmel.
1
T
Törté-Net
2017. november 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1