A+ A-

Lady Vengeance 2. rész - A búvóhely

Három napi kitartás után összedölt minden tervem, és felhívtam a közvetlen vonalát. Csak csöngött és csöngött, de senki nem vette fel. ’Bizonyára kiment valahová’ gondoltam és beletemetkeztem a munkámba. Órák múltak el mire ismét magam maradtam az irodában és nyugodtan hívhattam. Második csengésre belebúgott az ismerös hang. „Igazgatósági tikárság”. Nem tudtam, hogy egyedül van-e, tud szabadon beszélni vagy sem, ezért úgy beszéltem, hogy megkönnyitsem a válasza adását akár ki is van körülötte. „Kezeit csókolom, szeretnék érdeklödni egy cim után” mondtam olyan természetes hangon, hogy ha nincs egyedül akár hallhatják is a kérdést. Rövid szünet után jött a válasz „Bajza utca 1. Harmadik emelet 3” és letette a telefont köszönés nélkül. ’A kocka el van vetve’, ma délután minden aminek meg kell történnie meg is fog történni. Ismertem az épületet, és amint végeztem a napi feladatommal elindultam a ’Gyönyörök Házába’. Még hallottam Marika hangját ahogy rákérdezett mikor jövök vissza. „Ma már nem valószinű” válaszoltam és gyors léptekkel elhagytam az irodát.
Tíz percnyire volt az irodám a megadott címtől ezért nem siettem. Nem akartam sokkal hamarabb érkezni, de azért úgy időzítettem, hogy én érkezzem elöbb. Amint beléptem a lakásba azonnal feltünt az izléses berendezés és a szinte kínos tisztaság. Gyorsan körüljártam a kis lakást, felfedezve minden lényeges részletet. A fürdőszoba mindössze egy zuhanyzót egy kézmosót és egy WC-t tartalmazott. Megnyugtató volt, hogy átfolyós melegvíz gázkazán volt benne, ami a kor legkeresettebb berendezésének számított.
A szoba kicsi volt, és fekhelyként egy kihúzhatós rekamié szolgált. Megkerestem a nyitóját és ledöntöttem. Szűkösen elég lehetett két sovány személynek, de nagy lepedő csatákat nem igazán lehet szervezni rajta. Az ágyneműtartóból előhalásztam egy lepedőt, egy párnát és egy paplant. Megágyaztam, majd meztelenre vetkőztem és eltüntem a fürdőszobában. A középmelegre állított víz símogatóan hullott alá, és kellemes melegség töltötte el egész testemet. Alaposan leszappanoztam, magam, éppen csak lemostam a szappanhabot amikor a bejárati ajtó záródását meghallottam. ’Kati megérkezett’ gondoltam, és elzártam a csapokat. Egy fürdőlepedő lógott a zuhanyozó mellett egy kampón. Leakasztottam és alaposan megszárítottam magam. A hátamon huzigáltam a törülközőt aminek eredményeképpen mindkét kezem a testem mellett volt. Egyik fent a vállam felett, a másik lent a combom mellet, testem első részem teljesen fedetlen volt. Kinyílt az ajtó és Kati feje bukkant elő. Rámtekintett, végighordozta szemét meztelen testemen tetőtől talpig, majd elismerően megszólalt: „Az én Adoniszom” és odalépett hozzám.
Még ruhában volt, és ahogy hozzám ért kiszolgáltatottság érzése futott át rajtam. ’Talán ha Ő is meztelen lenne akkor az más, de így’ ... töprenkedtem, majd hirtelen eszembe jutott ahogy ott állt csupasz testtel a férfi mosdóban három napja míg én ruhában voltam, és ez kissé lecsillapított. Kinyújtottam a kezeimet felé és magamhoz húztam. Láttam a vágyat a szemében Ő pedig az enyémet láthatta egyre erősödni ahogy lenézett mintha szégyenlős lenne. „Vágyom rád” mondta és hozzám bújt, „tegyél igazán magadévá”. Karomba vettem, felemeltem a padlóról és átvittem a szobába. Ahogy megérintettem finom remegés futott át rajta és libabőrös lett a karja. „Vetkőzz le” kértem amint letettem, „segitek”. Ezzel megemeltem a ruhája alját és gyors mozdulattal áthúztam a feje felett. Semmi nem volt rajta a ruha alatt, és a két mezitelen test összesímult. Bársonyos bőre beleolvadt az enyémbe. Felemelte a fejét, szemembe nézett és reszkető hangon megszólalt „a Tied vagyok vegyél el mindent amit elvehetsz és adj meg mindent amit megadhatsz”, s behúnyta szemeit. Feltünt, hogy nem használt közönséges szavakat mint legutóbb –dugj meg stb- hanem szépen megválasztott kifejezésekkel juttatta tudomásomra, hogy készen áll a szeretkezésre.
Megsimogattam arcát, és tarkójára csúsztattam az egyik kezemet, míg a másikkal átöleltem a derekát. Szemeit az enyémre szögezte, ajkai kissé megnyíltak, és egyik combját szorosam hozzám nyomta. Láttam a tekintetén, hogy elkészült. Lassan közelítettem az ajkai felé, játékosan megnyaltam a felső szája szélét, majd egy puszit nyomtam a félig nyitott ajkaira. Viszonozta, és még szorosabban simult hozzám. Némán nézett rám de a szemei beszéltek .. ’csókolj meg, fektess le, hatolj belém, tégy magadévá, ejts teherbe’. Éreztem egyre gyorsuló szivverését a hozzám tapadó mellkasán át. Rátapadtam a szájára. Nyelvem végigszalad piros ajkain, majd átcsúszott közöttük és megkereste az Ővét. Kati mindkét kezét áttette a nyakamon és azzal a lágy fogással amire csak egy szerelmes asszony képes magához húzta a fejemet. A két nyelv összefeszült és egymást túl-licitálva próbálták leteperni a másikat. Egyre hevesebbé vált a csókolózás, és a derekát ölelő kezem elindult lefelé, hogy megfelelő fogást találjon formás seggén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 01. 5. péntek 04:01
Nagyon zavaros.
#5 sunyilo 2017. 11. 15. szerda 21:57
Teccik.
#4 Andreas6 2017. 11. 15. szerda 20:31
Tetszett!
#3 vakon54 2017. 11. 15. szerda 13:17
Folytazsd!
#2 listike 2017. 11. 15. szerda 12:40
A történetek sorrendje, valahogy nem stimmel.
#1 Törté-Net 2017. 11. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?