A+ A-

Cini 4. rész: Éjféli találkáim Cinivel (2. nap)

Fordítás
Eredeti történet
Amikor az ébresztőóra csörögni kezdett, teljesen zavart voltam. Én soha nem húzom fel, inkább Anyura bízom az ébresztést. Amikor mocorgást éreztem az oldalamnál, a szemeim felpattantak. Végigsuhantak rajtam a múlt éjszaka emlékei, amikor a mellettem fekvő kócos szőke angyal mosolygó szemeibe néztem.
Együtt töltöttem az éjszakát a húgommal és mellette aludtam az ágyában. Megpróbáltam emlékezetembe vésni látványát, tapintását, ízét, a mellettem fekvő Cini testének érzését, ahogy ő is így tett velem. Életemben először rá gondoltam maszturbálás közben. Megbasztam, igen, megbasztam. Abban az értelemben, ahogy a meghatározás írta, amit egyszer olvastam és nagyon tetszett: "A baszás teljesen felszabadult szeretkezés, amikor mindent megengedsz magadnak és a másiknak, ugyanolyan örömöt okozva neki, mint saját magadnak". Életemben őt nyaltam ki először. Meg akartam ismételni mindent, akkor és ott!
A rám mosolygó szemek arról tanúskodtak, hogy ő sem bánta meg, ami történt. Nem tükröztek bűntudatot a tetteink miatt, bár sokan - talán a legtöbb ember - úgy éreznék, hogy ez tabu, tiltott dolog. Homlokon csókoltam.
"Hogy vagy, Cini?"
"Mégy egy kicsit érzékeny vagyok, de nem vészes. De érzem az éjszaka hatását, az biztos!"
Megölelt és addig tekergett, amíg rám nem kecmergett. A nyakamba csókolt és suttogva megkérdezte:
"Ma este is csináljuk?"
"Csak egy dolgot szeretnék jobban."
"Mit?" - kérdezte, árnyalatnyi haraggal a hangjában.
"Most csinálni!"
Elégedetten felkuncogott.
"Miért húztad fel az órát?" - kérdeztem.
"30 perccel Anyu előtt ébresztett, úgyhogy vissza tudsz menni az ágyadba, mielőtt felkel."
Atyám, ez a csaj gondolkodik! Ha rajtam múlt volna, addig hevertem volna itt, amíg Anyu be nem jön őt ébreszteni. Hű, az jó kis móka lett volna!
"Jobb, ha olajra lépek."
Megcsókoltam.
"Később találkozunk, kishúgom. Dettó."
Dettó. A titkos jelszó, amit múlt éjjel találtam ki. Azt jelenti: "Szeretlek!". Ezt bármikor, bárhol ki lehet mondani, de ha azt mondanám, hogy "Szeretlek, hugi!", vagy "Szeretlek, Cini!", Anyu és Apu előtt, attól biztosan rögtön lehidalnának.
Amikor az ajtóhoz értem, utánam szólt:
"Várj!"
Visszanéztem. A padlón heverő boxeralsómra bökött. Elpirultam, felkaptam és elindultam a szobám felé. Hülyeség volt? Naná! Mi lett volna, ha Anyu elkap, miközben a gatyámat lóbálva mászkálok a folyosón?
Alig zuhantam az ágyba, hallottam, hogy Anyu a konyhába indul. Néhány perc múlva úgyis bejött volna, hogy felkeltsen, ezért nem volt értelme megpróbálni elaludni. Ha elaludtam volna, nagyon rosszul éreztem volna magam, amikor felébreszt. Amúgy is az éjjel történtekről és Ciniről akartam gondolkodni.
Amikor meghallottam, hogy Apu kijön a fürdőszobából, én bementem. Miközben kinyitottam a zuhany csapját, még mindig éreztem magamon Cini illatát. Mélyen beszívtam, hogy magamban tartsam az emlékét egész nap. A zuhany után a szobámba mentem felöltözni. Cini a folyosón várt, hogy bejuthasson a fürdőszobába. Villámgyors mozdulattal szétrántotta fürdőköpenye szárnyait, kivillantotta felém meztelen testét, rámvigyorgott, és még mielőtt megmozdulhattam volna, már becsukódott mögötte az ajtó.
Amikor kitámolyogtam a konyhába kávézni, Anyu rámmosolygott és megpuszilt.
"Korán keltél ma."
Vigyorogtam, és viszonoztam a puszit. Apu pont akkor indult dolgozni, amikor leültem. Anyu elémrakta a reggelit, pont mikor Hugi besétált:
"Jó reggelt mindenkinek!"
"Istenkém, mi folyik itt?" - mondta Anyu - "Mindketten felkelnek anélkül, hogy üvöltöznöm kéne!"
Mélyen elpirultam és lehajtott fejjel reméltem, hogy Anyu nem veszi észre.
Kábultam kóboroltam egész nap. A tegnap éjszaka járt a fejemben és már nagyon vártam az estét. A haverokat észre sem vettem, egészen addig, amíg az egyik rám nem üvöltött.
Még egy olyan terembe is betévedtem, ahol csak másnap lett volna órám.
Anyu azt akarta, hogy együtt nézzük a heti filmet a TV - n. Nem nagyon emlékszem rá. Cini arcát láttam a hősnő arca helyét és én voltam a főhős, de a cselekmény elég korlátozott volt, ezért nem tehettük azt, amire vágytam. Párnát húztam az ölembe, hogy elrejtsem erekciómat. Azt hiszem Hugi észrevette, mi a gond, mert vigyorogva végignyúlt a kanapén és a párnára tette a lábát.
Masszírozni kezdtem a talpát. Észre sem vettem, hogy ilyen szép lábai vannak. A számhoz akartam emelni őket, hogy megnyalhassam és szopogathassam a lábujjait. Egyik kezemet felcsúsztattam a lábszárán keresztül a térdhajlatáig, amikor rájöttem, mit is csinálok. Anyura pillantottam. Ő, arcán bizonytalan kifejezéssel figyelt minket. A kezemben tartott lábat azonnal csikolni kezdtem.
"Hagyd abba!" - nyafogott Hugi.
"Akkor vidd innen a patád!" - követeltem. Anyu apró mosollyal arcán visszafordult a TV - hez.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.67 pont (248 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2017. 01. 22. vasárnap 06:46
egész jó
#7 deajk2008 2015. 03. 22. vasárnap 20:24
nagyon bejött álltam tőle 10p...folytasd
#6 A57L 2013. 09. 17. kedd 04:36
Elég jó.
#5 papi 2013. 05. 19. vasárnap 11:06
Lehet ezt még fokozni?
#4 sihupapa 2008. 11. 9. vasárnap 20:18
gyönyör a köbön
#3 free 2008. 08. 6. szerda 13:45
tetszik nagyon, de ehhez a részhez már nem szóltak hozzá annyian mint az előzőekhez.
#2 medver 2004. 08. 21. szombat 10:05
Azt hisze Cini függó lettem.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?