A+ A-

Büntetésem 2. rész

Kikötve fekszem az ágyban, seggemben vibrátorral és erényövvel farkamon. Számban spermás boxer és bugyi van a fejemen. Itt hagytatok szenvedni. A videót nézem amin mind a ketten élveztek. Már vagy két órája mentetek el itthonról. Farkam egyre jobban beledagad az erényövbe és teljesen ki vagyok készülve. Éppen hangosan nyögve spriccelsz a videón mikor meghallom az ajtó csukódást és a nevetgéléseteket. Megkönnyebbülök és rettegek egyszerre. Mindketten beléptek a szobába. Te vagy elöl Dóri pedig mögötted jön. Elgurítod a laptopot elôlem és megszólalsz.
- Szia édes. Remélem tetszett a műsor - kacsintasz rám, maid a fenekemet nézed meg hogy bennem van - e még a vibrátor.
- Jó kisfiú volt? - kérdezi Dóri tőled, miközben a laptopon pötyög.
- Bizony az volt. Vibri a kis seggében és bugyi a fején. Ahogy nézem a farka is jól bele dagadt az övébe. Nagyon helyes - feleltél Dórinak vidáman.
- Elmondom hogy most mi fog történni. - fordul Dóri felém tárgyilagosan. - Most szépen kiengedünk téged. Kapsz enni - inni és pisilhetsz is. Persze csakis akkor ha csendben maradsz. Megértetted?
Csendben bólogatok. Ekkor kiveszed a vibrátort belőlem miközben Dóri a fejemet teszi szabaddá. Miután kioldoztok felkelek az ágyról és kicsit átmozgatom a végtagjaimat miközben ti eltüntetitek a dolgokat. Farkamon továbbra is ott az erényöv. Meztelenül vezettek ki a konyhába. Elém tesztek egy szelet száraz pizzát és egy pohár vizet. Gyorsan eltüntetem mind a kettőt.
- Most kimehetsz wc - re. Kapsz két percet. Akár végzel akár nem két percen belül elrángatunk onnan. Megértetted? - vonsz kérdőre.
- Igen megértettem - felelek készségesen.
- Óra indul - szólal meg Dóri én pedig rohanok a wc - re. Azonban mikor odaérek csakis akkor jut eszembe hogy fogalmam sincs hogyan kellene pisilnem ebben az övben. Végül gyors mérlegelés után ráülök a wc kagylóra ám valahogy mégsem sikerül. Próbálkozok ám ekkor Dóri jelenik meg az ajtóban.
- Lejárt az idő - szólal meg vigyorogva és már le is ránt a wc - ről.
- Gondolom nem tudtál pisilni - kérdez.
- Nem - nem sikerült. - válaszolok neki.
- Na majd legközelebb okosabb leszel - válaszol nevetve. Bevezet a szobába ahol te vársz minket. Egy kamera áll a szoba közepén egy állványon.
- Tudtál pisilni Peti? - kérdezed kacér mosollyal.
- Túl lassú volt. - válaszol Dóri helyettem.
Megállok a szoba közepén ti pedig velem szemben.
- Mivel ügyes voltál Petike ezért kapsz egy kis ajándékot. De ha csak egy ujjal is hozzánk érsz vagy magadhoz össze morzsoljuk a mogyoróidat kicsim - kacsintasz majd mind a ketten elém térdeltek és magatokhoz húztok. Farkam máris beledagad a ketrecbe és remegni kezdek. Először mind a ketten körbe cirógatjátok az altestemet majd pedig a ketrecemet kezditek simogatni. Már tudom hogy mi fog történni. Mind a kettőtök szemében huncut fényt látok majd pedig egyszerre két oldalról nyalni kezditek erényöves farkamat. Egyre jobban szorít az öv ám ekkor tovább fokozzátok és először Dóri majd pedig te kapod be tövig az övemet. Egyre cserélgetitek övemet és közben egyre vadabbul kezdtetek szopni. Azonban mit sem érezhetek belőle és annyira frusztrálttá válok hogy már fáj. Hirtelen azonban mindketten abbahagyjátok és teli szájjal kacagva álltok fel.
- Két lány szopott és mégsem állt fel? Te nem is vagy férfi - nevetsz rám.
- Milyen érzés hogy van farkad de még sincs? - kérdezi Dóri szintén nevetve.
Megszégyenülve és felizgulva állok előttetek. Dóri a táskájához sétál és egy szatyrot vesz ki belőle tele ruhákkal ahogy nézem.
- Ha erre se áll fel Peti akkor te nem vagy férfi. Sokkal inkább nő. Az is erre utal hogy imádod a bugyikat. Hát most kapsz egy kis ajándékot tőlünk. Reméljük tetszeni fog - kacsintasz rám, miközben Dóri a kezembe nyomja a szatyrot.
- Pakold ki szépen az ágyra őket. - noszogatsz. Az ágyhoz sétálok és egyenként veszem ki a ruhadarabokat a szatyorból. Egy piros - fekete kockás szoknyát, egy rózsaszín rövid topot, egy lila csipkés push - up melltartót, egy testszínű nylon harisnyát, valamint egy kis rózsaszín bugyit.
- Ideje öltöznöd - parancsol rám Dóri. - Tudod mi lesz a vége ha nem engedelmeskedsz igaz? - von kérdőre.
Ekkor hirtelen csöngetnek. Halálra váltan állok ám mielőtt bármit is tehetnék harsányan kiáltasz.
- Gyere be nyugodtan, a szobában vagyunk.
Rád nézek rémülten és könyörögni kezdenék ám vigyorogva folytatod.
- Gyere csak, gyere csak - invitálod az ismeretlen vendéget.
- Sziasztok - köszön a vendég miközben a szobába sétál. Betti az az egyik barátnőd egy utcával lentebbről. Sárga blúzt és hozzá illő rövid szoknyát visel. Döbbenetet látok az arcán amikor meglát meztelenül én pedig takargatni próbálnám magamat ám ekkor harsány kacajban tör ki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L
2017. 02. 14. kedd 02:55
Nem olyan rossz. Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2017. 01. 8. vasárnap 19:38
elmegy Válaszolok rá!
#8 Subpetee
2017. 01. 7. szombat 19:51
Fenotrin, köszönöm szépen. smile A következő rész ezen is túl fog tenni, szóval minden bizonnyal sokaknak nem fog tetszeni de az utána lévő már nem ennyire undorító és durva. De hát ez van. Köszönöm a hozzászólásokat és a szavazatokat! smile Válaszolok rá!
#7 sunyilo
2017. 01. 5. csütörtök 21:21
Agyament... Válaszolok rá!
#6 fenotrin
2017. 01. 5. csütörtök 18:52
2015.04.14. Andreas6 megjegyzése az Enema 8 történethez:
"Nem tudom, hányadszor olvasom, de még mindig nagyon tetszik. Lassan kedvem támadna kipróbálni, de nincs kivel... "
A sztori egyébként arról szólt, hogy egy pár a kölcsönös beöntéseik eredményeként kifolyó sz@rlében szeretkezik, ezenkívül análisan veszik egymást kezelésbe.

Szóval a kérdésedre válaszolva Subpetee:
Van aki azért olvassa, mert kényszeres és ha nem szól hozzá minden nap minden történetéhez, akkor diszkomfortérzete van és van aki azért, mert egy mezei troll. smile

Ez a sztori egyébként tényleg undorító. Pontosan úgy, ahogy egy
s/m sub/domina történettől elvárható. smile Válaszolok rá!
#5 vakon54
2017. 01. 5. csütörtök 18:07
Subpetee Folytazsd legyélszives! Válaszolok rá!
#4 Subpetee
2017. 01. 5. csütörtök 14:33
Kérdem én hogy minek olvasod ha szerinted undorító? smile Válaszolok rá!
#3 veteran
2017. 01. 5. csütörtök 08:23
Aki h..... haljon meg. Válaszolok rá!
#2 Andreas6
2017. 01. 5. csütörtök 06:28
Undorító. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2017. 01. 5. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!