A+ A-

Büntetésem - Prológus

Péter vagyok, egy húszas évei elején járó egri fiatal. Stabil kapcsolatban élünk lassan már négy éve barátnőmmel Regivel, aki egy évvel fiatalabb nálam. Rólam annyit hogy 185 cm magas vagyok, rövid barna hajam van, kék szemem és enyhén izmos testem. Regi 170 cm magas feszes mellekkel, formás fenékkel és sportos alakkal. A szexuális ízlésünk is egyezik. Regi vad, szenvedélyes és belevaló csaj, és nem szégyenli kimutatni hogy mennyire élvezi az együttléteteinket. Az extrém szex nálunk kimerült abban, hogy a vonaton lovagoltattam meg a wc - ben. Azt viszont Reginek az elejétől fogva tudtára adtam, hogy gyengéim a női fehérneműk, amit ô persze ki is használt hiszen minden alkalmon kapott, hogy szexibbnél szexibb fehérneműket vásároljon, és vegyen fel, akár csak egy nagy bevásárláshoz is. A kapcsolatunk elején szinte mindennap szexeltünk, ám az utóbbi időben egyre többször aludtunk el kielégítetlenül. Ha rákérdeztem mindig a stresszre fogta. Engem azonban hajtott a farkam és egyre többször vertem ki, sokszor a használt bugyijait szagolva, felidézve ezzel szeméremdombjának illatát. Azonban az idő múlásával elkezdte mozgatni a fantáziámat az is hogy milyen lehet más lányok illata. Lehetőségem azonban sosem adódott hogy szerezzek egy idegen bugyit, így ez megmaradt fantáziának.
Egyik szerdán Regi szólt, hogy a hétvégét velünk tölti egy barátnője Dóri. Ekkor beindult a fantáziám hogy itt a nagy lehetőség: megszerezhetek egy bugyit, aminek ismerem is a gazdáját. Dóri egyidős Regivel, hosszú barna haja van, jó mellekkel, és apró, de formás hátsóval. Barátjával Gergővel úgy fél éve lehetnek együtt. Alig vártam a pénteket, és eldöntöttem hogy addig nem is nyúlok magamhoz ameddig meg nem szerzem azt a bizonyos alsóneműt.
Végre eljött a nagy nap. Vettem két üveg bort, mert úgy beszéltük meg hogy vacsora után beszélgetünk és megnézünk egy filmet hármasban. Nem is törődtem a filmmel amit a csajok választottak sokkal inkább a tervemre koncentráltam, mert nem tudtam még hogy hogyan fogom kivitelezni. Dóri olyan kettő körül érkezett, egy nagyobb utazótáskával. Szerencsémre a hálónkba tettük a táskáját, így könnyűnek ígérkezett a dolgom, oda ugyanis feltűnés nélkül be tudtam menni bármikor az est folyamán. Regi ment fürdeni először, addig mi Dórival beszélgettünk. Miután Regi lefürdött megvacsoráztunk, és felbontottuk az egyik üveg bort. Vacsora után Dóri ment fürdeni Regivel pedig elpakoltunk. Tudtam hogy közeleg a nagy lehetőség, de még nem tudtam hogy fogom kideríteni, hova teszi a szennyes bugyijait, az egész táskáját pedig nem kutathattam át. Hallottam mikor kinyílt a fürdő ajtaja így megpróbáltam feltűnés nélkül a hálónk felé sietni. Az ajtó nyitva volt, így félelem nélkül mehettem be. Biztos hallatszódtak a lépteim, de nem is osontam elvégre otthon voltam. Beléptem a szobába így sikerült pont elkapnom a pillanatot, ahogy Dóri betesz egy összegyűrt bugyit a táskája elülső kis zsebébe, egy csomó zacskó közé. Már fel volt öltözve. Póló és térdnadrág volt rajta. Próbáltam nem feltűnően lesni, és meg is szólaltam, hogy bárminemű gyanút megszüntessek, miközben nadrágot és gatyát vettem ki magamnak a szekrényből.
- Tényleg hoztad a filmet? Mit is nézünk?
- Igen. Az ötven elsô randit. Láttad már?
- A tv - ben annak idején egy csomószor láttam az ajánlóját, de egyszer se néztem meg.
- Akkor éppen ideje - nevetett Dóri.
- Majd meglátjuk - mondtam kétkedő hangsúllyal de vigyorogva. Ezután otthagytam Dórit pakolászni, én pedig a fürdő felé vettem az irányt. Alig bírtam elnyomni magamban az izgalmat, amit győzelmem okozott, holott még meg sem szereztem a ruhadarabot. Szerszámom persze már kőmerev volt, de kibírtam, hogy ne verjem ki a zuhany alatt. Arra gondoltam milyen jó lesz az idegen de mégis ismerős bugyi illatára élvezni. Fürdés után alig fértem az alsómba, az izgalomtól, ami mintha sokkal kissebb lett volna mint emlékeztem. Végre sikerült felvennem a nadrágomat is. Pólót direkt felejtettem el hozni, hogy legyen indokom visszamenni a szobába.
- Jössz már Peti? - szólt Regi a nappaliból - Csak rád várunk már.
- Pillanat drágám veszek fel pólót gyorsan - feleltem.
- Oké siess!
Beértem a szobába, még az ajtót sem hajtottam be, mert az gyanúsabb.
Feszülten hallgatóztam az izgalomtól remegve hogy közeledik - e valaki, de a lányok kint beszélgettek. Gyorsan lehajoltam Dóri táskájához. Kicipzároztam a kis zsebet, és láss csodát, ott volt egy összegyűrt csipkés szélű kék bugyi. Visszacipzároztam a zsebet, majd benyúltam a szekrénybe, és a gatyáim alá rejtettem. Ezután kikaptam egy pólót, felvettem és elindultam kifelé. A lányok már a kanapén ültek, és nevetgéltek.
- Na végre már. Mit csináltál te eddig? - kérdezte Dóri nevetve.
- Nem tán huncutkodtál magaddal? - nevetett Regi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L
2017. 02. 14. kedd 02:58
Nem lett rossz . Válaszolok rá!
#11 Pavlov
2016. 12. 29. csütörtök 14:00
Felvezetőnek tényleg jó, de a következő fejezet jó keményre sikerült. Válaszolok rá!
#10 Subpetee
2016. 12. 28. szerda 18:16
Van folytatása és hamarosan fel is fog kerülni. Köszönöm a hozzászólásokat, örülök hogy vannak érdeklődők a folytatásra. A továbbiakban fog igazán beindulni a történet. Válaszolok rá!
#9 veteran
2016. 12. 26. hétfő 07:36
Folytasd, jó lesz ez. Válaszolok rá!
#8 cscsu50
2016. 12. 25. vasárnap 08:47
jöhet a folytatás Válaszolok rá!
#7 Busmanus
2016. 12. 24. szombat 00:55
Kíváncsi vagyok a folytatásra, jöhet a köv.! Válaszolok rá!
#6 fenotrin
2016. 12. 23. péntek 22:30
Annyira imádom a "nem idevaló" megjegyzéseket.
A videókban sokfarkú szörnyek dugnak lányokat.
A történetekben/képregényekben apa-anya-lány-fiú minden párosításban, minden testnyílással, minden korosztállyal. Korbácsolás, beöntés, megalázás, kötözés, pelenkázás. Transzvesztiták dugnak farba majd szájba férfiakat, és viszont. És még sorolhatnám.
Erre fel valaki mindig képes leírni, hogy "nem idevaló".
Ez egy előcenzúrázott fórum. Ha egy történet láthatóvá válik, akkor idevaló. Slussz. Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2016. 12. 23. péntek 19:11
Idáig nulla. A folytatás remélem, idevaló lesz... Válaszolok rá!
#4 fenotrin
2016. 12. 23. péntek 14:32
Szerintem ez kell egy fantáziaoldalra, nem pedig nőt
nem látott szerzeteseknek való több száz soros tötymörgés,
aminek annyi a tanulsága, hogy megfogják a fickó dákóját, mire
az elélvez. De ez szigorúan csak magánvélemény. smile Válaszolok rá!
#3 vakon54
2016. 12. 23. péntek 12:52
Subpete Jó írás! Válaszolok rá!
#2 Andreas6
2016. 12. 23. péntek 12:48
Nem az én műfajom, de adtam 3 pontot, mert a fogalmazás jó - csak a téma szir... szer... vagy a harmadik! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 12. 23. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!