A+ A-

Büntetésem 1. rész

Kikötve fekszem az ágyban. Épp az elôbb tömtél egy bugyit a számba és közölted hogy csúnyán meg leszek büntetve azért mert elloptam Dóri használt bugyiját. Teljesen ledermedve fekszem, te pedig még egy szájpecket is a fejemre csatolsz nehogy kiköpjem a bugyit.
- Nem ajánlom hogy ellenkezni próbálj, mert csak te húzhatod a rövidebbet - figyelmeztetsz. Egy nagyon kicsi és szűk kék kockás short van rajtad, és egy spagettipántos top, ami csak a melled alá ér le. Az ágy végéhez sétálsz, és kötelet kötsz a jobb térdemre. Ezután az ágy végénél matatsz a kötéllel. Végül az ágy másik végéhez jössz, és a kötéllel felhúzod a térdem, és kikötöd. Miután ugyanezt eljátszod a másik lábommal is, látom hogy szülőpózba kényszerítettél. Sehogy sem tudok szabadulni, mert jó szorosan kötöttél meg. Szétnézek a szobában. Dóri utazótáskája ugyanott van ahonnan tegnap kiloptam belőle a használt bugyiját. Volt mellette azonban egy másik bőrönd is. A te bőröndöd de nem láttam bele, habár az ablakon besütött a nap; de te úgy fordítottad hogy ne láthassam a tartalmát. Belém markolt a félelem, mi lesz ha elköltözöl? Gunyoros kacajod riasztott fel képzelgésemből.
- Elég szánalmasan nézel ki édesem. Kényelmes? Ha látnád magad.
Egy párnát veszel fel a földről, és a derekam alá tuszkolod, ezzel levegőbe emelve a hátsómat.
A böröndhöz sétálsz, és elkezdesz kipakolni belőle. Egy pár orvosi kesztyű, egy tubus síkosító, és egy hosszú rúd kerül elő, amin gömbök vannak. Idejössz az ágyhoz és a két lábam közé telepedsz le.
- Látom nemrég borotválkoztál idelent. Szép szôrtelen vagy. Szerencséd mert ha most kellene leszednünk az neked nagyon - nagyon fájna - csacsogsz, miközben felveszed mindkét kezedre a kesztyűket.
- Lehet nem fog tetszeni ami most következik, de jobb ha hozzászoksz. Ez egy análsor - emeled fel a gömbös rudat - amit most szépen beteszünk oda ahova való. De kell egy kis előkészítés neki. Ezért van itt ez - emeled fel a síkosítót. Rettegés és tiltakozás költözik belém, nem akarom hogy bármit feldugj nekem, de mozdulni sem tudok a kötelektől, kiabálni pedig hiábavaló. Tehetetlenül nézem ahogy egy jó nagy adag síkosítót a két ujjadra nyomsz és a következő pillanatban érzem hogy valami hideg krémet kensz szét pont az ánuszomnál. Tocsogok a sikosítótól, és furcsa érzés ahogy az ujjaid a lyukamat masszírozzák, de valamiféle bizsergető is van benne amitől eddig kókadt szerszámom ébredezni kezd.. Miután jól megkensz, a tenyeredbe nyomsz még egy adagot, majd marokra fogva az análrudat azt is bekened sikosítóval. Testem egyre jobban remeg a félelemtől, és a bizsergés is elmúlt. Könyörögve nézek rád de te tudomást se véve rólam megfogod az análsort, és belémtolod az első gyöngyöt. Nagyon kellemetlen és reflexből nyomnám ki, de te máris tolod tovább egyre gyorsabban. Érzem ahogy egyre mélyebben bennem van a bot, de még mindig nyomod belém. Mikor már úgy érzem, hogy nem bírom tovább egyszer csak megállsz, és felkelsz.
- Huszonhat centi műanyaggal a seggedben már nem vagy olyan nagyfiú igaz? - nevetsz végignézve rajtam. - De figyelmeztetlek mégegyszer, nehogy kimerd nekem nyomni akár csak egy kicsit is, mert megbánod. Megértetted? - vonsz kérdőre. Riadtan bólogatok, és próbálok nem koncentrálni a botra ami a seggemben van. Ekkor valaki kopog az ajtón.
- Gyere csak be nyugodtan - válaszolsz, én pedig riadtan nézek oda hogy ki lehet az. Dóri sétál be kezében egy fényképezővel. Egy szivecskés franciabugyi van rajta, és egy bőr top felülről.
Majd elsüllyedek szégyenemben, de ahogy meglát jót nevet rajtam hangosan és kegyetlenül.
- Nahát - nahát nicsak ki van itt. Egy perverz bugyitolvaj, akinek más lányok bugyija kéne. Fogsz kapni ne aggódj, de most lövök rólad pár képet, hogy megörökíthessük ezt a csodás alkalmat. Ijedten nézek Dórira, majd rád, de te csak vigyorogsz, Dóri pedig már kattotgtat is. Mindenhol lefényképez, a seggemnél is és tesz róla hogy felismerhető legyek. Odasétál a laptopasztalhoz, felnyitja a gépet, leül, majd pötyögni kezd rajta közben pedig csacsogva mondja.
- Nemsokára levesszük rólad a szájpecket, és kiveszem a szádból a bugyit. Figyelmeztetlek ha kiabálni mersz, vagy esetleg nem csinálod amit mondok akkor ezek a képek felkerülnek a Facebookra, az adatlapodra. Gondolom ezt nem akarod. Ugye? - kérdezi gúnyosan, majd ahogy feláll a laptoptól, látom hogy a facebookomban van, és már csak a megosztást kell megnyomja, hogy a képek nyilvánosságra kerüljenek. Remegek a félelemtôl és a még nagyobb megaláztatás lehetôségétôl. Dóri ekkor megmozgatja bennem az análsort, ami nagyon kellemetlen érzést okoz. - Remélem tetszik - kacsint rám. Te aki eddig csak néztél és gunyorosan mosolyogtál, most leveszed a kesztyűket, és a bôröndhöz sétálsz. Egy sok szálból állo korbácsot veszel elô. Minden szál végén egy csomó van. Közeledsz felém és a szerszámom kezded cirógatni a korbáccsal aminek szálai finoman csikizik altestem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (36 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L
2017. 02. 14. kedd 02:56
Durva írás. Válaszolok rá!
#9 sipospista
2017. 01. 10. kedd 16:17
Brutalis Válaszolok rá!
#8 veteran
2017. 01. 2. hétfő 17:39
Ökörség. Válaszolok rá!
#7 Andreas6
2016. 12. 31. szombat 13:33
Aki hülye, haljon meg... Válaszolok rá!
#6 Pavlov
2016. 12. 29. csütörtök 14:01
Jó perverz! Ötletes, egyedi fantáziájú! Válaszolok rá!
#5 Subpetee
2016. 12. 29. csütörtök 13:56
Köszönöm a hozzászólásokat! Folytatása hamarosan következik. Ennél lesz jobban is el fog durvulni a helyzet de utána kicsit visszaveszek. smile Válaszolok rá!
#4 fenotrin
2016. 12. 29. csütörtök 13:12
A prológus és a kulcsszavak alapján arra tippeltem, hogy lesz egy
kis vibrátorhasználat fordított nemi
felállásban, de subpetee bajtársunk nem kispályás. smile Válaszolok rá!
#3 vakon54
2016. 12. 29. csütörtök 12:06
Subpetee folytazsd tovább 10 pont! Válaszolok rá!
#2 sunyilo
2016. 12. 29. csütörtök 10:31
Ez már agyament... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2016. 12. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!