A+ A-

Büntetésem 3. rész

Kikötve állok a zuhanyzóban. Épp most pisiltem össze magam egy kék női úszódresszben. Mindketten nevettek rajtam én pedig nagyon szégyellem magamat.
- Úgy látszik valaki összepisilte magát - mondod nevetve.
- Ezt én sem gondoltam volna - nevet Dóri is. Kezeim kikötözve és tocsogok a pisiben, ti pedig csak nevettek rajtam. A kamera eközben mindent felvett. Arcom tiszta vörös lehet a szégyentől.
- Egyre csak gyűlnek a kompromittáló bizonyítékok ellened Peti. - kacag fel Dóri.
- Jó érzés volt összepisilni magadat drágám? - kérdezel vigyorogva - Remélem mert innentől kezdve nem lesz rá több alkalmad ha ügyes leszel. Két választásod van. Az egyik az hogy itt hagyunk kikötve a csőhöz, napokig. Enni inni kapsz, és te mindet elfogadod szépen ha életben akarsz maradni. De innen nem mozdulhatsz. Erről gondoskodom. Ez azt is jelenti hogy itt fogod összecsinálni magadat mint egy kisbaba. A dresszedbe fogsz pisilni és szarni is. Csere nincsen, végig rajtad marad. A másik választásod az, hogy bepelenkázunk, és abban fogsz maradni egy hétig. A pelenkád naponta kétszer lesz cserélve. Választhatsz hogy össze szarod és hugyozod magadat, vagy pedig pelenkát hordasz, és újra szobatiszta leszel. Nos? - vázolod fel a nem túl fényes lehetőségeimet.
Végtelen szégyenbe merülök. Nem is tudom hogy mi a megalázóbb. Hogy pelenkát kell hordanom, vagy pedig az hogy a zuhanyzóban fogom össze szarni és pisilni magam napokig, váltás nélkül.
- A másodikat választom - felelem.
- Az - az mit csináljunk veled? Mondd ki! - unszol Dóri.
- Pelenkázzatok be! - mondom ki halkan.
- Hangosabban édesem, így nem értjük.
- Pelenkázzatok be - mondom immár normál hangerőn.
- Ha már ennyire kéred - felel Dóri és mindketten felnevettek.
- Mindettől függetlenül büntetést kapsz mert összepisilted a dresszemet te kis kurva - mordul rám Dóri miközben te elhagyod a fürdőszobát. Dóri egy ollót vesz elő és felém közelít. A vállaimról levágja a dresszt, majd pedig lerángatja rólam. Undorodva forgatja majd pedig egyik kezével kinyitja a számat, a másikkal pedig az úszódressz legnedvesebb,pisisebb részét a számba nyomja.
- Edd meg kis ribanc, ha már összepisilted. - mondja félig ingerülten, félig nevetve. Számban érzem az undorító pisi ízt, de Dóri egyre jobban tömi a számba a dresszt. Öklendezek mire kiveszi a számból végre.
- Ezt megérdemelted. Most pedig gyere velem szépen. - szólal meg, majd pedig a fürdőszoba szekrényből előveszi bilincsem kulcsát, és szabadon ereszt. Meztelen állok előtte farkamon erényövvel. A szobába sétálunk ahol te vársz rám. Az ágyon egy nyitott pelenka.
- Feküdj az ágyra és emeld az égbe a lábaidat és a derekad. - utasítasz. én pedig csinálom. Kiveszed fenekemből az anál plugot, majd pedig a derekam alá rakod a pelenkát. Övem még mindig nedves a pisitől ahogyan altestem is.
- Engedd le magadat. - szólítasz én pedig leengedem altestemet. Dóri a háttérben videózik miközben te rám hajtod a pelenka elülső részét és lezárod. Ezután az ágy alá nyúlsz és még egy gumibugyit is rám húzol. Rendkívül kínosan érzem magam a pelenka miatt. Eközben te felállsz, és megszemléled művedet, majd pedig elkezdtek Dórival nevetni.
- ideje felöltöznöd te kis pisis. - mondja Dóri majd pedig elém dob egy rózsaszín fodros felsőt.
- Vedd fel szépen. - utasít, én pedig kénytelen vagyok engedelmeskedni. Felveszem a felsőt ti pedig nevettek.
Ideje enni a kis babának - szólalsz meg, majd pedig karon ragadsz és kiviszel a konyhába.
- Mivel tudom hogy napok óta nem voltál szarni így előkészítettem neked néhány rostosat hátha beindulsz tőlük. Nehogy itt valami bajod legyen még a végén. Ha nem eszel akkor pedig hashajtót kapsz, azt pedig nem akarod ugye? - vonsz kérdőre.
- Nem nem akarom. - felelek.
- Helyes. Akkor egyél! - szólítasz fel én pedig enni kezdek. Egyedül hagytok a konyhában egy öt percre. Miután úgy érezem eleget ettem csendben várlak titeket. Dóri jelenik meg kisvártatva, aki időközben zöld shortba és lila topba öltözött.
- Ettél? Nagyon helyes! Akkor most iszol is ha nem akarsz büntetést kapni. Miután ittál bemész a szobába. Regi már bent vár rád. Megértetted? - von kérdőre én pedig engedelmesen bólogatok. Dóri megtölt nekem egy nagy poharat teával én pedig megiszom.
- Indulj! - utasít, én pedig a szoba felé veszem az irányt. Te vársz a szobában. Te is felöltöztél időközben. Egy kék rövidnadrág, és egy fehér póló van rajtad.
- Remélem jót ettél édesem. - kérdezed.
- Igen, köszönöm. - felelek.
- Remek. Akkor most felvázolom neked a párkapcsolatunk jövőjét. Megérdemelnéd hogy szakítsak veled mindazokért amit tettél de nem fogok. Sokkal jobban élvezem a büntetésedet. Jobb ha felkészülsz rá hogy nem csak én foglak használni. Betti és Dóri is meg fognak kapni téged. A többi majd kiderül idővel. Szó nélkül fogsz nekik is engedelmeskedni ugyanúgy ahogy most nekem és Dórinak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.44 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2017. 02. 14. kedd 02:54
Ez furcsa lett.
#6 genius33 2017. 01. 19. csütörtök 05:30
Jesszzus... -.-
#5 Andreas6 2017. 01. 18. szerda 13:42
Nagy az Úristen állatkertje!
#4 veteran 2017. 01. 18. szerda 09:06
Zárt osztályon a helyed.
#3 gyuri0926 2017. 01. 18. szerda 08:02
Orvos látott ? Ha nem sürgösen keress fel egyet .
#2 vakon54 2017. 01. 18. szerda 02:54
Subpetee folytazsd!
#1 Törté-Net 2017. 01. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?