A+ A-

A borosgazda 2. rész

Sajnos hamar elrepült a nyár, Zsuzsival nagyon jól éreztük magunkat. Nekem elkezdődött az iskola, és a szőlőben is elfogytak a munkák. Egyre ritkábban találkoztunk, utoljára szüretkor voltunk együtt. Ott maradt velem éjszaka préselni, aminek persze egy hatalmas kefélés lett a vége. Később halottam, hogy kiengedték a férjét, így már nem jött többé.
Apám becsajozott, miután bemutatta nekünk Jolikát, a nagyi röviden így jellemezte.
- Sunyi, számító egy ribanc ez gyerekem, jó lesz vele vigyázni.
Nekem nem volt ellenszenves, ha apának tetszik, legyen vele boldog gondoltam. Amikor azonban kitalálták, hogy költözzek haza, mivel mostantól mi egy boldog család leszünk, kezdtem én is Jolikára gyanakodni. Azt még nem tudtam, hogy ezzel mi a célja, de sajnos nem volt más választásom, mert apa is nagyon támogatta az ötletet.
- Tudod kicsim ide bármikor vissza jöhetsz - bucsúszott tőlem a nagyi.
Vitathatatlan, hogy a ház szépen rendbe lett rakva, ki lett csínosítva, látszott a női jelenlét. Beköltöztem a szobámba, és igyekeztem is bent maradni. Kicsit zavart az „ifjú” pár turbékolása.
Nem tudom apát mivel fogta meg, de ha finoman akarok fogalmazni, akkor úgy, mondanám Jolika nem volt egy manöken alkat. A negyvenes évei vége felé járt, alacsony volt, és molett. Vékony lábai voltak, de viszont fölül gömbölyű volt minden, olyan volt, mint egy zsák. Magamban a bojler testű asszonynak hívtam. Ez sem lett volna baj, ha nem akart volna anyaszerepben tündökölni.
Megmondani nekem, hogy mikor mit csináljak, hova mehetek, mikorra jöjjek haza, mikor keljek fel. Na, ez már sok volt, aztán amikor bepanaszolt apánál, úgy döntöttem bosszú hadjáratot indítok ellene. Ha apa otthon volt játszottam az illedelmes, szófogadó fiút, de amikor nem volt otthon Joli hergelésével mulattam az időt. Nagyon jól haladtam, kezdett egyre idegesebben viselkedni. Egy langyos szeptemberi délután aztán siker koronázta az igyekezetemet. A szénapadláson szoktam elbújni, heverészni, ez eddig Joli mentes övezet volt. Most azonban rám talált, halottam szuszogva mászik fel a létrán.
- Már mindenhol kerestelek, arról volt szó, hogy segítesz nekem - támadt rám.
- Most nincs kedvem hozzá - álltam elé pimaszul.
Láttam lendíti a kezét, hogy megüssön, de lefogtam, és a másik kezemmel én ütöttem pofon.
Síri csend lett, meglepődött, én is. Nem így terveztem, de így sikerült. Tágra nyílt, nagy, csodálkozó szemekkel nézett rám. Elsírta magát, hangosan zokogott, patakokban folyt a könnye.
- Engem senki sem szeret, engem mindenki bánt - ezt mondogatta.
Megsajnáltam, tudtam most egy kicsit messze mentem. Hozzáléptem, átöleltem, még hangosabban sírt.
- Szeretlek én, ha normálisan viselkedsz velem - vigasztalgattam.
Lassan abba hagyta a sírást, már csak szipogott, de még mindig szorosam átölelt.
- Bizonyitsd be, hogy szeretsz.
Nem kellett meg kérdeznem, hogy mivel bizonyítsak, mert éreztem keze a nadrágomra csúszik, és nadrágon keresztül simogatja a farkam. Nocsak, nocsak Jolika miben sántikálsz, mosolyodtam el, hagytam had bontakozzon ki. Megoldotta az övem, és kiszabadította ágaskodó fegyverem a nadrág fogságából. Elégedetten simogatta végig, majd hátra lépett, és levetette a bugyogóját. Csak egy otthonka, és papucs volt rajt. Felhúzta a derekáig a ruháját, és hanyatt feküdt a szénán.
- Gyere, és szeress! - invitált.
Nem nagyon kellett győzködnie, kiléptem a nadrágomból, és a lábai közé térdeltem. Farkam marokra fogtam, és a nedves hüvelyhez igazítottam, keményen behatoltam. Nem akartam finomkodni, keményen dugtam az asszony. Ő még jobban felemelte a csípőjét, gondolom, hogy még mélyebbre hatolhassak. Hála Zsuzsi kiképzésének elég jól el tudtam nyújtani a közösülést.
Egy határozott lökéssel tövig löktem dárdámat az éhes pinába, szinte beékeltem magam, elégedetten nyögött fel. Kigomboltam az otthonka felső gombjait, elővettem a melleit, és ráhajolva szopni kezdtem. Hangosan vinnyogott alattam, megálltam, befogtam a száját, csendre intettem. Szót fogadott, már csak halkan nyögdécselt. Tovább döngettem a begerjedt asszonyt, méregből is, meg hát úgy gondoltam megmutatom ki az úr a háznál. Aztán már nem bírtam tovább, forró, nedves, síkos hüvelye vágyakozva, mohón fogadott be. Hörögve, lüktetve élveztem az asszonyba, aki üdvözült mosollyal az arcán élvezte a kielégülésem. Miután lemásztam róla, felállt, felkapta a bugyiját, és már el is tűnt. Most bizonyára azt hiszed lelkiismeret furdalásom volt amiatt, hogy megdugtam a mostohaanyám. Szó sincs erről, nagyon élveztem az egészet, és reméltem, hogy lesz folytatás.
Nem kellett sokáig várnom, másnap reggel hallottam, amikor apa elment dolgozni, pár perc múlva Joli már meg is jelent a szobámba. Leült az ágyam szélére, megsimogatta az arcom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (90 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2017. 03. 7. kedd 20:34
Igazat adok a korábbi hozzászólóknak, az erőszak csúnya dolog. Ez a rész sem lett volna amúgy rossz, de valahogy kidolgozatlannak tűnik számomra. (És jópár elütést, zavaró hibát is láttam benne.) Pedig egészen jó ötletek, fordulatok vannak benne. Hm, talán a harmadik része...
#11 sipospista 2017. 03. 7. kedd 09:49
Elmegy.jar a pont
#10 zsuzsika 2016. 09. 17. szombat 15:53
Nem tetszett.
#9 sikamika 2016. 09. 12. hétfő 22:35
elmegy.
#8 sunyilo 2016. 09. 12. hétfő 20:13
Jól meg lett írva...
#7 vakon54 2016. 09. 12. hétfő 13:02
Jól megírt,kiváló történet.10Pont!
#6 listike 2016. 09. 12. hétfő 11:42
Ha nem lett volna erőszak a végén, egész jó volna. így nem tetszett.
#5 veteran 2016. 09. 12. hétfő 10:09
Elfogadható.
#4 deajk2008 2016. 09. 12. hétfő 08:08
elment, bár az anál jó lett...
#3 gyuri0926 2016. 09. 12. hétfő 07:45
A kiszolgáltatott embert megerőszakolni nem kenyerem , még akkor sem , ha előtte jó maga is szemét volt .
#2 A57L 2016. 09. 12. hétfő 03:53
Jól megírt,kiváló történet.10P
#1 Törté-Net 2016. 09. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?