A+ A-

A borosgazda 1. rész

Akkor változott meg az életünk, amikor anya elhagyott minket. Megszökött egy nős férfival, itt hagyva mindent. Nagyon meggyűlöltem, soha nem tudtam megbocsátani neki.
Apa próbált gondoskodni rólam, több-kevesebb sikerrel. Mentségére legyen mondva rengeteget dolgozott, kőműves vállalkozóként, így nem sok ideje maradt rám.
A középiskola második osztályába jártam, és anya hiánya sajnos meglátszott a tanulmányi eredményemen is. Sokat romlottak az osztályzataim, és egyre többet hiányoztam.
Apai nagyanyám egyedül élt, látva apa küszködését úgy döntött magához vessz. Szívesen mentem, mert a nagyival nagyon jó volt a kapcsolatom, és ő is itt lakott a faluban.
Egyre többször ébredtem reggelente álló fasszal, és rövidesen megtörtént az első éjszakai magömlésem. Nagyon kellemes volt, amikor felébredtem próbáltam a pizsama alsómat eltüntetni a nagyi elől. Persze nem sikerült, ahogy szedte össze a mosni valót a kezébe akadt.
- Úgy látom az én kis unokám férfivá érett. Kicsim ezen nincs mit szégyellni. - simogatta meg a fejem.
Megnyugodva vettem tudomásul, hogy ez az élet rendje. Egyre többször történt meg velem, és egy idő után rájöttem, ha kézzel rásegítek, még nagyobb örömöt tudok okozni magamnak. Aztán később már nappal is magamhoz nyúltam, persze vigyázva, hogy le ne bukjak. Egyik este lefekvés után ismét fényeztem a bohócot, amikor a nagyi rám nyitott, épp csak magamra tudtam rántani a takarót.
- Kicsim elfelejtettem mondani, hogy holnap nem leszek itthon egész nap, de kaját találsz a hűtőben.
- Rendben - nyögtem
Gyanakodva méregetett.
- Mi van beteg vagy olyan piros az arcod? - lépett közelebb.
Kezét a homlokomra tette, akkor látta meg a sátorként kiemelkedő paplan. Elmosolyodott, az ágy szélére ült, és kezét a takarom alá csúsztatta.
- Segítek rajtad kicsim, meglátod jobb lesz, ha én csinálom.
Ujjai máris rákulcsolódtak a forrón lüktető bránerre, és finoman fejni kezdte. Bár nagyon zavarban voltam, de sokkal jobban kívántam a kéjt, és a kielégülést. Becsuktam a szemem, és hagytam megtörténi a dolgokat. Miután kicsit babusgatta, simogatta a már kőkeményen ágaskodó dárdámat, bekeményített. Szorosabbra fogta az ujjaival és elkezdte ütemesen verni, hol lassított, hol gyorsított, nagyon jól csinálta. Sikítani tudtam volna a boldogságtól, de türtőztettem magam, így csak halk nyögésekkel nyugtáztam a nagyi igyekezetét. A makkom hegyén néhány csepp jelent meg, szétkente, majd folytatta áldásos tevékenységét.
- Mindjárt jó lesz. - nyugtatgatott.
Jó volt nekem eddig is, nem gondoltam volna, hogy ezt lehet fokozni, de lehetett.
Ezután a nagyi rendszeresen kielégített kézzel. heti két-három alkalommal vett „kezelésbe”. Mindezt tette úgy mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Én örültem ennek is, ő mást nem kezdeményezett. Nekem pedig nem volt bátorságom tovább lépni, félve attól, hogy ez a kis kézi munka is abba marad. Azt megfigyeltem, hogy amikor elégedett volt velem, és látta, hogy sokat segítek neki, szívesebben vette kézbe a dolgokat.
Tehát ösztönzőnek, vagy jutalomnak is vehettem, és én mindent megtettem, hogy elégedett legyen velem. Vége lett a sulinak kitört a vakáció, de nem nekem, minden napot a szőlőhegyen töltöttem. Nagyanyámnak nagy szőlői voltak ahol tavasztól őszig volt mit tenni. A környéken neki voltak a legfinomabb borai, és a pálinkájának is a csodájára jártak. Amikor már nem bírtunk ketten a munkákkal napszámosokat fogadott. Volt köztük egy cigányasszony Zsuzsi, akit különösen kedvelt, és akit sokszor elhívott. Azért szerette, mert szorgalmas, ügyes, csendes nő volt. Zsuzsi a harmincas évei közepén járt, formás mellei, és szép gömbölyű feneke volt Általában térdig érő vékony anyagból készült bő szoknyát hordott, amihez színes blúzt, vagy pólót viselt. Hosszú fekete haját kendővel kötötte fel. Sokat járt mezítláb, ha kapáltunk vagy más hasonló munkát végeztünk soha nem hordott cipőt. Az utóbbi időben sokat fantaziáltam róla, amikor lehetett a szoknyája alá lestem, vagy a blúzból kibuggyanó melleiben gyönyörködtem. Biztos észrevette, mert sokszor provokált. Nem egyszer előfordult, hogy leült velem szemben, és széttárta a combjait.
Mosolyogva nyugtázta kamaszos zavaromat. A hegyen az volt a szokás, hogy korán kezdtünk, délben egy kicsit hosszabb szünetet tartottunk, és akkor még ha kellett három óra után folytattuk a munkát.
Azon a napon hamar megebédeltem, és a hűs présházban lévő priccsre ledőltem. Utóbbi időben vált ez szokásommá, aludtam egy-két órát, és frissen ébredtem. Előfordult, ha ketten voltunk, a nagy itt is kezelésbe vett, és én nem ellenkeztem.
A két asszony kint beszélgetett a hűs fa alatt, már majdnem elbóbiskoltam, amikor valami felkeltette a figyelmemet.
- Zsuzsikám szeretnék kérni tőled valami nagyon különleges dolgot - kezdte a nagyi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.78 pont (97 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 07. 23. vasárnap 09:02
Nekem is tetszett.
#8 Ulysses 2017. 03. 7. kedd 20:26
Szórakoztató írás ez, nekem is tetszett. A többi részét ugyancsak elolvasom.
#7 sikamika 2016. 09. 12. hétfő 22:23
1nek elmegy..
#6 zsuzsika 2016. 08. 15. hétfő 08:01
Nekem tetszett.
#5 veteran 2016. 08. 5. péntek 08:17
Jó, tetszett.
#4 sunyilo 2016. 08. 3. szerda 15:42
Ez nagyon jó volt, a fikázókat el se olvasd...
#3 listike 2016. 08. 3. szerda 07:45
Jó volt.
#2 A57L 2016. 08. 3. szerda 06:26
Jobbat vártam.
#1 Törté-Net 2016. 08. 3. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?