A+ A-

A borosgazda 6. rész

Másnap megérkezett Károly a belső építész, Ágnes unszolására azonnal munkába is állt. Estére kész terveket terített ki előttünk, igaz csak enni, és inni ált meg. Károly következő képen képzelte el a belső teret, a főbejáraton belépve jobbra egy konyhát álmodott meg. Elől fehér, hátul fekete mosogatóval, balra egy irodát külön mosdóval. Tovább haladva jobbra a férfi, balra a női vendég toalett kapott helyet. Aztán kinyílik a tér egy hatalmas terembe érünk ahol akár száz ember is helyet tud foglalni. A nagy teremből nyílik, egy kisebb ahol tíz-tizenöt ember tud nyugodtan szórakozni. Volt még egy helyiség a rajzokon, amit nem tudtam mire vélni. Károly szerint Ágnes külön kérése volt, hogy legyen egy vendégszoba, és lett. Természetese külön külső bejárattal, az épült hátulján. Egy kis előtérbe érve jobbra egy mini fürdőszoba, tusolóval, mosdóval, toalettel. Balra pedig az alig húsz négyzetméteres vendégszoba helyezkedett el. Persze ezek csak vázlatok voltak, Károly megígérte amint készen lesznek a tervek minden engedélyeztetést elintéz, és küldi postán a papírokat. Ágnes úgy döntött, hogy Károllyal haza utazik, sajnáltam a dolgot, mert szívesen együtt töltöttem volna még vele néhány éjszakát. Nem tudtam nem észrevenni, hogy az építész vonzódik Ágneshez. Abban is biztos voltam, hogy most a jutalmára vár, amiért ilyen gyorsan ide ért, és elvégezte a dolgát.
Miután elmentek nagyon elcsendesedett a ház. Szilveszter előtt felpörögtek az események, megértem teljesíteni a sok megrendelést. Szilvesztert a barátaimmal töltöttem együtt, iszonyúan berúgtam. Valamikor hajnalba haza szállítottak, kitettek az ajtóban, és elhajtottak. Négykézláb másztam fel a lépcsőn, a nappaliban a kanapé mellé feküdtem, leverve az asztalról néhány poharat. A nagyi természetesen megjelent a zajra, felkapcsolta a villanyt, és elnevette magát.
- Hogy nézel ki? Nem az ágyadba akartál lefeküdni?
- De, de csak pihenek egy kicsit. - dadogtam
- Gyere, segítek.
Felsegített, és betámogatott a szobámba, ott az ágyra lökött, és levetkőztetett. Már csak egy póló, és az alsónadrág volt rajtam, aztán az is lekerült rólam. A nagyi az ágy szélére ült, és megsimogatta a félkemény bránerem.
- Nagyon szép vagy, most már tudom Ágnes miért volt úgy rád izgulva.
Marokra fogta a szerszámom, és finoman fejni kezdte. Visszaemlékeztem a régi szép időkre, és olyan erekcióm lett, hogy azt hittem menten elájulok. Nagyi mosolyogva végezte a dolgát, szorosabbra fogta az ujjaival és elkezdte ütemesen verni. A másik kezét pedig visszarakta a golyóimra és azokat morzsolgatta. Hol lassított, hol gyorsított, nagyon jól csinálta. Hamarosan hörögve élveztem el, még egy kicsit simogatott. Az alsónadrágommal tisztára törölt, felállt, összeszedte a szétdobált ruháimat, és elindult kifelé.
- Ja, igen, boldog újévet kicsim - szólt vissza az ajtóból.
Egy új borozó keresett meg, hogy szeretné, ha én lennék a borszállítójuk. Másnap felkerestem a helyet, hogy megbeszéljük a részleteket. Egy ötvenes éveiben járó hölgy mutatkozott be tulajdonosként, nagyon keményen akart tárgyalni, a vége az lett, hogy többet ajánlott literenként, mint amit én kértem volna.
Nagyon büszke volt magára, hogy így tud tárgyalni, hagytam hadd örüljön a vélt sikerének. Valika derék asszony volt, lehetett olyan 180 cm magas, és szerintem közel volt a száz kilóhoz. Ezek ellenére mégsem tűnt kövérnek, inkább olyan bőséges volt ciciben, és popóban. Méhkirálynőként pózolt a söntés közepén, és a herék/a törzsvendég alkeszok/ sunnyogva érkeztek a pulthoz egy-egy fröccsért. Abban maradtunk, hogy hetente egyszer szállítok, de ha sürgősen kell, valami bármikor felhívhat. Az volt a kérése, hogy reggel korán, nyitás előtt jöjjek. Utáltam korán kelni, de most igent mondtam. A pult mögött volt egy kis raktár oda kellett behordani a boros kannákat, alig tudtam ellavírozni a szűk söntésben. Egy idő után azt vettem észre, hogy amikor behordtam mindent, és kifelé jöttem az asszony már benn állt a pult közepén. Csak úgy fértem el, ha hozzá dörgölőztem, ha szemben állt a nagy dudákat súroltam, ha háttal állt, akkor a monumentális fenekéhez szorultam. Úgy éreztem ilyenkor mintha még jobban kitolná a fenekét, incselkedett velem. Egy ilyen alkalommal, amikor ismét szemben állva fogadott megálltam vele szemben ágyékom hozzá szorítottam, és megmarkoltam a melleit.
- Valika kérem, ne hergeljen, mert nem tudok uralkodni magamon, és olyant teszek, amit később megbánnék.
Mosolyogva nézett a szemembe, aztán lenyúlt, és nadrágon keresztül megsimogatta a farkam.
- Mi tartott ilyen sokáig Norbika? Lássuk mi az az olyan, amit megbánhatsz!
Keze már a nadrágomban járt, és keményedő fütykösöm morzsolgatta. Megfordítottam, és a pultra döntöttem, csörömpöltek a poharak, ahogy közéjük feküdt. Felhajtottam a szoknyáját, és lehúztam a bugyogóját. Letérdeltem, és megharapdáltam a valagát. Ujjam a hüvelyébe toltam, rendesen be volt nedvesedve.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.65 pont (77 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika 2018. 03. 26. hétfő 16:36
Ez is jó.
#10 Pavlov 2017. 11. 5. vasárnap 23:28
NEm is gondoltam volna, hogy a borosszakma ennyi szexszel jár...
#9 feherfabia 2017. 10. 17. kedd 06:45
Tetszett!
#8 cscsu50 2017. 10. 17. kedd 05:30
nagyon jó
#7 sunyilo 2017. 10. 16. hétfő 21:37
Határozottan jó.
#6 vakon54 2017. 10. 16. hétfő 16:28
Folytazsd 10 pont.
#5 listike 2017. 10. 16. hétfő 13:11
Továbbra is nagyon tetszik.
#4 veteran 2017. 10. 16. hétfő 07:59
Tetszik a sorozat.
#3 Andreas6 2017. 10. 16. hétfő 07:13
Jó közepes. A helyesíráson még volna mit javítani.
#2 A57L 2017. 10. 16. hétfő 04:59
Jó sorozat.
#1 Törté-Net 2017. 10. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?