Tornász fiúk 6. rész - Emlékek

Szavazás átlaga: 7.71 pont (94 szavazat)
Megjelenés: 2005. február 12.
Hossz: 12 148 karakter
Elolvasva: 16 248 alkalommal
Hihetetlenül jól esett kétheti éheztetés után a hancúr három ilyen tuti klassz sráccal.. Isti különösen a szívemhez n? tt, na meg a farkamhoz természetesen. Fantasztikus volt izmos, ruganyos teste. Csodálatos és szenvedélyes volt az ágyban; éppen olyan, mint egy kitörni készül? vulkán. Az elmúlt két éjszaka sikamlós emlékeivel teli fejjel zötyköl? dtem a vonaton vissza a tatai kóterbe.

Francba! Még hét hónap angyalb? rben! Hogy fogom kibírni? Remélem eltávkor megint sikerül összehozni egy mostanihoz hasonló forró hétvégét! Addig is duzzaszthatom a tökeimet. Nem igazán merek a laktanyában senkihez sem közeledni, mert ki tudja, hogy reagálnának a melegségemre. Mindenki a n? kre van kiéhezve és csak arról beszélnek. Már én is hasonló smafukkal etetem bajtársaimat, hogy de jó lenne ha leszopna valami kurva, mert annyira tele vagyok! Be kell érnem azzal, hogy a fürd? ben meztelenül tusoló fiúkon legeltetem a szememet és esetenként bevonulok a mosdóba, hogy rejszoljak egyet – a semminél több, de nem az igazi.

Azt hiszem menthetetlenül belezúgtam a nyúlánk szép szál Isti fiúba. Óh, bár itt lenne most is velem! Hogy belefúrnám a szájába a nyelvemet! Hogy végigvándorolnának a kezeim mesterien kidolgozott gyönyör? izmos testén, hogy innám barna b? re izgalmas fiús illatát! Hozzásimulnék amilyen szorosan csak lehet és érezném kemény teste tüzes forróságát... Oh...! Már csontkemény a farkam a gatyámban, vágja is a kimen? s nadrág! Minimum két hét éhezés!

Aztán elkezdek ábrándozni magamban. Milyen klassz is volt az els? alkalom Csabával! Az én Csabimmal! Egyik balatoni iskolai
t
alf
áb
alf
or
alf
oz
alf
ás
alkalmával találkoztunk el? ször. Akkor már tudtam, hogy bizonyos szempontból különbözök egy átlagos sráctól; mert engem kamaszkoromtól kezdve a fiúk, férfiak kezdtek érdekelni. Ha megláttam egy jókép? férfit, már merevedésem lett. Pedig nem jellemz? rám, hogy lányos dolgokkal játszottam volna kis koromban, vagy hogy apám nem tör? dött velem. Eleven rosszcsont kölök voltam. A játszótérr? l örökké kisebb-nagyobb "külsérelmi nyommal" érkeztem haza; verekedések és focibalesetek lenyomataival. Olyan voltam, mint az éget? t? z. Apámék el is határozták, hogy beíratnak egy sportegyesületbe, ahol majd meghajtanak, mint Singer a varrógépet. Így lettem birkózó, ezt azért is ajánlották, mert elég harcias vereked? s kölyök voltam és az edz? elég jó kötés? gyereknek tartott. Ki is élhettem szilaj mozgáskedvemet. Ahogy kamaszodtam úgy fejl? dtek izmaim férfias keménység? vé és fütykösöm is megn? tt, kisz? rösödött. Nem tudom, miért a fiúk vonzottak a lányok helyett. Talán a hosszas együttlét sok szebbnél szebb sráccal, a látványuk edzés után a tusolóban vagy a versenyek és edzések során az intim testhelyzetek, fogások...

Valahogy nagyon izgatott maga a sport férfias légköre. Talán az ókori görög fiúk érezhettek hasonlót egymás iránt. Hú, ha abban a korban éltem volna...! Nagyon kívántam már, hogy találkozzak egy hozzám hasonló fiúval. Mígnem egyik balatoni iskolai táborban össze is hozott a sors Csabival. Nem egy osztályba jártunk és mivel a suliba nagyon sok gyerek járt, nem találkoztunk egymással. A strandon láttam meg el? ször. Egy szál fürd? nadrágban volt. Szívem nagyot dobbant. Ilyen gyönyör? vonzó srácot még soha nem láttam. Tökéletesen arányos csupa izom teste, izgatóan V-alakú deltákkal és feszes kicsi formás fenékkel, amely csodálatos alabástromkemény combokkal és lábakkal folytatódott. Nem nagyon tudtam leplezni domborodó izgalmamat. Arra gondoltam, hogy berohanok az üdül? blokk egyik mellékhelységébe és kiverem a brokit, de nem volt kedvem visszamenni. Hiszen akkor nem látom? t. Er? t vettem magamon, nagy nehezen leküzdöttem a bennem tomboló nemi vágyat, és belegázoltam a vízbe, hogy leh? tsem magam. Úsztam kb. fél órát majd kimásztam a vízb? l és lesz ami lesz mellé telepedtem a partra. Csaba éppen hanyattfekve napozott és kicsit lefröcsköltem, amint vizesen melléhuppantam. Felült és rámnézett. Azt hittem, mérges lesz, de ehelyett csak mosolygott rám. Ó milyen jókép? srác – gondoltam. Egészen sötétsz? ke mégsem barna haja, szép napbarnította arca sötétkék szemei szinte levettek a lábamról. Olyan édes volt a szép mosolyával... most is beleborzongok.

– Bocs, ne haragudj, hogy lefröcsköltelek! – kértem elnézést t? le.

– Semmi baj. Be kéne mennem nekem is úszni egyet, miel? tt elolvadok a napon. Azt hiszem elúszok... addig – bökött rá valahol messze az egyik horgászstégre. Kapva kaptam az alkalmon: – Veled jövök.

– Oké, legalább nem leszek egyedül. Azzal belegázoltunk a vízbe és ahogy mélyülni kezdett gyors karcsapásokkal fej-fej mellett haladva úsztunk. Odaértünk a stéghez és felmásztunk rá. – Ez jól esett!

– Nekem is – vágtam rá.

– Jól úszol! Sportolsz valami? – kérdezte. – Elég bicós srác vagy!

– Igen, birkózom! De rajtad is látszik, hogy nem a sakk a kedvenc sportod.

– Hát, nem, bár pihenésképp nem rossz! Szertornászom. De a vizet is szeretem, az úszás klasszul ellazítja az izmaimat. Ja, különben Csaba vagyok. – szorította meg a kezem.

– Viktor. – válaszoltam. Megint huncutul mosolygott: – Hát le sem tagadhatnád, hogy birkózó vagy. Ilyen fülekkel!

– Hát igen – nevettem el magam. Elég karfiolfül? lettem.

– Megfoghatom? – kérdezte.

– Hát.. persze – válaszoltam rá csodálkozva. Megérintette a füleimet. Milyen jólesett az érintése! A maradék vízcseppek sisteregve párologtak le a b? römr? l, annyira melegem lett hirtelen. Nem tudtam türt? ztetni magam pedig nagyon akartam, hogy most ne álljon fel a farkam. Nem sok hiányzott ahhoz, hogy kilátsszon a fürd? gatyámból a vége.

– Egész nagy a szerszámod! – állapította meg Csabi. Na, akkor elöntött a forróság, majd a hideg rázott izgalmamban. – Bár az enyém is ekkora lenne!

– Nem a méret a fontos – tettem hozzá. Hanem az, hogy jól m? ködjön. (mindjárt "témánál voltunk")

– Te már próbáltad? – kíváncsiskodott Csaba.

– Nem, még nem dugtam, csak húzogattam a b? rt rajta.

– Azt már én is csináltam. Nagyon klassz volt, amikor jött a gecim. De jó volna valakivel közösen csinálni.

– Igen! Erre már én is gondoltam – böktem rá zavartan. Már forrt vérem és remegett minden porcikám az izgalomtól.

– Szántódon van nagynénémék nyaralója. Most nincsenek ott, de van hozzá kulcsom. Eljössz velem? Ott kipróbálhatnánk.

Boldogan helyeseltem Csaba ajánlatát. Vonatra szálltunk és irány Szántód! Szívem hevesen kalapált. A nyaraló ablakainak függönyeit behúztuk, és levetk? ztünk meztelenre. Milyen csodálatos volt Csaba fiú meztelenül.

– Klassz a farkad! – gyönyörködtem a szép fiúszerszámban. Keményen állt mindkett? nk fasza. Egymással szemben álltunk: – Viktor! A tiéd tényleg hosszabb!

– Ahogy elnézem, a tiéd viszont vaskosabb! Megfoghatom?

– Hát persze, de akkor én is a tiédet!

Hihetetlenül kellemes volt egy másik fiú kezében érezni a bráneremet. Sokkal izgatóbb volt, mintha magamnak csináltam volna. Csíp? nk ösztönösen felvette a lüktet? baszó ritmust. Nemsokára markunk nedvessé nyálkássá vált a kibuggyanó kéjcseppekt? l.

– Viktor! Nagyon jó illata van a farkadnak! Kíváncsi vagyok az ízére is. Megkóstolhatom?

Nem ellenkeztem. A vágy perzselte égette a testemet, nem létezett számomra más, mint az az óra ezzel a csodálatos fiúval. Elém guggolt és szépen lassan el? ször a golyóimat és a vessz? m tövét csókolgatva harapdálva ajkaival rásiklott a makkomra. Kéjesen felszisszentem: – Óh, Csaba ez csodálatos! Kedvesen nézett rám azokkal a szép kék szemeivel: – Fantasztikus íze van! Te nem vagy kíváncsi az enyémre?

– Dehogynem! Feküdjünk le egymással szemben, és akkor szophatjuk egymásét.

Elhelyezkedtünk 69-es pózban. Kezeimmel Csabi kemény pihesz? rös combjait simogattam, közben csókolgattam combjai bels? felületét, a térdhajlító izmokat, és szívtam b? rének izgató fiúillatát. Majd centiméterr? l centiméterre közelítettem számmal a nemi szervéhez. Orromat puha világosbarna fansz? rzetébe nyomtam és szívtam csodálatos illatát. Ez az illat nagyon felpörgetett. Faszom durranásig megkeményedett. Ekkor el? ször Csaba makkját vettem a számba, majd rásiklottam a vastag rúdra. Fantasztikus volt az íze és forrón lüktetett. nem is tudtam türt? ztetni magamat, egyre mohóbban szoptam Csabi duzzadt fegyverét, miközben csíp? m vadul rángott és szabályosan tosztam Csabi forró száját. Külön izgalmat keltett, hogy szopás közben a seggem pihesz? rét cirógatta és ujjaival be-benyúlt a lyukamba. Az izgalom forróságától áthevült testünk már er? sen verejtékezett fokozva a kéj fiús illatát. Majd hirtelen megrándult Csaba izmos teste és hamarosan telepumpálta a számat forró s? r? ondójával. Milyen különleges volt ez az egyszerre sós, fanyar, édes és kesernyés íz! Azóta szeretem.

– Csaba! Már nem bírom tovább! Én is lövök! – és egy tagolatlan kiáltással telel? ttem Csabi forró száját b? séges gecimmel. Izzadtságtól lucskosan forró testtel öleltük csókoltuk egymást. Nem okozott undort a csók, hiszen a saját spermám ízét érezhettem Csabi csókjában.

– Irtó klassz voltál, Csabi! – cirógattam a haját, miközben szorosan összebújva feküdtünk egymás mellett. Olyan jó volt amikor a seggembe nyomtad az ujjadat. Ilyent azel? tt sose éreztem.

– Nagyon tetszik a segged! – suttogta Csabi – szép kemény formás és olyan szép fekete sz? r? s a hasadéknál.

– Meg akarsz dugni? – kérdeztem kéjesen új "szerelmemt? l". Farkunk közben új éltre kelt; a b? r a makk tövébe csúszott és peckesen szalutált mindkett? nké. Leereszkedtem négykézláb és Csaba mögém térdelt. Benyálazta el? bb csak az egyik ujját majd egy másikat és bedugta forró nyílásomba. Kéjesen felnyögtem! Fantasztikus volt ez a gyengéd nyomás érzés a lyukamban. Következ? pillanatban már Csabi k? kemény duzzadt makkját éreztem amint nekinyomja a nyílásomnak. Szétfeszítette kemény farpofáimat és megpróbálta becsúsztatni nagyran? tt makkját. Els? re nem járt sikerrel, ezért már három ujjal tágított. Én közben ellazultam, ekkor Csaba ismét próbálkozott ezúttal sikerrel. Makkja már jócskán átnyálkásodott az izgalomtól. Felszisszentem a fájdalomtól és összerándultak a farizmaim. Mint a satu szorítottam Csaba farkát, aki erre hangosan felhördült. Ismét elernyedtem így Csaba még beljebb hatolt. Lassan ütemesen baszni kezdte a seggemet.

– Óh... Viktor... nyögte kéjt? l remeg? hangon. Olyan jó... olyan jó kis... izmos segged van... irtó jó...! Milyen sz? k!

Köpni-nyelni nem tudtam a gyönyört? l. Fantasztikus volt a seggemben érezni Csaba forró lüktet? húsdorongját. Egyre síkosabbá vált a "pálya". Ekkor tövig benyomta, majd várt és ütemesen dugattyúszer? feszes tempóval csak baszott... baszott tovább. Fiús mély hangú mormolások, nyögések, szaggatott sóhajok kíséretében szeretkeztünk. Izgalmunk aztán a tet? fokára hágott. Seggem lyukát már égette Csaba dorongja, farkam pattanásig feszült, ahogy Csaba kúrás közben markolászta er? s kezeivel. Egyszer csak összerándult a teste és egy nagy üvöltéssel a seggembe zúdította forró fehérjeláváját. Olyan szorosan ölelte át a derekamat, hogy azt hittem kettéroppantja. Majd ekkor hirtelen az én dákómból is megállíthatatlanul megindult az ondószök? kút. B? ségen jutott Csabi markába meg a leped? re is. Szorosan egymás izzadt testét átkarolva aludtunk el.

– Szép volt... nagyon szép volt. – gondoltam magamban és csak bámultam kifelé a koszos vonatablakon. A gatyámat persze rendesen átnedvesítették a forró emlékek, szerszámom pedig mit sem veszített keménységén. El kellene indulni lassan a vonat mosdófülkéjébe, és üríteni kellene, mert már nem bírom tovább...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.71 pont (94 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2020. május 17. 04:23
#7
Ez egyáltalán nem az én világom.
1
t
t.555
2018. január 3. 00:55
#6
Nagyon, de nagyon jó!
1
Gábor
2008. szeptember 28. 07:21
#4
Én is nagyon szeretném már kipróbálni egy fiúval !!!
1
gagi+csabi
2007. június 11. 22:43
#3
Hát ez a történet olyan,mintha mi lennénk a szereplői és nagyon jónak tartom az egész tornászfiús sztorit!
1
Steve
2005. február 15. 06:26
#2
Yessir!
Már rég csodálom az írásaid, de eddig nem mertelek megszólítani! Már én is próbálkoztam egy homo történettel, de mivel tapasztalatlan vagyok-e téren nem a legjobbra sikeredett. Talán ha tapasztalatom lenne ilyen irányba is jobb lennék.
Írj tovább legalább ebből tanuljak.
1
T
Törté-Net
2005. február 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1