A+ A-

Kivételes üzleti lehetőség

- Ki volt az? - kérdeztem Art- ot, barátomat, ahogy a tekintetünk találkozott.
- Jim... - kezdte lassan, ahogy a telefont a helyére akasztotta.
- Mit akart?
Habozott, és a szemében láttam, hogy valami nincs rendjén. Látszott rajta, hogy keresi a szavakat.
- Egy külföldi partnerünktől látogatók érkeznek a városba. - kezdte - Egy német csoport. Jim szerint milliókat kereshetünk, ha megfelelően fogadjuk őket.
- Ez nagyszerű drágám! - mondtam mosolyogva, miközben melleim buján nekifeszültek az áttetsző hálóingemnek.
- Igen, talán. De minden attól függ, hogy mennyire tudunk eleget tenni a kívánságaiknak. Jim velem akarja kidolgozni a programot. Sokat tettünk már együtt az üzletért. Csak van egy kis probléma...
- Drágám, ez fantasztikus lehetőség! De mi a probléma? - kérdeztem izgatottan. Igazán nagy dologról lehet szó, ha nincs hatással rá a látvány, az arca előtt feszülő mellem. Ugyan nem voltunk sok ideje együtt, de semmi gond nem volt közöttünk a szex terén. Art kezdettől fogva figyelmes volt, kielégítő. Ugyan voltak néha extra kívánságai, de ezeket örömmel teljesítettem, mert ügyelt arra, hogy ezek nekem is élvezetet nyújtsanak. Felszabadult, kicsit őrült nővé váltam mellette néhány hét alatt. Legalábbis az ágyban.
- Te drágám, Te vagy a probléma, de az is lehet, hogy éppen a megoldás. Cseszd meg, Jim.
"Jim mindig haragudott, ha Art engem is magával vitt és ő is ott volt. Nyilvánvalóan zavarom. Igaz, minden oka megvan, hogy így érezze." - gondoltam.
- Én? Hogy tudnék én bármit is eladni egy német cégnek? - kérdeztem zavartan.
- Jim utána nézett az üzlettársaknál. Ez nyamvadt perverz disznók gyülekezete. Egészen biztos, hogy női társaságot akarnak majd. Egy nagyon mocskos nőt... Olyan nőt, aki bármit megtesz bárkinek. Érted drágám? Azt kérdezték, hogy nem tudunk- e egy- két kurvát, akik olcsó pénzért vállalnak mindent.
- Én? Jézusom... Te szemét! Mit képzelsz rólam? - mondtam dühösen. - Még Te és Jim kedvéért sem teszek meg semmit vadidegeneknek.
Azonban rögtön eszembe jutott, hogy Jim- mel megállapodtam valamiben, amikor Art- ot kinevezte. Az irodájában történt. Nem szívesen emlékszem arra az estére vissza, de megegyeztünk, hogy még tartozom neki. Jim elhízott disznó, és vigyorogva kérdezte, hogy mi a véleményem a csoportos szexről, miközben elém tolta Art kinevezését és lassan aláírta. Akkor azt válaszoltam, hogy érdekel. Most van itt a törlesztés ideje. Nem akartam, hogy Art az utcára kerüljön.
- Megteszem, drágám. Meg akarom tenni. Sőt, élvezni fogom. Tényleg. És tudom, hogy Te figyelni fogsz és vigyázol rám. Figyelni fogod drágám, ahogy a barátnődet megkefélik azok a perverz disznók. Így gondolod? Jó lesz így drágám? Talán még többet is megteszek, mint amit várnak tőlem, amit gondolnak.
- Istenem segíts, de hát Te tisztességes lány vagy. Úgy gondolom. Csak meg akartam tőled kérdezni, hogy mit szólsz az ötlethez. Nem gondoltam, hogy még kívánni is fogod. Végiggondoltad, hogy egy csomó brutális disznó fog veled erőszakoskodni? Mindenféle perverz dologra fognak kényszeríteni. Jim meg van erről győződve. Érted?
- Miről? - kérdeztem izgatottan és hirtelen felugrottam az ágyról. A melleim, mint két labda lendültek fel, majd huppantak vissza. - Meséld el! Meséld el Te szemét, hogy mit szeretnél, hogy tegyek.
- Jim azt mondta... Azt mondta, hogy... pisilésről lenne szó. Ők ezt aranyfürdőnek hívják. Ne kérdezd, hogy megtedd- e, hacsak...
- Hacsak... Folytasd drágám! Hacsak én is vágyom rá? Hacsak nem tartom izgatónak? Beszélsz nekem erről?
- Rendben... - Art elpirult, és a farka merevedni kezdett. - Képzeld el, hogy egy egész csoport fasz öntöz meg. A pisi szétfröccsen a meztelen testeden, miközben maszturbálsz előttük.
Pár pillanatig elhallgattam, végiggondoltam a helyzetet.
- Azt hiszem, meg akarom tenni drágám. És meg is teszem. Nagyszerű szórakozás lesz. De csak ha lesz ott más nő is?
- Eddig még csak veled beszéltem. De rendben. Mit szólnál Betty- hez? Vele úgyis mindent megbeszéltek.
A nagy orgia délutánján felvettem a legvadítóbb ruhámat, és igyekeztem egy kurvás sminket is feltenni. Egy levendula színű zsinóros tangát választottam. Egy leheletnyi vékony háromszöget tartottak vékony fekete szalagok a helyén, de a puncim ajkai már kicsit kilátszottak a bugyi szélén. Egy fekete csipkével díszített fűzőt vettem fel hozzá, szintén levendula színűt. A lábaimra pedig fekete combfixet húztam, ami széles csipkével fogta körbe a combjaimat. Minderre egy egészen rövid fekete miniszoknyát húztam, olyan rövidet, ami alól az egész harisnyám kilátszott és még a combom is meztelenül hagyta néhány centiméteren. Felülre egy szinte teljesen átlátszó levendula színű topot vettem, ami azonnal láttatta hatalmas melleimet alatta. Vadító illatú parfümöt használtam, és levendula színű rúzst. Végül beleléptem a csaknem 10 centis sarkú fekete tűsarkú cipőmbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 01. 30. csütörtök 06:28
Nem rossz.
#4 szabi5559 2012. 09. 3. hétfő 13:19
Ilyen perverz csaj jól jönne!
#3 tiborg 2010. 11. 7. vasárnap 04:10
Ez BIZZAR(S/M), de anal csak egy mondat!!Pfujj, ennek szaga van!!!
#2 okoska 2004. 10. 4. hétfő 14:28
Egyik bölcsességem: Okosabb lettél volna ha csendben maradtál volna! Ja ez rám is vonatkozik? Lehet:)))))))
#1 Törté-Net 2004. 10. 2. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?