A+ A-

A borosgazda 14. rész

Teca még mindig nem dolgozott, ugyanis Bélát nem engedték ki a kórházból. Szükségem volt a jegyzeteire, hogy ki tudjam fizetni az asszonyokat. Ezért elmentem hozzá, láttam nagyon feszült, ideges.
- Mi a baj?
- Összejött minden, a férjem nem engedik haza, megint valami komplikáció lépett fel. Meg te is főnök teljesen elhanyagolsz, mindenkire van időd csak rám nem - szakadt ki belőle.
- Teca, úgy emlékszem hűséget nem fogadtam. Add ide a papírokat, és már megyek is.
- Maradj, ne haragudj, tiszta dilló vagyok, össze-vissza beszélek mindent.
Utánam szaladt, és a nyakamba borult.
- Mit tegyek, hogy újból megkívánj?
- Talán lehetnél egy kicsit bevállalósabb, és kreatívabb - szemétkedtem vele.
Elgondolkodott, aztán keze lassan a nadrágomra csúszott, és megsimogatta a farkam. Majd elém térdelt, kicsatolta az övemet, és lehúzta a nadrágom a bokszerommal együtt. Fegyverem lomhán, félkeményen himbálódzott az orra előtt. Megnyalta, majd finoman fejni kezdte. Amikor már elég keménynek érezte a szájába vette.
- Igen, ez az, erről beszéltem - örvendeztem!
Guggolva gyöngéden nyalta, szopta a farkam. Aztán kivette a szájából, és a tövétől kezdve többször végignyalta. A keze is beszállt a játékba és fel-le masszírozta a nyáltól síkos dorongot. Nagyon jól csinálta, csak azt nem tudom miért titkolta eddig ezt az isten adta tehetségét? Megint kivette a szájából, de a keze folyamatosan járt le-fel a lüktető rúdon. A makkom hegyén egy „könnycsepp” jelent meg, érzékien lenyalta. Felnézett rám, látta teljesen kész vagyok, elmosolyodott.
- Gyere, gyere nyugodtan, a számba akarom! - súgta.
Ilyen kérésnek nem lehetett ellenállni. Megint az ajkai köré vette a faszom, és az első lövésem máris a szájába érkezett. Meglepődött, de nem rántotta el a fejét. A szája tele lett ondóval, nyögve nyelte le, amikor az utolsó csepp is eltűnt, akkor engedte ki a szájából a meggyötört szerszámot. Felsegítettem, átöleltem, szorosan hozzám bújt. Levetkőztettem, és én is kiléptem a bokámnál lévő nadrágomból. Az asztal szélére ültettem, és hanyatt döntöttem. Lábait szétnyitottam, és megsimogattam a pináját, teljesen be volt már nedvesedve. Méretes csiklója lassan bújt elő a bőrredők takarásából. Ráhajoltam, gyengéden megnyaltam, felnyögött, és teste megremegett. Számba vettem az egyre nagyobbra növő klitoriszt, és finoman szopni kezdtem. Felkiáltott, és amennyire tudta széttárta a lábait. Ujjam a lucskos hüvelybe toltam, és megjárattam benn. Hangosan zihálva, testét dobálva fogadta a kényeztetésemet. Amikor különleges csiklója teljes méretében ágaskodott kiengedtem a számból. Két ujjam közé fogtam az izzó testrészt a tövénél, és lassan fejni kezdtem. Másik kezemmel marokra fogtam kemény fütykösöm, és a hüvely bejáratához igazítottam. Behatoltam, felkiáltott, teste megfeszült, és rám spriccelt.
Elengedtem a csiklóját, lábait a vállamra tettem, szorosan átöleltem a combjait, és vadul kefélni kezdtem. Keményen, és mélyen löktem magam belé, hangosan nyöszörgött. Nem kegyelmeztem neki, már vinnyogva vonaglott alattam. Testünk összeragadt az izzadságtól, a lábam már remegett, éreztem közeleg a magömlés. Levettem a lábait a vállaimról, az asztal szélére tette, teljesen feltárta ölét előttem. Kihúztam farkam a lucskos hüvelyből, és a makkom hozzáérintettem a hetykén ágaskodó csiklóhoz. Meglepetten felkiáltott, belebizseregve a kéjbe heréim lüktetve szabadultak meg édes terhüktől. Bőségesen öntöztem meg spermámmal az izzó klitoriszt. Teca üvöltve össze-összerándulva élt át több orgazmust. Aztán elhalhatott, teste lenyugodott, szemei fennakadtak, és zihálva csak a plafont bámulta. Én is kifújtam magam egy kicsit, lesegítettem az asztalról. Átölelte a nyakam, és hálásan szájon csókolt.
- Maradj még velem - könyörgött.
- Sajnos nem lehet mennem kell, de ez valami isteni volt - vallottam be.
Megsimogattam, és eljöttem. Útközben azon gondolkodtam vajon meddig mehetek el Tecával, úgy éreztem bármire rá tudom venni.
Visszaérve a pincéhez Gyula úr jött be az irodába.
- Főnök szeretnék kérni valamit magától, de nem is tudom hol kezdjem.
Érdekes volt, mi Gyula úrral a kezdetektől magázódtunk egymással. Pedig jóban voltunk, és ő volt a bizalmi emberem, bármit rá bízhattam.
- Talán az elején - biztattam.
- Tudja itt van ez az asszony a Gizike, nagyon tetszik nekem. Szeretném megkérni, hogy szóljon az érdekemben pár szót.
- Ki az a Gizike?
- Jaj főnök, hát a szakács nő.
- Ja a Mamma! Mit szeretne Gyula úr randizni, vagy csak megdugni?
- Komolyak a szándékaim, segít nekem?
- Természetesen mindent elkövetek, hogy összejöjjön dolog.
Így lett belőlem kerítő. Amikor legközelebb jött a Mamma dolgozni beszéltem vele.
- Mamma van egy titkos hódolód, és engem kért meg, hogy járjak közbe nálad.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (59 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2019. 02. 20. szerda 08:16
Továbbra is jó
#8 cscsu50 2019. 02. 20. szerda 06:28
Ez is nagyon jól sikerült.
#7 veteran 2019. 02. 19. kedd 17:43
Remek sorozat.
#6 Andreas6 2019. 02. 19. kedd 07:05
Elég jó, bár nem ártott volna átolvasni, és kijavítani a hibákat.
#5 sunyilo 2019. 02. 18. hétfő 21:42
Ez is nagyon jól sikerült.
#4 listike 2019. 02. 18. hétfő 13:23
Ritka az ennyire jó sorozat.
#3 feherfabia 2019. 02. 18. hétfő 06:09
Tetszett! Nagyon jól sikerült mint a többi!
#2 A57L 2019. 02. 18. hétfő 05:20
Tetszik a stílusod és jó is amit írsz.
#1 Törté-Net 2019. 02. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?