A+ A-

A borosgazda 10. rész

Tíz előtt pár perccel értem le a kőkereszthez, Niki már ott várt. Beraktam a biciklit a csomagtartóba, és már indultam is. Nagyon vártam ezt a mai találkozást, egyrészt azért mert ilyen fiatal partnerem még nemvolt. Másrészt az adta a dolog pikantériáját, hogy eddig még nőnek nem fizettem szexért. Azt sem feledjük, hogy mára terveztem a videó rendszer próbáját, nagyon kíváncsi voltam, hogy válik be. Niki egész úton vihorászott, láttam zavarban van. Bevezettem a vendégszobába, és bezártam belülről az ajtót, hogy senki ne zavarjon bennünket.
Letettem az asztalra a száz márkát, bizonyítva komoly szándékaimat. Mögé álltam, belecsókoltam a nyakába, beleborzongott. Ruhán keresztül megmarkoltam a melleit, nem viselt melltartót. A fején keresztül gyorsan lehúztam róla a könnyű nyári trikót, és most már a meztelen kebleit vettem kezelésbe. Kemények, bársonyosak voltak öröm volt simogatni. Megmorzsoltam a bimbóit azonnal hetykén meredeztek előre. A sortját és a tangáját egy rántással húztam le, kilépet belőle, és nevetve odébb rúgta. Gyorsan ledobáltam magamról is azt a néhány ruha darabot, most már mindketten meztelenek voltunk. Csalódottan vettem tudomásul, hogy puncija kopaszra volt borotválva, pedig elképzeltem ahogy ujjaim a vörös bozontba túrom. Elé álltam, kezét ágaskodó fegyveremhez húztam, két ujja finoman átfogta a makk alatt az előbőrt, és megindult a lassú fejés. Ügyes volt, de kíváncsi voltam meddig hajlandó elmenni. Két kezem a vállaira tettem, és lefelé nyomtam. Tudta mit akarok, elém térdelt, körbenyalta a makkom körül, lágy csókot lehelt a végére, és bekapta. Kicsit ügyetlenül szopott, felmosolygott rám, és én hálásan megsimogattam a fejét. Felsegítettem, a fiókból elővettem egy óvszert, és hagytam, hogy ő húzza fel rám. Aztán félkeresztbe hanyatt feküdtem az ágyon, farkam árbocként meredt az ég felé.
- Gyerünk kislány nyeregbe - biztattam.
Fölém térdelt, lassan ráült a farkamra teljesen magába fogadott. Kissé hátradőlt, megtámasztva magát a térdeimen, dárdám megfeszült a szűk kis pinában. Kidüllesztette, szinte felkínálta a formás melleit, kezelésbe vettem őket. Csukott szemmel mosolyogva élvezte a ténykedésem. Aztán előre dőlt, és finoman, lassú tempóban mozogni kezdett, ügyesen csinálta. Később rám borult, csak a farkam hegye volt benn a tüzes puncijában. Szenvedélyesen szájon csókolt, vissza csókoltam, nagyon izgató volt. Aztán vissza ült teljesen magába fogadva ismét a büszkeségem.
- Úgy tudtam, hogy a prostik nem csókolódznak - szemétkedtem vele.
- Jaj főnök, én nem vagyok prosti, csak egy lelkes amatőr.
Elnevettem magam, jól válaszolt. Nem győztem csodálni a gyönyörű fiatal testét, meg-meg érintve, megsimogatva. Majd elkaptam a derekát, és még erősebben és még mélyebben ráhúztam a benne feszülő kőkemény dorongra. Csodálkozva tágra nyitott szemekkel nézett rám, és halkan felnyögött. Gyorsított a tempón, ajkát beharapva próbálta közelgő orgazmusát elnyomni. De nem sikerült, felkiáltott rám borult, és remegve csókolgatta az arcom. Már én sem bírtam tovább, zihálva élveztem el. Félkemény farkam lassan csúszott ki tüzelő puncijából, le akart mászni rólam, de nem engedtem.
- Maradj még, most jön a második felvonás. Csak arra kérlek fordulj meg.
Szó nélkül teljesítette a kérésemet, közben lehúztam magamról a gumit, és az ágy mellé ejtettem. Niki most háttal ült rám így megcsodálhattam formás fenekét. Kicsit csúszkált a farkamon, aztán megemelkedett, hogy vándorom megtalálhassa az utat a forró hüvelyébe. Teljesen rám tolatott, először lassú, majd egyre gyorsuló ütemű vágtába kezdett. Elfáradt, előrehajolt, megpihent, puncija még mindig egy éhes szájként nyalta körbe a makkom. Gyönyörű kis rózsaszín segglyuka fényesen csillogott.
- Kérlek szájjal fejezd be.
Szófogadóan az arcomra tolatott, és szájába vette a farkam. Nyelvnyújtásnyi távolságra került a meggyötört puncija. Élvezettel bele nyaltam a hüvelyébe, meglepetten ráharapott a bráneromra. Csiklója épp csak látható volt, megérintettem a nyelvemmel, hangosan felnyögött. Megnyalogattam, kicsit nagyobb lett, a számba vettem finoman beszívtam, szopogattam. Hangosan felsikoltott, és az arcomra élvezett. Forró izzadságtól fénylő teste remegett, gyengéden nyalogattam a punciját. Csillapítva teste remegő vágyát, lassan megnyugodott. Meglepetten rá csodálkozott az arca előtt meredező hímtagra. Aztán tudta mi a dolga, szájába vezette, ajkait összezárta körülötte, és szopni kezdte. Kezével megmarkolta a szerszámom tövét, és lassan fel-le mozgatta. Ágyékom már bizsergett, és akkor az első lövésem már a szájában is volt. Szürcsölve szopta a faszom, kicsi kezével finoman fejte a lüktető dorongomat. Mikor úgy érezte az utolsó cseppet is kipréselte belőlem, nagyokat sóhajtva lemászott rólam.
- Hát kislány azt hiszem megdolgoztál a pénzedért, nagyon ügyes voltál - kedveskedtem neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (71 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vénember 2018. 09. 17. hétfő 15:22
Itt a vége fuss el véle
#9 Jani47 2018. 08. 29. szerda 19:04
Ez egy jól megirt történet, nekem nagyon tetszik. Várom a folytatást.
#8 cscsu50 2018. 04. 26. csütörtök 09:23
Ez is jó!
#7 sunyilo 2018. 04. 23. hétfő 21:59
Szokásosan kiváló...
#6 listike 2018. 04. 23. hétfő 10:03
A megszokott magas színvonal.
#5 zoltan611230 2018. 04. 23. hétfő 08:52
Ez is jo.
#4 feherfabia 2018. 04. 23. hétfő 07:04
Ez is jòl sikerūlt!
#3 A57L 2018. 04. 23. hétfő 04:34
A szokásos jó írás tőled.
#2 vakon54 2018. 04. 23. hétfő 03:25
Nagyon de nagyon jóírás.
#1 Törté-Net 2018. 04. 23. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?