A+ A-

Nicky története 6. rész - Családi karácsony

A Sergióval és a bátyjával, Carllal való kis kalandom után rendesen vissza kellett fognom magamat, hogy fenntartsam a szolid képet. Az öltözködésben, a sminkben nem vettem vissza, egyszerűem imádtam szexin, kívánatosan kinézni, de a randizást felfüggesztettem. Pontosabban elmentem egy-két sráccal, de a búcsúcsóknál, a könnyed tapizásnál nem hagytam többet, így aztán hamar elterjedt, hogy a dögös Nicky-t nem könnyű ágyba vinni, és az ezzel ellentétes pletykák elhaltak.
A gond csak az volt, hogy a szex viszont gyorsan hiányozni kezdett. Persze nem lettem függő, és újratölthető aksikat se kellett beszereznem a vibrátoromba, de egy bő hónap után azért már el tudtam volna viselni egy kis kényeztetést. Megfordult a fejemben, hogy tartósan kikötök az egyik srác mellett, csakhogy rá kellett jönnöm, a futó kalandhoz elég a testi vonzalom, de a kapcsolat más, ahhoz kell a szerelem – én pedig nem voltam szerelmes. Így aztán, mire december lett, már rendesen ki voltam éhezve, és csak az tartotta bennem a lelket, hogy karácsonyra a bátyám hazajön a barátnőjével, Kory-val. Kory volt az első lány az életemben, akivel lefeküdtem, és bár alapvetően a fiúkat preferáltam, már a gondolatra, hogy a dögös szőkeség jó alaposan kinyal, nedvesedni kezdtem. Tudtam, hogy Kory is benne lenne a mókában, úgyhogy biztos voltam benne, hogy a legszebb karácsonyi ajándékom pár fergeteges orgazmus lesz.
Nos, el sem tudom mondani, mekkorát csalódtam, amikor Lars egyedül jelent meg, mint kiderült, Kory mégis a saját családjával karácsonyozik valahol Utah-ban. Nem értettem a dolgot, mivel tudtam, mennyire nincs oda se Utah-ért, se a családjáért, de Lars kelletlen, szűkszavú válaszaiból leesett, hogy valami nincs rendben közöttük.
Így aztán ötösben karácsonyoztunk, mi hárman, apu és Megan néni. Megan apu legfiatalabb húga, akit csak a rokoni viszony miatt említettem néniként, mivel amúgy semmi nénis nem volt benne. Nálunk ő a fekete bárány a családban, kimaradt az egyetemről, hogy fotómodell lehessen, és be is jutott a Playboyba, még ha nem is a kihajtogatós oldalra. Sose ment férjhez, sokat utazgat, és még most, 35 évesen is fotómodell, ruhakatalógusokban szerepel. A családi ünnepeken időnként feltűnik nálunk, apu öccsénél vagy a nagyobbik húgánál, de amúgy nem sokat találkozunk. Én mindig is imádtam a humoráért, a függetlenségéért, a szépségéért, amolyan titkos példaképem volt.
December 26-án aztán mindketten leléptek Coloradóba, Esther nénihez, a testvérükhöz, a nagy, családi karácsonyra, ami alól mi apu minden tiltakozása és zsörtölődése ellenére kihúztuk magunkat. Lars este elment a barátaival sörözni, azzal, hogy későn jön, ne várjuk meg. Ellával biztosítottuk róla, hogy így lesz, semmi fáklyás díszsorfal nem fogadja, ha egyszer haza jön. Ella amúgy hozzám hasonlóan szintén elég rosszkedvű volt, jobban belegondolva napok óta alig hallottam a szavát. Egy pillanatra átfutott az agyamon, hogy talán ő is Kory távolmaradása miatt lógatja az orrát, neki is titkos tervei lehettek, de tudtam, hogy Ella nem csípi a szőke lányt. Mivel a húgommal nem nagyon tudtam mit kezdeni, inkább felvonultam a szobámba, és körülnéztem a neten. Persze senki sem volt on-line, a karácsony társasági élet szempontjából annyira aktív, mint az alaszkai strandróplada-bajnokság. Pár órányi céltalan kattintgatás után végleg eluntam magam, és visszamentem a földszintre, hátha a késő időpontban elcsípek valami jó kis csengőszó- és Sandra Bullock-mentes filmet.
A nappaliban csak a karácsonyfa lámpácskái égtek, ami a tévével együtt elég fényt adott. Ella a nagy bőrkanapén kuporgott, egy üres tál társaságában, amiben pár szem popcorn árválkodott. Nem is ezen lepődtem meg, hanem Ella öltözékén. Hozzám hasonlóan ő is átvedlett éjszakai kiadásba, de a szokásos hálóinge helyett egy bika-, pontosabban férfivadító baby dollban volt. A csipkepántos, kombinészerű felső enyhén áttetsző és teljesen átlátszó anyagok rafinált kombinációjából készült, első ránézésre egy kislány cuki hálóingecskéje is lehetett volna, persze csak akkor, ha ez a kislány valami extra elegáns bordélyházban keresi a napi betevőjét, szó szerint, és átvitt értelemben is. A baby doll annyira rövid volt, hogy így, ülve még a hozzá illő bugyit sem takarta, és simán láttatni engedte Ella kislányosan zárt, teljesen simára borotvált punciját. Bezzeg a melleit egy huszonéves is megirigyelte volna, a telt félgömbök ingerlően meredtek előre, a vékony anyag tökéletesen kirajzolta a kis mellbimbókat. Ella hosszú, sötétbarna haja kibontva hullott hátra, arca a 16 évesek ártatlanságát tükrözte, ami tökéletes kontrasztot alkotott a kurvás szereléssel és húgom buja testével. Bevallom, egy pillanatra engem is lenyűgözött, és bevillant annak a nyári délelőttnek az emléke, amikor a szőrtelenítéshez nyújtott nővéri segítségből durva leszbikus szex kerekedett. Nagyot nyeltem, amit Ella is meghallott, és ijedten összerezzent, aztán mikor rájött, hogy csak én vagyok az, kérdőn nézett rám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.09 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2015. 11. 28. szombat 16:41
nagyon tetszett 10p és folytasd...
#8 A57L 2015. 10. 24. szombat 05:34
Élvezetes jó történet.
#7 fiesta14 2015. 09. 23. szerda 12:09
Nagyon jó! folytatást!
#6 Rinaldo 2015. 09. 23. szerda 11:19
Szuer.
#5 feherfabia 2015. 09. 22. kedd 05:41
Egész jó!
#4 cscsu50 2015. 09. 21. hétfő 12:30
Nagyon jó várom a folytatását.
#3 tomi19 2015. 09. 21. hétfő 09:18
Egyre jobb a sorozat 10 pont,várom a folytatását...
#2 veteran 2015. 09. 21. hétfő 07:57
Tetszett.
#1 Törté-Net 2015. 09. 21. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?