A+ A-

Nicky története 3. rész - Nővérek egymás közt

A Lars - szal és Kory - val hármasban lenyomott menet után aznap az orromat is alig dugtam ki a szobámból, az aggódó Ellának és apámnak azt mondtam, nem érzem jól magam, biztos összeszedtem valamit. Másnap reggel zavaros erotikus álomból ébredtem, Kory punciját nyaltam, miközben valaki keményen dugott hátulról, és hiába nem néztem oda, tudtam, hogy a bátyám az. Zihálva, félig még kómásan a lábam közé nyúltam, és nem lepődtem meg, hogy teljesen átázott a bugyim. Gyorsan, szinte rohamtempóban dörzsölni kezdtem a csiklómat, és hamarosan el is élveztem, de ez inkább csak biológiai értelemben volt kielégülés.
Az álom megfejtéséhez nem kellett pszichológiai diploma. Megint futottam egy kört gondolatban a leszbikus - biszexuális témában, és ugyanoda lyukadtam ki, mint előző nap: igen, vonzódom a lányokhoz, de a fiúkhoz is. És ez utóbbi halmazba sajnos a bátyám is beletartozott.
Ezt a napot is a szobámban töltöttem, kedvetlenül bóklászva a neten. A gondolataim újra és újra az átélt szexuális kalandok körül jártak, és bármennyire is mondogattam, hogy ez az egész mennyire perverz és beteges, továbbra sem tudtam lenyugodni. Késő este aztán, amikor épp próbáltam álomba masztizni magam, valaki bekopogott.
- Bejöhetek? – hallottam odakintről Kory hangját. – Én csak... beszélgetni akarok.
Sóhajtva kihúztam kezemet a bugyimból, és kiszóltam, hogy jöjjön be. A szőke lány most sem volt túlöltözött, Lars egyik régi ingét viselte, meg talán bugyit, melltartó biztos nem volt rajta, a gömbölyű keblek a léptei ütemére ugráltak. Haja kibontva omlott a hátára, hosszú, meztelen combjaival csatakos férfiálmok főszereplője lehetett volna. Meg az enyém, ismertem be. Kory várakozásom ellenére nem az ágyamra telepedett, hanem az íróasztalomnál álló görgős székbe, ezzel is jelezve, hogy most valóban beszélgetni jött.
A társalgás lassan indult, de viszonylag gyorsan eljutottunk az érzékeny témákhoz, és Kory kihúzta belőlem, mi bánt, miért aggódom. Sokáig beszélgettünk, és lassan kezdett oldódni a görcs a gyomromban.
- Nézd, Nicky – foglalta végül össze gondolatait a szőke lány, - csak pár évvel vagyok nálad idősebb, szóval nincsenek nagy életbölcsességeim, de két dolgot azért megtanultam. Először is, hogy nem szabad a szexet és az érzelmeket összekeverni. Elmehetsz moziba és vacsorázni a pasiddal, és akkor ezt randinak hívod. De ugyanezt megcsinálhatod egy barátnőddel is, anélkül, hogy járnátok, barátságból. Ha szerelmes vagy, a szex csodálatos, de akkor is lehet nagyon jó, ha egy barátoddal csinálod, vagy bárkivel, aki bejön neked. A szex csupán szex, nem szabad túldimenzionálni, érted.
- Nem igazán – vontam vállat.
- Lars egy vonzó, jóképű srác, és jó az ágyban is, ennyi. Bejön nekem? Naná! És neked? Hát persze! Na, és akkor mi van? Semmi, mert ez csak szex.
Bólintottam, bár még mindig nem tudtam, hova akar Kory kilyukadni.
- A másik, hogy a szexben csak az számít, hogy mindketten élvezzétek, és lehetőleg mást se bántsatok meg. Ha ez rendben van, akkor minden szabály, szokás meg tabu le van szarva. Élvezted, hogy Lars farkát szopod, amíg ő kinyal? Igen. Ő is élvezte? Igen. Ennyi.
- Szóval azt mondod, feküdjek le Lars - szal?
- Csak ha akarod. Ez az egész lényege, csináld azt, amire vágysz! Elég, ha ezt a két szabályt betartod, más módon azonban ne korlátozd magad! Én vallásos környezetben nőttem fel, ahol az erkölcs nevében valójában minden a kényszerről szólt. Ha mások szabályai szerint élsz, másoknak akarsz megfelelni, akkor jó eséllyel nem leszel boldog. Élj, kefélj, élvezz, csinálj mindent, amit akarsz, és amivel magadnak vagy másnak nem ártasz. Ez a Kory - féle életfilozófia lényege. Nekem bevált.
- Szóval ez a boldogság titka? – húztam el a számat. – Hogy mindenkivel lefekszem?
- Nem – rázta a fejét a szőke lány. – Nem mindenkivel, csak akivel le akarsz feküdni. Velük viszont nyugodtan bújj ágyba, és ne gyötörd magad azon, miért nem kéne megtenned.
- Szóval feküdjek le Lars - szal? – tettem fel újra a kérdést.
- Erre már válaszoltam – állt talpra Kory, és nagyot nyújtózott. Az ing felszaladt a combján, láttatni engedve a tangája alsó pántját. – Holnap korán indulunk, és én már nem is jövök vissza, szóval ez amolyan búcsúféle. A téli szünetben talán ismét eljövök, de addig biztos nem találkozunk. Ha akarod... nos, maradhatok nálad éjszakára – nézett rám szinte félszegen.
- Nem, köszi, azt hiszem, kell egy kis idő, amíg rendezem a gondolataimat – ingattam a fejem. – De nincs harag, ugye?
- Persze, hogy nincs – hajolt le hozzám Kory, és egy puszit nyomott az arcomra. – Légy rossz, és ne stresszeld magad túl!
Mielőtt válaszolhattam volna, már az ajtónál volt, és hangtalanul kisurrant. Mire visszahanyatlottam a párnámra, már megbántam, hogy visszautasítottam. Ki tudja, mikor lesz alkalmam ismét lefeküdni egy lánnyal, töprengtem melankolikusan.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.08 pont (112 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2015. 10. 23. péntek 02:44
Ez is tetszik,jó a sorozat.
#12 redsonjap 2015. 10. 5. hétfő 08:35
Egyik legjobb történet, nagyon tetszett.
#11 Ickx 2015. 08. 19. szerda 00:12
Jöhet még... nyes
#10 Rinaldo 2015. 08. 18. kedd 09:27
Jőhet a folytatás.
#9 feherfabia 2015. 08. 18. kedd 06:30
Egész jó!
#8 veteran 2015. 08. 17. hétfő 17:12
Nagyon remek.10pont
#7 Nicky 2015. 08. 17. hétfő 14:37
A folytatás már fel van töltve... wink
#6 cscsu50 2015. 08. 17. hétfő 12:37
Jó sorozat,folytatást!
#5 rockycellar 2015. 08. 17. hétfő 08:46
nagyon jó
#4 papi 2015. 08. 17. hétfő 06:52
Nagyon tetszik, kérlek folytasd.
#3 zsorzs29 2015. 08. 17. hétfő 06:33
Jó sorozat,remélem lesz folytatás.
#2 deajk2008 2015. 08. 17. hétfő 05:22
nekem tetszik és imádom a családon belüli szeretkezéseket... 10p
#1 Törté-Net 2015. 08. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?