A+ A-

Nicky története 5. rész - Latin szendvics

Az utolsó előtti évem nagyon jól kezdődött a gimnáziumban.
A nyári szex-kalandoknak köszönhetően elég nagyot változtam, kissé nagyképűen úgy is fogalmazhatnék, hogy felnőttem, a kislányból nő lett. Új ruhák, új frizura, smink – az évfolyamtársaim közül nem egy nyíltan megbámult, mikor első nap megjelentem a suliban, és nem csak a fiúk. Mézszőke hajam már jócskán a vállam alá ért, az enyhe, de legalább természetes hullámoknak köszönhetően pedig dúsabbnak tűnt, mint korábban. Szájam teltebb és ingerlőbb, szemem nagyobb és még kékebb lett, hála egy kis festéknek itt és ott. A legfeltűnőbb azonban az alakom volt. Kereken hat láb magas vagyok, amivel korábban is kiemelkedtem a lányok közül, ezt azonban eddig kellemetlennek találtam, ahogy karcsúságomat is gebeségként éltem meg. De most, hogy rájöttem, mások kívánatosnak, szexinek látnak, megpróbáltam mindent kihozni modell-alkatomból. A bő farmert miniszoknyára cseréltem, a zárt, szintén bő felsőket vékony pántos topokra. Már nem szégyelltem melleim kicsiny voltát, inkább kihangsúlyoztam a szép formát. Az edzőcipő helyett szandált viseltem, és nem csak nőieset, de magassarkút is, ami tovább nyújtotta hosszú lábaimat, kecsesebbé tette a járásomat.
A siker nem maradt el, azonnal felkerültem a randicélpontok közé, olyan srácok hívtak el, köztük végzősök is, akik korábban rám se néztek. Szinte megrészegültem a lehetőségek gazdagságától, hogy mennyien és milyen mohón kívánnak. Odabent, legbelül azonban még mindig ott élt a gátlásos, bizonytalan kislány, aki mohón vágyott a sikerre és a megerősítésre. Ennek az lett az eredménye, hogy másfél hónap alatt négy fiúval feküdtem le, dugtam kocsiban, egy házibulin a fürdőszobában, az egyik srácot pedig az iskolai wc-ben, a fülkében szoptam le. Igazság szerint a hódítás mámorát jobban élveztem, mint magát a szexet. Végül egy súlyosabb kaland tett pontot ámokfutásom végére.
Az a nap is úgy indult, mint a többi. Október volt, kellemes meleg, én pedig egy új ruhában sütkéreztem a vágyakozó tekintetek kereszttüzében a folyosón. A ruha igen rafinált volt, úgy volt merész és kihívó, hogy közben nem lehetett erkölcsi kivetnivalót találni benne. Nem tapadt szorosan a testemre, de ahhoz elég szűk volt, hogy kiemelje az alakomat, a derekam karcsúságát. A szoknya része combközép alá ért, és elöl is zárt volt. A jobb pántja azonban hiányzott, vállam fedetlenül gömbölyödött, és bár nem volt dekoltázs, a mellek fölött egy kis kivágás pont a halmokra irányította a figyelmet. Igazán a hát volt dögös, pontosabban a hát hiánya, a keskeny bal vállpánt ugyanis csupán egy hasonlóan vékony, ferde keresztpántba csatlakozott, egy fekvő Y-t formázva a lapockámon. Alatta viszont, egészen a fenekemig semmi nem volt, csak a csupasz bőröm, a gerinc szép íve, a derekam. Az egészben az volt a legütősebb, hogy a vállpánt nélküli melltartó (a kis mellej előnye, ugye) és a mély hátsó kivágás miatt, ami megkövetelte az aprócska tangát, az avatatlan szemlélők – értsd: fiúk – azt hihették, hogy a ruha alatt semmilyen fehérneműt nem viselek. Még az öregebb tanárok is úgy néztek utánam, hogy a feleségük biztosan tarkón vágta volna őket, ha mellettük áll.
Úgy volt, hogy aznap, iskola után Sergióval, az egyik évfolyamtársammal fogunk együtt dolgozni egy közös biológia-projekten, de aznap nem jött suliba. Mikor felhívtam, azt mondta, hazalátogatott a testvére, és mivel elég ritkán találkoznak, kihasználja az időt, hogy együtt lógnak egy kicsit. De no para, ugorjak el hozzájuk, és gyorsan megcsináljuk a munkát. Nem sokat filóztam, az utolsó óra után beültem a kis Yaris-ba, és a Sergio által lediktált cím felé vettem az irányt.
Sergio azon fiúk közé tartozott, akin a legtöbb lánynak megakad a szeme. Latin volt, ahogy az iskolatársaim negyede, vagy a húgom fiúja is. Szinte lányosan szép arca volt, meleg, barna tekintete, ragyogó, fehér fogsora, és olyan sűrű, hosszú szempillája, amit én is megirigyelhettem. Hullámos, fekete haját a válláig növesztette, egyik fülében kis ezüstkarikát hordott, amitől nagyon szexi lett. Egyetlen oka volt, amiért eddig mellőztem: a magassága. Sergio ugyanis vagy két hüvelykkel alacsonyabb volt nálam, amit a cipőm sarka ráadásul megduplázott, és nem szerettem, ha lefele kell néznem egy fiúra. Jó, tudom, ez valójában baromság, és szörnyen felszínesen hangzik, csak annyi mentséget tudok felhozni, hogy 17 éves voltam, és épp akkoriban fedeztem fel a külsőség, a szépség hatalmát.
Gyorsan odaértem Sergióék házához, ami ugyanolyan kertvárosi utcában állt, mint a mienk, és elég nagy volt, látszott, hogy a családjának nincsenek anyagi gondjai. Leparkoltam és becsöngettem. Elég sokáig vártam, mire végre kinyílt az ajtó, Sergio hatalmas mosollyal, lelkesen köszöntött, és félre állva beinvitált. Csak egy rövidnadrág és egy fehér póló volt rajta, ami kihangsúlyozta kreol bőre szépségét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.61 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 sztbali 2017. 12. 25. hétfő 12:44
Nagyszerű és a végén lévő csavar is nagyon ott van.
#11 A57L 2015. 10. 23. péntek 02:45
Egész jó a történet.
#10 Képészmérnök 2015. 10. 10. szombat 10:14
Az utolsó szakasz benne a legjobb!
Az egész zseniális, de az ahogy a leki részekkel is foglalkozik, az nagyon profi! smile
#9 szekely18 2015. 09. 3. csütörtök 22:07
Nekem tetszik!
#8 cscsu50 2015. 09. 3. csütörtök 19:40
jöhet a folytatás
#7 tomi19 2015. 09. 3. csütörtök 18:49
Nagyon tetszett 10 pontos ...
#6 papi 2015. 09. 3. csütörtök 14:34
Nagyon jó.
#5 rockycellar 2015. 09. 2. szerda 13:32
Nagyon jó
#4 deajk2008 2015. 09. 2. szerda 09:53
ez a mű is tetszett, jó az análszex 9p... folytasd
#3 veteran 2015. 09. 2. szerda 09:17
Ez is jó.
#2 feherfabia 2015. 09. 2. szerda 06:40
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 09. 2. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?