A+ A-

Nicky története 7. rész - Megan néni napozik

A nagy, karácsonyi édeshármasunk után Lars hamarosan visszament Kaliforniába, az egyetemre, Ella pedig gyorsan bepasizott. Annak ellenére, hogy láthatóan nem szenvedett hiányt szexuális téren, időnként átlátogatott az ágyamba, néha pedig én mentem át hozzá „nyalakodni”, ahogy az együttléteinket egymás között hívtuk. Amúgy nekem is lett egy pasi-félém, mellékszál, nem részletezem. De úgy tűnt, a fiúk mellett mindketten igényeltük a lányos szexet is, és bármilyen furán hangzik is, a legegyszerűbben és legproblémamentesebben ezt egymástól kaptuk meg. A tél hátralevő része és a tavasz eseménytelenül telt el, mindössze egy említésre méltó kalandunk volt, amikor Ellával együtt mentünk be a városba, hogy vegyünk neki egy vibrátort. Na, az végül valami egészen durva estébe torkollott, de mivel ez sem tartozik szorosan a történethez, inkább most nem részletezem, talán majd egyszer azt is elmesélem.
Befejeződött az iskola és megkezdődött a nyári szünet, szinte pontosan egy év telt el azóta, hogy akkor, azon a bizonyos éjszakán kimentem a közös erkélyre, meglesni, honnan jönnek a szeretkezés izgató hangjai. Azóta sok minden változott, sötétszőke hajam már majdnem a derekamig ért, és egy kicsit fel is szedtem, sajnos nem a mellemre, hanem a fenekemre. Mondjuk ezt sem bántam, a popsim nagyon ingerlően gömbölyödött a biciklisnadrágban, sokan nem tudták elszakítani tekintetüket a hátsómról.
Lars rövid időre hazalátogatott, és mint kiderült, végleg szakítottak Kory-val. Ezt őszintén sajnáltam, szemben apu szakításával, merthogy ő is szétment az ostoba fejű szilikonmacával. Befutott a kedvenc nagynénim, Megan is, akiről az előző részben már említést tettem. Ő apu legkisebb húga, modellkedik, bár már nem a férfimagazinokba, hanem katalógusokba fotózzák. Harmincöt éves volt, de simán elment volna késő huszonévesnek, mivel nagyon odafigyelt magára. Majdnem olyan magas volt, mint én, egyetlen hüvelykkel maradt el a kerek hat lábtól. Minden másban azonban a húgomra, Ellára hasonlított: hosszú, hullámos, barna haj, nagy, sötétkék szemek, telt, feszes mellek, karcsú derék és gömbölyű popsi. A combjai kicsit teltebbek voltak, mint Ellának, ahogy a mellei is, de ettől csak még dögösebben, még nőiesebben nézett ki. Ha egyszer felállítják Az Ismeretlen MILF szobrát, Megan simán modellt állhat ahhoz is.
Azon a keddi napon Ella lelépett valamerre a barátjával, és úgy volt, hogy én se leszek otthon, a tengerpartra akartunk kimenni a nem-pasimmal. Felvettem a kedvenc piros bikinimet, ráhúztam egy kis topot meg egy rövid, fehér lapszoknyát, bepakoltam a strandtáskát a Yarisba, és elindultam. Már félúton voltam, mikor a srác felhívott, és lemondta a randit, nem először. Magamban füstölögve fordultam meg, és indultam jobb ötlet híján hazafelé. A házba lépve a földszintet üresen találtam, nem mintha üdvözlő tömegre számítottam volna. Felmentem az emeletre, hogy megszabaduljak a ruhám alá vett bikinitől, aztán inkább bekopogtam, majd benyitottam Lars-hoz, hátha neki van kedve strandolni. Hát, nem tudom, melyikünk lepődött meg jobban.
Bátyám a kertre nyíló ablaknál állt, egy száll bokszeralsóban. (Az ő szobája kétfelé nyílt, erkélyajtó az utcai, közös erkélyre, és a szoba másik végében lévő ablak, a kertre.) Tulajdonképpen nem csak Lars állt, hanem az alsójából kimeredő farka is, amit szoborrá dermedve markolt, váratlan érkezésem valószínűleg a szívbajt hozta rá.
- Te... te meg mi a fenét csinálsz itt? – kérdezte vörös fejjel. – Nem tudsz kopogni?
- Kopogtam – vontam fel a szemöldökömet, de tekintetem már a jól ismert, szépen ívelő farokra tapadt. – Mi van, ekkora az ínség?
Lars gyorsan elfordult, én pedig odasétáltam mellé. Az rendben volt, hogy a bátyus polírozza a kopasz bohócot, én is szoktam masztizni, de miért az ablaknál? Kinéztem a függöny mellett, és rögtön észrevettem, hogy valaki áll a kerítésünket alkotó sűrű sövény másik oldalán, a szomszédban. Aztán két dolog is leesett, szinte egyszerre. Az első, hogy az alak Tim, a szomszédunk 18 éves fia. Nem volt rossz srác, csak kicsit lúzernek számított, aki a haverjaival vagy valami on-line játékban érzi igazán jól magát. Engem például mindig megbámult, ha azt hitte, nem látom, de egyszer sem hívott el randira.
A másik, jóval érdekesebb dolog az volt, hogy Tim is a farkát masszírozta. Na, majdnem a padlóig esett az állam. A bátyám egy másik, szintén masztizó srácra veri? Nem, az nem lehet, hogy egy olyan puncifan, mint Lars, hirtelen bemelegszik, gondoltam. Mindenesetre elég hülye képet vághattam, mert a bátyám finoman oldalba bökött, aztán a fejével a kifelé intett. Odaálltam szorosan mellé, és a jelzett irányba, a kertünkbe néztem, és minden a helyére került.
A kis kert közepén, egy műanyag napozóágyon Megan néni napozott. És a napszemüvegen kívül csak egy olyan aprócska bikinialsó volt rajta, ami szinte kiabált, hogy helló, brazil gyanta! A nagy, gömbölyű melleket egy playmate is megirigyelhette volna,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.05 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 RAVETRAIN 2016. 06. 27. hétfő 10:28
Ez nagyon jó! Nem tudom elhinni, hogy nem történt meg smile 10 p!
#13 deajk2008 2015. 11. 30. hétfő 13:51
nekem nagyon tetszett felizgatott... folytasd
#12 Nicky 2015. 10. 29. csütörtök 18:46
Köszönöm mindenkinek, a folytatás már fel van töltve!
#11 A57L 2015. 10. 24. szombat 05:35
Jó ez is,folytatást kérek.
#10 zsuzsika 2015. 10. 19. hétfő 10:31
Sok ilyen színvonalas történet kellene.
#9 cscsu50 2015. 10. 15. csütörtök 15:58
nagyon jó
#8 szekely18 2015. 10. 13. kedd 14:52
Nagyon jó!
#7 tomi19 2015. 10. 13. kedd 09:55
Nagyon jó
#6 feherfabia 2015. 10. 13. kedd 06:24
nagyon tetszett!
#5 gyuri0926 2015. 10. 12. hétfő 09:27
Ez jó , sok ilyen kellene ...
#4 veteran 2015. 10. 12. hétfő 08:17
KLASZ!!!
#3 Rinaldo 2015. 10. 12. hétfő 08:06
Szuper,
#2 fiesta14 2015. 10. 12. hétfő 07:42
Nagyon jó! folytasd! Sürgősen!
#1 Törté-Net 2015. 10. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?