A+ A-

Nicky története 4. rész - Reggeli helyett

A következő napok eseménytelenül teltek. Lars Kory - val és a haverjaival bulizott a tengerparton, Ella kempingezni ment valamelyik barátnőjével és a családjával, én meg Mona barátnőmmel lógtam. Apu pénteken lelépett egy hosszú hétvégére az aktuális nőjével, aki olyan sötét volt, mint a szén a bányában egy holdtalan éjszaka, viszont volt két jó tulajdonsága, még ha szilikonból is, és apunak ez pont elég volt a kikapcsolódáshoz. Végül mégsem maradtam egyedül, mert péntek este Lars hazatért, gyűrötten és fáradtan, csokibarnára sülve. Nem sokat dumáltunk, hamar elment aludni.
Szombat reggel minden a szokásos hétvégi koreográfiám szerint kezdődött. Hosszú zuhany, hajmosás, szőrtelenítés, sok - sok testápoló krém, körömfestés. Szeretem kényeztetni magamat, na. A fehérneműs fiókomból az első bugyi, ami a kezembe akadt, Kory tangája volt, amit azon a bizonyos éjszaka nálam hagyott, ahogy ő mondta, emlékbe. Persze kimostam, így kerülhetett a fehérneműim közé, és most elgondolkodva forgattam a fehér szaténbugyit a kezemben. Az emlékek tényleg megrohantak, láttam magam előtt Kory tökéletes testét, barna bőrét, gömbölyű fenekét, amiben eltűnt a tanga pántja. Mintha még a puncija izgató, fűszeres illatát is megéreztem volna, de amikor az orromhoz emeltem az aprócska anyagdarabot, csak az öblítő halovány, távoli szaga csiklandozta az orromat.
A lábam közé nyúltam, és a hüvelyemnél kitapintottam a sikamlós váladék első cseppjeit. Mióta Ellával lefeküdtünk, senkivel se szeretkeztem, és nem is masztiztam, a puncim pedig most váratlanul bejelentkezett, hogy szüksége volna egy kis kényeztetésre. Rövid töprengés után felvettem a bugyit, annak ellenére, hogy nem rajongok se mások alsóneműjéért, se a tangákért. Tudom, hogy most lerombolok pár illúziót, de sok lány nincs oda a tangáért, a pasiknak melegen ajánlom, próbálják ki, milyen, amikor a fenekükbe vág egy vékony pánt. Ugyanakkor egy szép tanga tényleg nagyon szexi tud lenni, én pedig pont erre vágytam, dögösnek és ellenállhatatlannak akartam magamat érezni. Fordultam párat a nagy tükör előtt, alaposan megnéztem a fenekemet a csöpp bugyiban, és elégedett voltam a látvánnyal. Az íves oldalsó pántok gömbölyűbbnek láttatták csípőmet a valósnál, az első háromszög épp csak eltakarta a vénuszdombomat díszítő kis szőrcsíkot, a hátsó rész pedig szinte észrevétlenül alakult át vékonyka pánttá és tűnt el a két félgömb között. Ebben a bugyiban határozottan jó seggem van, szemeztem vállam fölött hátrapillantva a tükörben a popsimmal. A lábam közé nyúlva végigsimítottam a tangán. Itt a bugyi nagyon rafinált volt, a pánt hátulról bekúszott az ajkak közé, és csak középtájt szélesedett ki annyira, hogy legalább nagyjából takarta a lényeget. Egy szó, mint száz, nem az a darab volt, amit a nehéz napokra terveztek.
Magamra kaptam a régi fürdőköpenyemet, ami mostanra már csak rövidke fésülködőköntösnek volt jó. Ebben, a tangával ellentétben, nem volt semmi szexi, ha csak az nem, hogy mindössze combközépig ért. A köpenyt nem csak kinőttem, de a sok mosástól ki is fakult, nem mintha a kopott Disney - hableányok amúgy annyira lenyűgözőek lettek volna. A köpenyt 10 éves koromban kaptam aputól, és egyszerűen nem volt szívem kidobni.
Az öltözködést ezzel elintézettnek tekintettem, és lementem a konyhába. Úgy döntöttem, palacsintát sütök, és gyorsan nekiálltam bekeverni a port. Kicsit elmértem az adagot, de nem bántam, legfeljebb Lars - nak is marad pár darab, gondoltam. Épp az utolsó palacsintát csúsztattam a tányérba, mikor bátyám megjelent az ajtóban. Egy szál bokszeralsóban volt, mentolszag áradt belőle, bőrén még ott csillogtak a vízcseppek. Sose értettem, a pasiknak mi bajuk a törülközővel és a hajszárítóval, de nem zavart a dolog. Önkéntelenül végigmértem bátyám testét, inas izomzatát, és meg kellett állapítanom, hogy jól néz ki. Persze volt még hova fejlődnie, a hasán például egyetlen kocka sem látszott, de szerintem egyik csaj sem rúgta volna ki az ágyából. Én se, idéztem fel automatikusan a keze érintését a combomon, a puncimban táncoló nyelvét, a számban eldurranó farkát. A puncim bizseregni kezdett, és gyorsan eldöntöttem, hogy reggeli után beüzemelem az éjjeliszekrény fiókjában lapuló vibrátoromat.
- Szia, Nicky! Jut belőle nekem is? – intett Lars a tányéron tornyosuló palacsinta halomra.
- Persze! Mangós tejszínhabbal jó lesz? – mutattam a flakont bátyám felé. Lars elfintorodott.
- Juharszirup nincs?
Nagyot sóhajtottam, és lábujjhegyre állva kutatni kezdtem a felső szekrényben. Miközben az üvegeket tologattam, a mellette lévő szekrény üvegajtajában észrevettem, hogy Lars merev tekintettel bámul valamit a pulton mellettem... nem, nem is mellettem, döbbentem rá. A fenekemet fixírozza. Hopszi, jöttem rá, hogy amíg nyújtózkodtam, a rövid köpeny kicsit felcsúszott, és kivillant alóla a fenekem. Aztán jött a következtetés, hogy a tanga miatt Lars csak a gömbölyded idomokat látja, és azt hiszi, hogy nincs rajtam bugyi.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 9.07 pont (122 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2015. 10. 23. péntek 02:44
10P Továbbra is jó.
#10 papi 2015. 08. 25. kedd 15:02
Nagyon tetszik, folytasd.
#9 rockycellar 2015. 08. 25. kedd 13:18
Akkor várjuk a többit is
#8 tomi19 2015. 08. 25. kedd 13:18
10 pont szuper történet...
#7 Nicky 2015. 08. 24. hétfő 19:42
Nyugi, a történetem még csak a felénél tart... ,)
#6 Andreas6 2015. 08. 24. hétfő 15:27
Nagyon jó, el tudok tekinteni attól, hogy testvérszex.
#5 Rinaldo 2015. 08. 24. hétfő 12:52
Szuper.
#4 deajk2008 2015. 08. 24. hétfő 09:32
imádom a családon belüli szexet...10p lett folytasd
#3 veteran 2015. 08. 24. hétfő 08:15
Ez is remek. Folytasd.
#2 cscsu50 2015. 08. 24. hétfő 08:00
jöhet a folytatás
#1 Törté-Net 2015. 08. 24. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?