A+ A-

Egy "kissrác" naplójából

1. rész - Szép emlékek
Sajnos egy olyan szakközépbe jártam, ahol nemcsak az osztálylétszám teljes egészét fiúk töltötték ki, hanem még a tanáraink nagy része is férfi volt. Ez eléggé meghatározta életünket, lévén sokkalta érdeklődőbbek voltunk a lányok iránt azalatt a kevés idő alatt, amíg találkoztunk velük. Azonban a sok munka és tanulnivaló miatt nem sok energiánk maradt a tanév alatt csajozásra. Tizedikben szerencsére elkezdtek izgalmassá válni a dolgok. Ekkor kezdtek a szomszédos lányiskolával kísérletileg közös órákat tartani. Nem tudom, mi volt ennek az oka, nem is érdekelt, egyszerűen csak örültem neki. Ettől vártuk a megváltást, mert korábban nem sok szexuális élményünk fűződött a sulihoz. Igaz, én legalább kettővel büszkélkedhettem.
Az egyik a tornatanárnőnkhöz kapcsolódik össze, aki első év második felében érkezett az iskolába. Fiatal volt, egyenesen az egyetemről jött, és ez volt az első igazi osztálya. Az első óránkon a sok fiú mind azzal küzködött, hogy ne lehessen látni, mennyire tetszik nekik, nehogy akárcsak egyetlen dudorodást is észrevegyen a tornanadrágokon.
Minden esetre fantasztikus alakja volt. Felsőtestén általában csak topot viselt, hosszú combjait pedig csupaszon hagyta a rövidnadrágja. Az arca is kedves volt, rövid szőke haja pedig a tesióra végére csatakos volt, annyit mozgott. Már az első órán kifigyeltem, hová megy utána a szünetben: miután csapban megmosta a fejét az öltözőből nyíló szertárban vette át a ruháját. Már az első óra után kieszeltem a tervet, hogyan leshetném ki. Ha csak úgy elkezdtem volna leselkedni, a többiek is odamásztak volna, és akkor kész a lebukás. Nekem komoly szexuális ambícióim voltak ezzel a nővel, bármilyen röhejesen is hangzik.
A hét a második tesiórája sokkal alkalmasabb volt a feladatra: ez volt a nap utolsó órája, így az udvaron fociztunk vagy kosaraztunk. Ekkor mindig eszembe jutott, hogy nekünk csak egy pályánk volt, amin hosszában focizni, keresztben kosarazni lehetett a felállított palánkokkal, de semmi több - a lány sulinak külön teniszpályája és medencéje is volt.
Ilyenkor ő is beszállt, gyakran mentünk rá test-test elleni támadásba, hátha sikerül összedörgölőznünk vele, de ezek az érintkezések inkább durvák voltak, méghozzá az ő részéről: tudta, hogyan kell viselkedni egy fiú osztályban nő létére. Egy alkalommal szokás szerint kiszállt, amikor már unta a játékot - ez persze mindig jóval a kicsöngetés után volt -, és visszament mosakodni és átöltözni. Ilyenkor mi, fiúk, általában tovább játszottunk, aki pedig unta, már kicsöngetés után hazamehetett.
Én azonban vártam úgy egy percet, miután eltűnt a bejáratban, kiszálltam, és utánarohantam. Amióta kiterveltem a meglesést, azzal keltem, azzal feküdtem. Ahogy közeledett a nap, egyre könnyebben merevedett meg péniszem a nadrágomban, látszólag minden ok nélkül. A valódi ok egy volt: a lehetőség, hogy láthatom a mindenki által vágyott nő testét. Elterveztem mindent: a cuccomat az öltözőben hagytam, hogy lehessen mire hivatkoznom, ha kérdőre vonja, miért mentem vissza. Igyekeztem észrevétlenül követni, és ez sikerült is.
Azt is tudtam, hogy a szertár ajtaján csak egy lakat van semmi több, úgyhogy amikor hallottam a folyosóról, hogy kattan a zár, belestem az öltözőbe. A tornatanárnő teljes nyugalommal lépett be a sötét kis helyiségbe, majd behajtotta maga mögött az ajtót. A lakatot magával vitte, de az ajtót bezárni belülről nem tudta rendesen. Eljött az én időm. Bementem az öltözőbe, és a cuccaim közül előkotortam a digitális fényképezőgépet, amit otthonról hoztam. Gyorsan odalopóztam az ajtóhoz, ami érintésemre résnyire nyílt. Belestem a géppel, és le se vettem az ujjamat az elsütő gombról. Szemem a nézőkére tapadt, amelyen a magány teljes természetességével vetkőzött a nő.
Bent egyetlen izzó égett csak, ami a drótján lógott le a plafonról, a tanárnő pedig éppen letolta a nadrágját. Sosem felejtem el azt a pillanatot, mikor először megláttam a bugyiját. Ugyanolyan seszínű volt, mint a topja. Nagyon keveset takartak el a testből: a hosszú combok egészen a gömbölyű fenékig kivillantak. Az izzadság csillogott a bőrön, és a két kis ruhadarab alaposan rátapadt a formás testre. A bugyi anyaga bemászott a farpofák közé, és mikor lehajolt, láttam, hogy egy másik testnyílásba is. Mikor kicsit szembefordult, hogy ledobja valahová a nadrágot, hátrébb húzódtam, hogy észre ne vegyen, de akárhogy is igyekeztem egyéb óvintézkedéseket is végrehajtani a lebukás ellen, nem volt erőm az arcába nézni, hogy ellenőrizzem, rajtakapott-e. Sokkal inkább lefoglalt a teste.
Egy pillanatra megtorpant volna a vetkőzésben. Első pillanatban megijedtem, hogy észrevett, de nem próbálta eltakarni magát, nem szólalt meg, nem kapcsolta le a lámpát. Nagy kő gördült le a szívemről, de a sóhajt visszatartottam, nehogy meghallja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (67 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 10. 12. szerda 07:07
Érdekes,de jó írás.
#6 vakon53 2016. 03. 16. szerda 18:24
10 Pont!
#5 Bikmakkocska 2013. 02. 2. szombat 16:06
Fantasztikusan jó.10!
#4 genius33 2012. 09. 15. szombat 12:29
Egy picit sem rossz smile
#3 cervelo 2012. 07. 29. vasárnap 09:37
Nem rossz.
#2 Kex07 2012. 05. 18. péntek 20:11
Nagyon tetszik, 10 pont!
#1 Törté-Net 2012. 01. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?