A+ A-

Egy teljesen normális család 1. rész

Fordítás
Egy német történet nyomán
A 36 éves Anna három gyermeke ellenére megőrizte nőiességét és karcsúságát. Különösen büszke volt formás, asszonyos melleire és széles csípőjére, amelyhez gömbölyű fenék társult. Gyerekei már elég nagyok voltak: Dávid tizenöt múlt, az ikrek, Anikó és André pedig egy évvel fiatalabb.
Az asszonynak pont egy forró nyári napon jutott eszébe, hogy telkükön megritkítsa a bozótot. Egy árva lelket sem látott a közelben, de egyszer csak hangokra figyelt fel.
– Biztos, hogy itt nem lát meg minket senki, Tom? – kérdezte halkan egy lányhang.
– Biztos – felelte egy fiúhang türelmetlenül. – Itt vagyunk a bozót kellős közepén. Nézd meg, milyen messze van a legközelebbi ház. Ki láthatna itt meg minket?
Anna körülnézett. A ház, amire a fiú utalt, az ő házuk volt, de innen csak a tetőrész látszott. Sejtelme se volt róla, kik lehetnek a szederbokrok mögött. De nyilvánvalóan a fiú és a lány se sejtették, hogy a bokros terület, ahol vannak, a ház körüli telekhez tartozik. És persze azt se, hogy valaki nem messze tőlük éppen a vadon nőtt bozótot irtja.
Anna közelebb ment a szederbokrokhoz, és megpróbált átkukucskálni az ágak között. Először senkit se látott, de amikor lábujjhegyre állt és egyik kezével megkapaszkodott egy faágban, egy kis tisztáson meglátta az ismeretlen fiút és lányt. Sokáig nem kellett találgatnia, hogy mit keresnek ezen a rejtekhelyen, mert az elég nyilvánvaló volt. Anna a bokrok mögül alaposan szemügyre vette őket. A fiú annyi idős lehetett, mint az ő nagyobbik fia, Dávid, a hosszú barna hajú lány pedig a lányával, a tizennégy éves Anikóval lehetett egyidős. A különbség csak annyi volt köztük, hogy Anikónak jóval nagyobb volt a melle, amit tőle örökölt.
A fiú egyik kezét a lány rövid nyári ruhájának alsó szegélye alá dugta, a másikkal pedig a vékony szöveten keresztül kis feszes melleit simogatta. A lány nem is nagyon kérette magát, hanem készségesen felemelte mindkét karját, és hagyta, hogy a fiú a fején át lehúzza róla a ruhát. Melltartót nem viselt, és amikor már csak egy szál tanga volt rajta, a fiú eléje térdelt, és azt is lehúzta róla.
A srác levette fekete pólóját és félmeztelenül terpeszállásban megállt a lánnyal szemben, aki közben leült a fűbe terített kis takaróra. A lány elkezdte lehúzni térdig érő bermudanadrágját, amely alól előugrott mereven felálló farka.
A lány felnézett rá, rámosolygott és megmarkolta a felmeredő fütyköst, amelynek mérete igencsak meglepte Annát. Bár gyerekeivel járt nudista strandra, de ott fiának, Dávidnak nem szokott erekciója lenni, és el se tudta képzelni, hogy ha izgalomba jön, ekkorára megnő a szerszáma.
Az erős napsütés csillogott a srác gömbölyű makkján, és Anna önkéntelenül is megnyalta a szája szélét. A törökülésben ülő lány széttárta lábait, szinte felkínálkozott partnerének. A srác habozás nélkül előrehajolt, és a lány combjai közé fúrta arcát. A lány áthallatszó sóhajai alapján a srác nyelve elsőre megtalálta az érzékeny pontot, és azt is valószínűsítették, hogy nem először csinálják.
A még mindig törökülésben ülő kislány markába vette a melleit, és tenyerével dörzsölgetni kezdte a keményen felmeredő mellbimbókat.
– Hmmm… de isteni… – sóhajtotta.
Anna úgy érezte, mintha az ő kezei is a mellbimbóin lennének, pedig csak a háziköntöse feszült telt kebleire. Mivel a hőség miatt egy szűk kis bugyin kívül semmi sem volt rajta a köntös alatt, annak szövete akadálytalanul masszírozhatta a mellbimbóit. Ettől, na és persze a látottaktól olyan kéjvágya támadt, hogy gondolkodni kezdett, hogyan segíthetne magán. Körülnézett, de rajtuk kívül egy lelket se látott a környéken. Volt ugyan egy mindenes házvezetőnőjük, aki náluk is lakott, de hétvégére hazautazott a szüleihez. Anikó az egyik barátnőjénél töltötte a hétvégét, a két fiú, Dávid és öccse, André pedig szokás szerint valami computeres játékot játszott. Anna szabad kezével végigsimította a mellére feszülő köpenyt és a mellbimbóit masszírozta, de ez persze nem elégítette ki. Férje, Krisztián már több mint három hónapja Afrikába ment dolgozni, ahonnan csak három hónap múlva fog hazajönni. Anna férje elutazása óta dühös volt magára, amiért a jó kereset miatt rábeszélte őt, hogy vállalja el a féléves külföldi munkát. A pénz persze jól jön nekik, de ha nincs férfi a háznál, neki csak az ujjazással vagy vibrátorral való önkielégítés marad. Dildói és vibrátorai persze régebben is voltak, de Krisztián elől a fehérnemű alá rejtette őket, nehogy azt higgye, hogy nimfomán. Pedig elég gyakran szüksége volt ezekre a segédeszközökre, mert férje gyakran volt távol, őrá pedig sűrűn rájött a kéjvágy. Szinte minden nap kielégítette magát a féltve őrzött vibrikkel és csiklóizgatós vibrátorokkal, amelyek egyszerre stimulálják a csiklót és a hüvelyt és nyújtják ezáltal a legintenzívebb orgazmust.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.5 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2016. 06. 18. szombat 07:07
Nagyon jól indul, várom a folytatást.
#9 veteran 2016. 06. 16. csütörtök 16:43
Jó, tetszett. Folytasd.
#8 listike 2016. 06. 16. csütörtök 11:35
Nem volt rossz.
#7 cscsu50 2016. 06. 16. csütörtök 07:59
Jó, folytasd.
#6 sunyilo 2016. 06. 15. szerda 19:21
Jó lesz, folytasd.
#5 vakon53 2016. 06. 15. szerda 18:33
Várjuk a feleségemmel a folytatást.
#4 genius33 2016. 06. 15. szerda 07:45
Nem rossz ez.
#3 feherfabia 2016. 06. 15. szerda 06:21
Nagyon tetszett!
#2 A57L 2016. 06. 15. szerda 06:00
A színvonal továbbra is jó.
#1 Törté-Net 2016. 06. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?