A+ A-

Egy életre szóló élmény...

Ami több éve történt velem, mély emlékként él bennem azóta, és valahányszor eszembe jut, mindig kellemes borzongás, bizsergés jár át.
Anyósom nagyon kellemes nő. Kedves, szeretni való és ráadásul még 50 évesen is remekül néz ki. Mióta ismerem, azóta izgatja a fantáziámat, amire jó néhányszor, hogy szándékosan - e, vagy szándéktalanul, de még rá is tett olykor. Néhány éve elvált második férjétől, azóta egyedül él. A történet a válása után egy évvel kezdődött.
Munkám miatt többször megfordultam abban a városban, ahol él, és ha úgy alakult ott is aludtam nála. Ilyenkor mindig jókat beszélgettünk késő estig. Minden témát érintettünk, mindenféle gátlás nélkül. Egyszer kificamodott a lába, és napokig otthon maradt. Meglátogattam, vittem neki ezt azt, ami hiányzott, hiszen a boltba se volt könnyű lemennie. Nagyon hálás volt, és örült amiért meglátogattam. Leültünk beszélgetni. Észrevettem, hogy szomorú.
- Mi baj van, olyan szomorúak a szemeid ? -kérdeztem
Rám nézett és láttam, könny csillog a szemében.
- Tudod, most éreztem csak meg, milyen rossz egyedül. - válaszolta.
- Ne butáskodj - mondtam - nem vagy egyedül, hiszen itt vagyunk, segítünk, ha kell.
- Nem, nem erre gondoltam - mondta, és sírós lett a hangja.
Láttam, itt valamit tenni kell, magamhoz húztam és átöltem. Egyáltalán nem volt tartózkodó, sőt úgy éreztem örül, hogy hozzám bújhat. Simogattam a hátát, és lassan elkezdett bennem egy kellemes, izgató érzés mocorogni. Jó volt simogatni így ruhán keresztül is. Nem szóltunk semmit, de éreztem, hogy jól érzi magát a karjaimban. Kezem a hátáról átvándorolt a tarkójára, és cirógatni kezdtem. Halk sóhaj volt a válasz. Megpusziltam a haját, lassan finoman, többször is. Aztán egy kicsit megmozdultam, mire felemelte a fejét. Egymásra néztünk, és én lágyan megsimogattam az arcát, finoman megfogtam az állát, magamhoz húztam, és a félig nyitott ajkaira csókoltam. Viszonozta. Újra ránéztem, ő visszanézet rám, és ekkor eltűnt minden... ráhajoltam és megcsókoltam. Ajka szétnyílt, nyelvünk összeért, hosszú percekig kergettük egymás nyelvét, miközben tarkóját, haját simogattam, túrtam. Kezem elindult a hátán, majd előre a melle felé. Megmarkoltam, először csak félénken, majd határozottan. Éreztem, hogy a szorításra nyelve még őrültebb táncba kezd a számban. Kezem elérte a blúza gombjait és elkezdtem kigombolni. Eltolt magától és zihálva rám nézett.
- Úristen ezt nem szabad, - mondta - ezt nem tehetjük, engedj... - és próbálta összefogni blúzát.
- Ne, kérlek, ne kínozz - válaszoltam - te is ugyanúgy kívánod ezt, ha nem jobban, mint én. Megőrülök a hajad illatától, a bőröd érintésétől, ne tedd ezt!
Azzal megragadtam a derekát és újra megcsókoltam. A mozdulat annyira hirtelen volt, hogy az első pillanatban nem tudott védekezni, és nyelvemet újra ajkai közé csúsztattam, majd egy rövid csók után a nyakát vettem célba.
- Ne, kérlek ezt ne - hallottam halk tiltakozását, de már nem tolt el magától.
Miközben nyakát cirógattam csókjaimmal, kezem újra a blúza gombjai felé indult. Még két gomb és hozzáfértem a csipkés melltartóban elbújó melleihez. Kezemmel benyúltam a melltartóba, és ahogy megmarkoltam, ki is fordítottam mellét a melltartó kosarából. Bimbója kemény volt, mint a kő, meredten állt előre, nagyot sóhajtott és megadta magát nekem és a sorsnak.
A blúzt levettem róla, és egy újabb csók közben kipattintottam a melltartót. Kissé hátradőltem és levettem róla. Formás mellei és a keményen álló bimbók teljesen megrészegítettek. Szemébe néztem, láttam arca pirul, de vágy csillog a szemeiben. Kissé hanyatt döntöttem a fotelban, megcsókoltam a száját, az állát, a nyakát és elindultam a mellei felé. Körbecsókoltam a bimbókat. Először csak sóhaj tört fel belőle, aztán amikor a nyelvemmel kezdtem körbe - körbe csiklandozni a már amúgy is kemény bimbókat, sőt szívogattam is őket, akkor valami nyöszörgő nyögés tört fel belőle, megfogta a fejem, magához húzott, megcsókolt, levette az ingem, és rávette magát szőrös mellkasomra. Úgy szívta, gyötörte a mellbimbómat, mint én pár másodperce az övét.
Miközben átölelt én a hátát simogattam, egyre lejjebb - ,és lejjebb míg elértem szoknyája kapcsát és zipzárját. Pattant a kapocs, lehúztam a zipzárt. Felemeltem mellkasomról, végig csókoltam újra a száját, állát, mellét, és közben lehúztam a szoknyát róla.
A látvány, ami elém tárult mag volt a gyönyör. Csipkés fehér bugyiján nedvesség folt látszott. Valósággal rávettem magam, és bugyin keresztül csókoltam, haraptam a punciját, miközben egyik kezemmel mellbimbóit morzsolgattam, melleit markolásztam. Ő vonaglott, nyögött, sóhajtott és éreztem, egyre jobban nedvesedik. Kezemmel megfogtam két oldalról a bugyiját és lehúztam. Elém tárul gyönyörű puncija, mely csillogott a nedvességtől. Visszahajoltam és újra csókolni, harapni kezdtem, majd szépen rátalált nyelvem a csiklójára, és el kezdtem nyalni. Anyósom a hajamba túrt, fenekét föl - le járatva nyomta punciját a számra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (87 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 zoltan611230 2018. 01. 23. kedd 07:32
Dugd is meg,,,folytasd.
#11 A57L 2016. 09. 12. hétfő 07:35
Nekem ez nem jött be.
#10 vakon53 2016. 03. 6. vasárnap 10:53
Mikorfogod megkúrni?
#9 péteke 2015. 10. 1. csütörtök 08:27
Nagyon jo!
#8 papi 2015. 08. 13. csütörtök 12:42
Nagyon tetszik
#7 feherfabia 2015. 04. 16. csütörtök 06:15
Nagyon jó!
#6 listike 2013. 12. 14. szombat 08:36
Nagyon jó volt.
#5 krisz 2008. 12. 12. péntek 15:07
ez egy nagyon jo tőrténet bravo.
#4 Jobo 2006. 11. 28. kedd 20:26
Gratula! Nagyon jól sikerült! Le a kalappal!
#3 Sasha 2006. 10. 1. vasárnap 09:32
10pont! írj még! nagyon jó a stílusod!
#2 Okos Tojás 2006. 10. 1. vasárnap 09:14
Hát az anyóssal mitől családi ? Legfeljebb mature, az anyós nem vérszerinti rokon, vagy nem jól tudom ?
Amúgy gyengécske , +1 pont.
#1 Törté-Net 2006. 09. 30. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?