Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 2. rész - A folytatás

Szavazás átlaga: 4.89 pont (28 szavazat)
Megjelenés: 2015. május 5.
Hossz: 11 315 karakter
Elolvasva: 495 alkalommal
A történet továbbra is két haverom, azaz Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól, amely lényegében egy Pisti által szervezett házi bulin és azután teljesedett be, ugyanis Bandi addig Pisti unokanővérével, Szilvivel alkotott egy párt. A bulin egy Bandi által rosszkor és „rossz” személynek adott csókkal indult és még a házibuli másnapjának hajnalán egy légyottal folytatódott.

Kicsit ugyan utólag, de egy kicsit előre, de jelzem, hogy a két haverom, legalábbis az éppen aktív szerepet vállaló fél síkosítónak kézkrémet vagy testápolót használ. Az (esetleg) előre is tervezett szex esetében biztos, hogy a dugó fél gumit is használ. A spontán jövő szexnél ez elmaradt.

Az összejövetelük óta kb. 7 hónap és kényszerűségből történő összeköltözésük óta kb. 5, 5 hónap telt el.

Pisti lábtörésének gyógyulása is nagyon jó irányba haladt valamint az örege is elfogadta, hogy meleg. A gipszes időszakból még hátravolt 2 hét. Ez a két hét volt a leghosszabb két hét amióta együtt vannak, de ezt élvezték a legjobban. Hogy, miért is élvezték ezt a legjobban? Mert látszódott, hogy már nincs semmilyen akadály a boldogságuk elé és végre mindenki előtt nyíltan, vagyis sokkal nyíltabban szerethetik egymást. Suliban is elcsattant végre az első „nyilvánosabb” csók, persze csak szünetben és csak az osztályterembe és az osztálytársak előtt. Végre mindenki látta, hogy teljesen őszinték az egymás iránti érzéseik és nem lehet semmi gond köztük. Tudta mindenki, hogy mi zajlik Pistiéknél és azt is tudta mindenki, hogy akkor „jelenpillanatba” Pisti nem otthon hanem Bandiéknál lakik. Azt is tudták, hogy ennek mi volt az oka és mindenki tisztában volt vele, hogy amióta bekövetkezett Pisti sérülése, azóta sok minden változott közte és az örege között. Eltelt a járógipsz felkerülése utáni 4 hét, azaz végre a járógipsz is lekerült a lábáról. Gyógytorna következett. Ez idő alatt már lényegében két helyen lakott, hiszen 1 hetet otthon volt és 1 hetet Bandiéknál volt. Szerencsére a gyógytorna a vártnál rövidebb idő alatt nagy előrelépést hozott, így 1 hónap után a gyógytornász úgy látta jónak, hogy a gyógytorna is abbahagyható. Az tény, hogy még 4-5 héttel a gyógytorna orvosi tanácsra való abbahagyása után is nagyobb terheléskor érzett fájdalmat Pisti, de azóta szerencsére már az is megszűnt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 6 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.89 pont (28 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
a
A57L
2015. május 10. 06:57
#5
Egynek elmegy.
1
r
rockycellar
2015. május 6. 20:37
#4
Ezmiez
1
B
Busmanus
2015. május 6. 15:11
#3
Légyszives,ne folytasd.
1
p
papi
2015. május 6. 08:35
#2
Nem tetszik.
1
T
Törté-Net
2015. május 5. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1