A+ A-

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 4. rész - A kibékülés

A történet természetesen Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól.
Az elmúlt 7 hónap a két fiú kapcsolatában mérföldkő volt. Hiába voltak más fiúkkal is. De tudták, hogy egymás nélkül nem tudják az életüket elképzelni. Szóval tisztában voltak azzal, hogy mielőbb tisztázniuk kell a kettőjük viszonyát, mert már egyikük sem bírja már sokáig a másik nélkül. Nem beszélve arról, hogy azt is látták, hogy általuk „szerencsésen” összeboronált két kiskamaszpár (Józsi és Norbi valamint Feri és Misi) milyen boldogok együtt. Szóval Bandiék számára is teljesen világossá vált, hogy tisztázniuk kell egymással is a történteket.
2 héttel azután, hogy Ádi, Bazsi (az öccse) és Boti sikeresen megakasztották a kibékülésüket. Le tudtak egyeztetni egy találkozót, amelynek a helyét és időpontját senkinek sem mondták el. A találkozó aznap délután 17 órakor volt a parkba, ahol nagyon sok időt töltöttek kettesbe. A járókelők, a szülők, a rokonok, a haverok és az osztálytársak kizárásával és előlük eltűnve több mint 3 órát beszélgettek. Mindent, ami a megelőző kb. 10,5 hónapban történt (vagy nem történt) kettőjük között átbeszéltek. Kiderült, hogy abban az első 4 hónapban, amikor semmi intimitás nem történt közöttük, az valahol mind a kettőjüknek fájt, de a valódi okát nem akarták/tudták meglátni. Még annak ellenére sem, hogy többször kívánták volna mind a ketten a szexet, de valahogy még sem jutottak el odáig, hogy ez meg is történjen. Ekkor megjelentek meg az életükben Bazsiék, akik már szinte az első találkozást követően elkezdtek rájuk nyomulni. Mind a ketten tudták, hogy ha ebbe belemennek, abból még baj is lehet, de nem foglalkoztak vele és belementek egy-egy látszólag „egyéjszakás” kalandba Ádiékkal. Aztán amikor rájöttek, hogy sem Ádit, sem pedig Bazsit nem hülyíthetik tovább. E közben Bandi megismerkedett egy diszkóban Misivel, míg Pisti pedig egy másik diszkóban Józsival. Valahol tetszett és egy kicsit beléjük is szerettek, de még sem akartak tőlük semmi komolyat. Aztán közben Bandinak jött Norbi, míg Pisti életében megjelent Feri. Persze Bandi is kavart mind a két fiúval (Misi, Norbi) valamint Pisti is nagyon kereste mind a két fiú (Józsi, Feri) társaságát. Bandi, amikor csak lehetett minden szinten együtt volt vagy Misivel, vagy éppen Norbival. Amíg persze a másikuk azaz Pisti is minden szinten együtt volt Józsival valamint Ferivel. E közben persze érezték, hogy „szorul a hurok” a nyakuk körül és mielőbb lépniük kell valamit, mert a végén végleg elveszíthetik egymást, amit természetesen akkor még egyikőjük sem akart.
Mind’ egy 2 héttel később beszéltek meg egy helyszínt és egy időpontot, amelyet senkivel nem osztottak meg. A helyszín a park volt, ahol korábban sok időt töltöttek együtt, így praktikus is volt és az ott történő beszélgetés után elmentek Pistiékhez kajálni, majd onnan bulizni. Persze most nem ugyan oda, ahol korábban többször megfordultak, hanem egy teljesen másik egy távolabbi dizsibe. Remekül érezték magukat. Mind a ketten készítettek képeket a másikról és persze készült egy-két olyan kép is, amin mind a ketten rajta voltak. Volt a közös képek között olyan amin „csak” átkarolják egymást, Volt olyan kép, amin ölelkeznek, sőt készíttettek olyan képeket is, amin éppen csókolóznak. Másnap a buliban mobillal készült képeket feltették egy közösségi oldalra, ahol egy olyan mappát csináltak, hogy „újra együtt a szerelmemmel”. Mondanom sem kell, hogy Bandi és Pisti boldogsága határtalan volt. Persze Ádi, aki teljesen belezúgott Pistibe, valamint Bazsi, aki viszont őrülten vágyakozott Bandi után, ennek a nagy kibékülésnek kicsit érthető, kicsit viszont érthetetlen okokból nem túlzottan örült. A (valódi) haverok viszont sorban gratuláltak a fiúknak. Végre újra teljes volt a boldogság.
Ebben az újra felmelegített kapcsolatba, persze inkább az érzelmek, mint a szex dominált. Ugyanis rájöttek, hogy az előző (egyébként igazán véget sem ért) kapcsolatukba túl sűrű szexuális együttlét volt az, ami kicsit bezavart. Többet voltak kettesbe. Többször elmentek édes kettesbe - moziba, színházba, étterembe, cukrászdába és persze vásárolni azaz soppingolni. Többször meg is lepték természetesen egymást egy-egy kisebb ajándékkal. (pl. bonbon, virág stb.,)
E közben, persze ismételten egyre közeledett a szülinapjuk. Megbeszélték, hogy amennyiben a szüleik beleegyeznek ez a parti Pistiéknél kerül megrendezésre. Pisti szülei ebbe beleegyeztek. Sajnos viszont sem Bandi, sem pedig Pisti szülei nem tudtak a teljes partin ott lenni. Ennek munkahelyi okai voltak, ugyanis annak ellenére, hogy a bulit direkten szombatra szervezték a szerelmesek, a szüleiknek dolgozniuk kellett. A buli du. 14 órakor kezdődött és „csak” este 20 óráig tartott. Nagyon jól sikerült a parti. A partin rengeteg ajándékot és még több jókívánságot kaptak. A parti után még gyorsan rendet csináltak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.04 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 veteran 2015. 05. 19. kedd 14:18
Ez már nagyon unalmas, stílusa laposabb egy papírlapnál.
#4 papi 2015. 05. 19. kedd 07:43
Nagyon gyenge
#3 Rinaldo 2015. 05. 19. kedd 06:42
Gyenge.,
#2 A57L 2015. 05. 19. kedd 05:10
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2015. 05. 19. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?