Vidéki pub 2. rész

Szavazás átlaga: 6.73 pont (49 szavazat)
Megjelenés: 2023. szeptember 10.
Hossz: 8 210 karakter
Elolvasva: 819 alkalommal
Sarah az egyik mellettem lévő asztalhoz lépett és a válla fölött átnézve a szoknyáját a derekára húzta. Az asztalon áthajolva megmutatta a fehér bugyiját, ami annyira össze van húzva, hogy a puncija jól látható a már nyirkos, vékony anyagon keresztül. Annyira magával ragadta Mary megbaszásának látvány, hogy nem tudott tovább várni.

Ami engem illetett... Sarah-nak nem kellett sokat várnia. A teste megborzongott, ahogy egy, majd két ujjam beledugtam. Éreztem, ahogy a lábai eltávolodnak egymástól. Az egyik térdét az asztalra tette, hogy szélesebbre tárja a lábait és könnyebben hozzáférhessek. Ezt felhívásnak tekintve a megdugására, felálltam és fel-le dörzsöltem a farkam hegyét a puncija ajkai között. Annyira vizes volt a saját nedvétől, hogy a férfiasságom könnyedén csúszott a belsejébe. Hátranyomta magát, amikor a farkam elkezdett belenyomulni forró, nedves puncijába és átnézett a válla fölött. A biliárdasztalról Mary kissé elfojtott nyögései hallatszottak, ahogy tovább szopta Bob farkát, miközben a másik két hímvesszőn lovagolt.

Bob hangosan felmordulva kirántotta magát Mary szájából. Hímtagját centikkel az arca előtt mozgatva végiglövellte az arcát és a melleit.

– Igen, oh igen, élvezz rám... Bassz meg... Bassz meg!

Ray halkan felnyögött, miközben mélyen a fenekébe lőtte spermáját.

– Basszatok meg! Töltsetek meg!

Ray kihúzta a farkát a popsijából, miközben Mary lendületesen tovább lovagolt Dennis péniszén. Most Dennis van soron, mert találkozott az ő és Mary eksztatikus kiáltása.

– A francba, igen, ó... Igen!

Mind a négyen lassan jöttek le a heves orgazmusból, és nézték, ahogy hátulról baszom Sarah-t. Az ujjai dühödten dörzsölték a csiklóját, miközben megragadtam a csípőjénél, és mélyen belevertem a farkam forró, feszes puncijába. Mary lecsúszott a biliárdasztalról, és odajött. Először szenvedélyesen szájon csókolta Sarah-t, és megcirógatta a melleit, majd mögém sétált, és végigsimította a kezét a fenekemen. Az ujjaival körbefutotta a hátsó nyílásomat, majd lement a golyóimhoz. Azután letérdelt és alánk bújva nyalogatni kezdte a zacskómat és Sarah csiklóját. Mélyen berobbantam Sarah puncijába. A teste megfeszült, majd megremegett, ahogy elérte saját csúcspontját. Ez volt életem egyik legintenzívebb orgazmusa.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.73 pont (49 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Fluxus
2023. október 24. 08:30
#4

Jó lett ez is.

1
frankie
2023. szeptember 10. 08:42
#2
Még a képekkel együtt sem tetszett...
2
T
Törté-Net
2023. szeptember 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1