A+ A-

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 2. rész - A folytatás

A történet továbbra is két haverom, azaz Bandi és Pisti 4 éve kezdődött szerelmi kapcsolatáról szól, amely lényegében egy Pisti által szervezett házi bulin és azután teljesedett be, ugyanis Bandi addig Pisti unokanővérével, Szilvivel alkotott egy párt. A bulin egy Bandi által rosszkor és „rossz” személynek adott csókkal indult és még a házibuli másnapjának hajnalán egy légyottal folytatódott.
Kicsit ugyan utólag, de egy kicsit előre, de jelzem, hogy a két haverom, legalábbis az éppen aktív szerepet vállaló fél síkosítónak kézkrémet vagy testápolót használ. Az (esetleg) előre is tervezett szex esetében biztos, hogy a dugó fél gumit is használ. A spontán jövő szexnél ez elmaradt.
Az összejövetelük óta kb. 7 hónap és kényszerűségből történő összeköltözésük óta kb. 5,5 hónap telt el.
Pisti lábtörésének gyógyulása is nagyon jó irányba haladt valamint az örege is elfogadta, hogy meleg. A gipszes időszakból még hátravolt 2 hét. Ez a két hét volt a leghosszabb két hét amióta együtt vannak, de ezt élvezték a legjobban. Hogy, miért is élvezték ezt a legjobban? Mert látszódott, hogy már nincs semmilyen akadály a boldogságuk elé és végre mindenki előtt nyíltan, vagyis sokkal nyíltabban szerethetik egymást. Suliban is elcsattant végre az első „nyilvánosabb” csók, persze csak szünetben és csak az osztályterembe és az osztálytársak előtt. Végre mindenki látta, hogy teljesen őszinték az egymás iránti érzéseik és nem lehet semmi gond köztük. Tudta mindenki, hogy mi zajlik Pistiéknél és azt is tudta mindenki, hogy akkor „jelenpillanatba” Pisti nem otthon hanem Bandiéknál lakik. Azt is tudták, hogy ennek mi volt az oka és mindenki tisztában volt vele, hogy amióta bekövetkezett Pisti sérülése, azóta sok minden változott közte és az örege között. Eltelt a járógipsz felkerülése utáni 4 hét, azaz végre a járógipsz is lekerült a lábáról. Gyógytorna következett. Ez idő alatt már lényegében két helyen lakott, hiszen 1 hetet otthon volt és 1 hetet Bandiéknál volt. Szerencsére a gyógytorna a vártnál rövidebb idő alatt nagy előrelépést hozott, így 1 hónap után a gyógytornász úgy látta jónak, hogy a gyógytorna is abbahagyható. Az tény, hogy még 4-5 héttel a gyógytorna orvosi tanácsra való abbahagyása után is nagyobb terheléskor érzett fájdalmat Pisti, de azóta szerencsére már az is megszűnt. A gyógytornával együtt eltelt 10 hetes időszak nem csak Bandit és Pistit hozták még közelebb egymáshoz, hanem Pisti és az örege között is a korábbinál jóval szorosabbá vált az apa-fiú kapcsolat. (Sosem volt ilyen jó a viszonyuk.) Üröm az örömbe, hogy ehhez egy ilyen sérülés kellett.
Ezután döntött úgy Pisti, hogy haza költözik a szüleihez. Persze tudta, hogy az apja és az anyja is ezt szeretné és persze nem akart továbbra is Bandi szülei nyakán élni, hiszen abban állapodtak előzetesen meg, hogy ez csak rövid időre szó és mégis több mint 5 hónapja ott lakik. Nem akart tovább Bandi szüleinek a „vendégszeretetével” visszaélni.
A szerelmesek nem is lehettek volna ennél boldogabbak, hiszen már semmilyen árnyék nem vetül a kapcsolatukra. Végre teljes lehet a boldogságuk. A következő szerelmi légyottra sem kellett sokat várniuk. A szülei kb. 2 héttel később rendeztek egy partit, amire Ő (mármint Pisti) is hívhatott meg vendégeket. Bár ez a buli délután (14 óra körül) kezdődött és estig (kb. 20 óra körül) tartott. A buliról Bandi és Pisti jóval korábban „eltűnt”. Persze képletesen értendő, hogy „eltűntek”, de akik ismerték a szitut és észlelték, hogy a két fiú nincs lent a bulizó „tömegbe” annak valahol nyilvánvaló volt, hogy biztos kettesbe akartak már maradni. A két fiú Pisti szobájába távozott. A fiúk között nagyon sok minden történt. A szobába belépve először a kölcsönös vetkőztetés, aztán utána vehemens csókolózás, amelyet szex követett. Végre megint Pisti volt úgy a passzív fél, hogy végre nem fájt a kutyapóznál a lába. A dugásnál is kényeztette Őt Bandi. Végig simogatta és csókolgatta a hátát. Miközben Bandi nemi szerve egyre közeledett Pisti ánuszához, Pisti elkezdte Bandi bal kezét a saját nemi szervéhez húzni és súgta neki, hogy verd ki és érezni fogod, hogy mennyire élvezem, amit csinálsz. Ahogy Bandi verte kifelé Pisti faszát, egyre inkább érezte, hogy egyre több ondó és sperma van a kezén. E közben Bandi bele élvezett Pisti seggébe és ezzel egyre könnyebben jutott be az ánuszába. Nagyon élvezték a történteket. Amikor szexet abbahagyták, Bandi elkezdte lenyalni Pisti segge környékén levő „anyagot”. Ezután a Pisti nemi szervéből a szex alatt kijövő „anyagot” ketten felváltva lenyalták Bandi kezéről. Ízlett mind kettőjüknek a szex és a maradványai.
A kapcsolatban ezek után rengeteg támogatást kaptak immáron Pisti faterjától is. Ez persze nagyon nagy örömmel töltötte el Pistit és mivel Pisti boldogabb volt ez természetesen „tovaterjedt” Bandira is. A bulit követő napon ismét kiment a két fiú a Pistiéktől nem messze levő parknak azon részére, amelyet lényegében a „kutya se” látogat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.08 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 05. 10. vasárnap 06:57
Egynek elmegy.
#4 rockycellar 2015. 05. 6. szerda 20:37
Ezmiez
#3 Busmanus 2015. 05. 6. szerda 15:11
Légyszives,ne folytasd.
#2 papi 2015. 05. 6. szerda 08:35
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2015. 05. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?