A+ A-

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 5. rész - A szakítás és az új kapcsolat(ok)

A történet természetesen Bandi és Pisti kapcsolatának a végéről valamint az új kapcsolataikról szól.
Egyik napról a másikra Pisti viselkedése Bandival szemben megváltozott. A viselkedését leginkább a visszautasítás, a flegmaság és a kötözködés jellemezte. Ezt Pisti először nem is értette. Pistinek állandó szex igénye is meglepő volt. Amikor történt is köztük szexuális kapcsolat mindig Pisti akarata kellett, hogy érvényesüljön, ami mindig az volt, hogy Ő legyen a passzív. A dolog ironikus oldala, hogy addig inkább az aktív szerepért volt „oda”, de szükség szerint bármikor „belement” a passzív szerepbe is. Ez a kettősség és az egyre sűrűbbé váló balhék jellemezték a kapcsolatukat a következő 3-4 hónapban. Közben Pisti gyakran eljárt úgy mondva „egyedül” diszkóba, hogy Bandit nem hívta magával, pedig Bandi is szeret(ett) bulizni, főleg ha a szerelmével diszkózhatott. Miután Pisti minden ilyen provokáló eszközt bevetett, hogy hergelje vele a szenvedő Bandit, aki hiába kérdezgette, hogy mi történt, mivel bántotta meg, erre választ sosem kapott.
E közben persze Bandi háta mögött Pisti tartós és egyben titkos kapcsolatot folytatott egy nála fiatalabb, hogy egészen pontos legyek egy 15 éves sráccal, Martinnal, akivel egy diszkóba találkozott, és aki már az első látásra megtetszett Neki. Ő (mármint Martin) akkor még alig múlt el 15 éves. Mivel Martint Pistiék társaságából senki nem ismert addig, így a lebukástól nem kellett „félnie”. A két fiú folyamatosan találkozgatott egymással, mégpedig Martin unokabátyja tudtával és az Ő lakásán, ahová egyéb okok miatt kulcsa is volt. Mivel folyamatosak voltak Bandi és Pisti között a balhé és a veszekedés valamint Pisti részéről a visszautasítás is mind ennek is „köszönhetően” Bandi is elkezdett sejteni valamit a háta mögött folyó dolgokról. Ez persze még több veszekedéshez vezetett közöttük. Ez ment még majd’ két hónapig.
Egyszer azonban egy „jó akarójuk” meglátta egy diszkóba kéz a kézben Pistit és (az általa nem ismert srácot) Martint. Ráadásul még csókolózni is látta Őket. Ezt persze, ahogy tudta rögtön el is mondta Bandinak. Sőt még képeket is csinált és mutatott ez a „jó akaró” Bandinak az „újdonsült” párról. Bandi, ahogy ezeket megtudta, meglátta összerakta a képet és rájött, hogy egyértelműen az új fiú miatt bánik úgy vele Pisti, ahogyan bánik. Miután az nap elment Pistihez és számon kérte, hogy miért nem mondott semmit arról, hogy hónapok óta van egy másik fiú az életében. Először Pisti mindet tagadni próbált. De Bandi megmutatta azokat a képeket, melyet Ő a „jó akarójuktól” kapott ás Pistit ábrázolja igen csak intim szituációba egy sráccal.
Ezek után Pisti elmondta Bandinak, hogy Martinnal kb. 4 hónapja ismerkedtek meg. Azt is elmondta, hogy az első találkozójuk egy diszkóba történt, ahol Martin három haverjával zenélt, hogy egy kis zsebpénzhez jusson. Megtetszett Neki, ahogyan zenélt és beszélgetett Vele egy pár szót. A beszélgetés során, persze az alkoholnak is köszönhetően kiderült, hogy Martin is meleg. Ezért Őt kirakták otthonról a szülei és ezért az unokabátyjánál él jelenleg. Aki egyébként éjjeli őr egy másik diszkóba. A következő héten megint elment ebbe a diszkóba, ahol Martin „dolgozik”. Martin haverjai valamiért késtek akkor este, így a zenélésük is csúszott. E miatt a „gépi zene” volt, ami egy ideig ment, szóval volt módjuk egy kicsit beszélgetni és táncolni. Megbeszélték, hogy hajnal 1 órakor találkoznak. Ugyanis közbe 1 óra késéssel Martin három haverja is megérkezett, de ezt az 1 órát a srácoknak le kellett „dolgozniuk” azaz éjfél helyett hajnal 1-ig volt „élő zene”. Az utolsó szám után találkozott a hátsó kijáratnál Martinnal, aki elhívta „magához”. Mondanom sem kell. Ahogyan hazaérkeztek Martinhoz, a fiú szobájába vezetett az útjuk. Martin már alig várta, hogy végre kettesbe legyen Pistivel, így ahogy beléptek a szobájába, félszegen bár, de rögtön megcsókolta Pistit. Aki ezt meglepetten vette tudomásul és viszonozta is a csókot. Utána ment minden a maga útján. A következő pillanatban már mind a ketten „anyaszült” meztelenek voltak. Martin már nagyon kívánta, hogy végre egy fiúval lehessen úgy is. Ráadásul, úgy hogy közben a partnere kényezteti, és nem erőszakoskodik vele. Szóval Pistiben „emberére” talált. Pisti, amikor teljesen összerakta a képet és rájött, hogy Martin mit is akar, belement a játékba. Azt viszont akkor még nem tudta, hogy egy szűz fiúval van dolga. Olyan óvatos volt a Martinnal történő szex közben „mintha csak tojásokon lépkedne”. Martin nagyon élvezte, hogy végre fiúval lehet, ráadásul érezte, hogy vonzódik a partnere iránt és az (valamilyen szinten) viszonozta is az érzéseit. Martinnak az élete első olyan éjszakája volt ez, amelyet fiúval tölthetett úgy is. Azaz szexuálisan. (Fentebb utaltam már rá a „szűz fiú” kifejezéssel.) A srác a szexuális együttlét vége felé bele is élvezett. Pisti a szex közben annyira óvatos volt Martinnak, hogy másnap a srác szinte semmilyen szex utáni fájdalmat nem érzett a seggén.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.81 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2015. 05. 28. csütörtök 08:08
Elmegy
#2 A57L 2015. 05. 28. csütörtök 05:15
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2015. 05. 27. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?