A+ A-

Kamasz fiúk kalandos története és párkapcsolata 1. rész - A kezdet

A történet nem velem történt meg, hanem két haverommal, így a történetet csak „közvetve” az Ő elbeszéléseikből ismerem. A történet 4 éve kezdődik. A haverjaim akkor még csak alig múltak 15 évesek voltak. Az egyiküknek (Pisti) a szülei elutaztak 2 hétre munkaügyben. A srác mindjárt a szülők elutazásának másnapjára házi bulit szervezett. Amelybe csak a csak az unokanővérét (Szilvi) és a barátját (Bandi) valamint a saját osztálytársait és a haverjait valamint párjaikat hívta meg. A haverom azt a házibulit lényegében szűk 24 óra alatt leszervezte. Volt minden, ami szem-szájnak ingere, azaz sós dolgok (ropi, perec stb.), édességek (sütemények, csoki stb.) és üdítő (Cola, Fanta, Rostos) valamint alkohol (sör, házi bor, házi pálinka, wisky, konyak). A buli hosszú volt, hiszen du. 6-tól hajnal 5-ig tartott. Az idő már olyan éjfél körülre járt amikorra már a jelenlevők többsége igen jól „bevolt állva”. Egy-két józanabb volt köztük. De hát a kertes ház „átka” ekkor jelentkezett, hiszen néhányan kimentek az udvarra. Ott túl sötét volt, ezért történhetett meg egy igen kényes szituáció. Bandi, aki a bulin csak vendég volt, a sötétbe azt hitte, hogy Szilvit ölelgeti és csókolja meg. Közben tudtán kívül a házigazdát csókolta meg. Aki viszont már nagyon vágyott egy fiú ölelésére, csókjára így viszonozta azt. Persze, ahogy ez ilyenkor kizárhatatlan, ezt a jelenetet Szilvi is meglátta. Odament a két fiúhoz és dühében lényegében megszégyenítette Őket azzal, hogy elkiáltotta magát, hogy „mi van kis köcsög buzik?”
A buli folytatódott és végül hajnali 5 óra körülre már lényegében mindenki, aki tudott hazament. Bandi maradt ott egyedül. Erre Pisti kérte meg. Miután a buli után rendet raktak következett az a dolog, amit mind a ketten eddig próbáltak magukba elnyomni. Szóval beszélgetni kezdtek az egymásiránti érzelmeikről. Pisti bevallotta, hogy már rég tetszett Neki Bandi, de Szilvire tekintettel valamint a visszautasításától való félelem miatt, nem mert hozzá közeledni. Az a csók, amit az udvaron Bandi abba a hittbe kezdeményezett Vele, hogy valójában Szilvivel csókolózik, mert erre már nagyon vágyott és azért nem is utasította vissza. Ezután végül Bandi is színt vallott, azaz elmondta Pistinek, hogy Ő is táplál iránta bizonyos vonzalmat és nagyon kívánta, de nem akarta sem magát, sem pedig Őt kellemetlen helyzetbe hozni Szilvi és mások előtt.
Ezután Pisti behívta Bandit a szobájába és az, ami ott és akkor történt az számukra leírhatatlan volt. Ahogyan elmesélték a történeteket, még így is „élvezhető” volt és remélem a Tisztelt olvasó/író társak is képesek lesznek átélni és „élvezni”. A két félig részeg tini kalandját. Szóval még ott és akkor Pisti szobájában további lépéseket tettek egymás felé. Pisti neki állt levetkőztetni Bandit és fordítva. Pisti a kölcsönös vetkőztetést követően elkezdte nyalogatni és szopogatni Bandi mellbimbóit illetve simogatni a hasát és mellkasát. Erre Bandi annyit mondott Pistinek, hogy nagyon kívánlak. Kész vagy Velem ennél többre is? Pisti ezekre úgy reagált, hogy Veled mindenre hajlandó lennék illetve hajlandó vagyok. Amelyre Bandi úgy reagált, hogy az enyém leszel? Pisti válasza: IGEN volt. A már ekkor rég meztelen Pisti megfordult és hasra vágta magát az ágyán és felkiáltott, hogy akkor rajta gyere, akkor BASSZÁL végre seggbe!
A lényeg ezután következett. Bandi elkezdte simogatni és csókolgatni Pisti hátát ezzel nyugtatva, miközben a faszával egyre közelebb merészkedett Pisi segglyukához és megkezdte az óvatos behatolást. Ahogy Bandi óvatosan, de „haladt” egyre beljebb a faszával Pisti ánusza felé Pisti annál jobban élvezte, hogy végre együtt lehet egy pasival. Egyszer csak Bandi felkiáltott, hogy „basszus te még szűz vagy?”, mire Pisti nyögések közepette ugyan és töredezve a szavakat és, de a következő képpen válaszolt: „Miért? Mit gondoltál? Te vagy az első, aki iránt érezek is valamit, és akivel képes vagyok elengedni magam, mert tudja, hogy miként ne okozzon nekem fájdalmat.”
Mind ezek közepette persze Pisti elkezdte Bandi jobb kezét a hímvesszője felé húzni és megmondta neki, hogy verd ki nekem és megérzed, hogy mennyire élvezem azt, amit és ahogyan csinálsz. Szóval az is kijelenthető, hogy Pisti miközben Bandi már az Ő ánuszába behatolt elélvezett. Ez az elélvezés tovább terjedt Bandira is. Bandi bele élvezett Pisti segglyukába.
Az első együttlét nagyon jól sikerült mind a kettőjük számára. Eztán feküdtek le aludni. Persze egymás mellé. Nagyon jó érzés volt mind a kettőjüknek a délutáni ébredés, hiszen végre olyan valaki mellett ébredtek, aki iránt nagyon gyengéd érzelmeket táplálnak.
A bulit lényegében délután kettesbe folytatták. A maradék piát megitták, a maradék sósokat és édességeket elfogyasztották. Filmeket néztek és egymás közelségét élvezték. A bulit követő második nap, azaz vasárnap reggel megjelent Pistinél Szilvi, aki ismét kimagyarázhatatlan helyzetbe találta a fiukat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.62 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2015. 05. 10. vasárnap 06:58
Gyenge lett.
#4 guymiki95 2015. 04. 21. kedd 23:19
Már mire megjelent a történetem a többi részt is beküldtem. Remélem azok jobban fognak tetszeni.
#3 gyuri0926 2015. 04. 21. kedd 09:08
Itt ne folytasd
#2 papi 2015. 04. 21. kedd 07:41
Nem tetszik.
#1 Törté-Net 2015. 04. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?