A+ A-

Riley 8. fejezet

Riley úgy döntött, hogy elég soká halogatta, és felhívta az anyját. Úgy érezte, joga van tudni a fontosabb eseményekről, amelyek az életében történtek. Feszültséggel teli beszélgetés volt.
– Mama, ígérem, nincs miért aggódnod. Remekül vagyok. Ételmérgezésem volt, ez minden. – Mivel technikailag a megmérgezett étel jelentette a problémát, úgy érezte, nem is hazudott.
– Tudom, drágám – mondta az anyja, olyan borzalmas hangon, amelyet Riley túlságosan is jól ismert. – Én inkább a többi miatt aggódom. Azt akarod, hogy elhiggyem, a kisbabámnak kettő szeretője van, és ez rendjén való? – A lány tudta, hogy az anyja nyitott és korrekt, ezért próbálta meggyőzni őt. Ha az anyja nem boldog ettől, az rendben van, mégis azt várta tőle, hogy elfogadja a lánya döntéseit, és továbbra is ugyanúgy szeresse.
– Felmondtál a munkahelyeden, Riley. – A hangjában csalódottság bujkált, és a lány igazán sajnálta, hogy ennyi aggodalmat okoz neki. – Emiatt a munka miatt költöztél a városba. Apád és én ezért egyeztünk bele, hogy ilyen messzire költözz tőlünk. Volt jövőd és pénzügyi fedezeted. És most mid van?
– Mondtam már, hogy fantasztikus munkám van egy városi gyerekek részére fenntartott szórakoztató-központban. Azzal foglalkozom majd, amit imádok, ahelyett, hogy a bankban lopnám az időmet. – Riley úgy gondolta, jobb, ha eltekint attól az aprócska részlettől, hogy az egyik szeretője a főnöke. Úgy gondolta, az anyja nem bízik túlságosan az ítélőképességében.
– De szívecském – esedezett az anyja. – Otthagytad a lakásodat? Tényleg? A lakásodat, a munkádat, és ráadásul két szeretőd van? Egyetlen telefonhívással halálra gyötörsz. Fontolóra vehetnéd, hogy hazajössz. Csak hogy lássuk, tényleg minden rendben van-e.
– Nézd, anya – köntörfalazott Riley, nem tudta, mit mondjon. – Nem tudom, mikor szabadulhatok el. Csak most kezdtem az új munkahelyemen. Nincs elég megtakarításom, hogy megvegyem a jegyet a hazautazáshoz, tudod, és... nem hiszem, hogy ez a legmegfelelőbb időpont.
Cade mellette feküdt az ágyon, és az egész beszélgetést teljes természetességgel hallgatta végig, most pedig a kezével eltakarta a mikrofont. – Mondd meg neki, hogy jövő pénteken ott leszünk. – Amikor Riley megrázta a fejét, és megpróbálta elhúzni a telefont, még egyszer megismételte, és az arcára volt írva, hogy nem fogad el nemleges választ.
– Nos, szóval, ha tényleg ezt akarjátok, jövő pénteken ott leszünk.
– Riley elképedt. Cade-nek fogalma sem volt, mibe ment bele Trevorral önként és dalolva. De ha tényleg szembe akar nézni az ördöggel, az ő dolga.
– Leszünk? – Gail nem tudta, örüljön-e neki, hogy a két férfi is csatlakozik Riley-hoz. Egyrészt, ha eljönnek, saját maga alkothat róla ítéletet, miféle pasik ezek. Másrészt viszont attól is tartott, hogy nem engedik a lányát egyedül hazajönni. Eldöntötte, ha a legapróbb gyanúja is támad, hogy bármilyen módon sakkban tartják az ő kicsikéjét, akkor egyedül mennek haza, és kész.
– Remélem, most elégedett vagy – mondta Riley, és letette a telefont. – A szüleim élve fognak minket felfalni. Tényleg jobb lenne, ha pihentetnénk a dolgot, amíg... nem is tudom... mondjuk, egy év alatt hozzászoknak a gondolathoz, és csak akkor találkoznak veletek, fiúk. – Nagy, reménykedő szemmel nézett Cade-re, és a fogát csikorgatta csalódottságában, amikor az csak nevetett.
– Riley – mondta. – Jövő hétvégén meglátogatjuk őket, a szemükbe nézünk, és megnyugtatjuk őket. Látni fogják, mennyire csodálunk téged, te pedig minket, és véget vetünk ennek az egésznek.
A lány dohogva összefonta a karját. – Szép kis segítség. – Ez hatalmas szívás lesz. Nem tudta, hogy néz majd a szülei szemébe, amikor tudják, hogy mind a kettővel kavar.
– Hé, Ry, mitől vörösödtél el? – kérdezte a szobába lépő Trevor.
– Kérdezd meg Cade-et – morrant rá a lány elkeseredetten, és a fejére húzta a takarót. Hogy lesz képes valaha is újra az apja szemébe nézni?
Cade kuncogott, mulattatta Riley szorult helyzete. – A szülei aggódnak, és mi meglátogatjuk őket a jövő héten, hogy megnyugodjanak. – Cade évek óta nem érezte kellemetlenül magát az életmódja miatt. Ha az ő vagy Trevor családja remélte is, hogy kinövik a bogaraikat, ennek nem adtak hangot. Cade valóban biztos volt benne, hogy a szüleik fenntartás nélkül elfogadják a hármasukat. Elvégre, a szülők csak jót akarnak a gyerekeiknek, igaz? Azt akarják, hogy boldogok legyenek. Nos, őket ez teszi boldoggá, és ez a legjobb nekik, idővel majd belátják. Cade-nek szemernyi kétsége sem volt.
– Ez remekül hangzik. Kereshetünk valami helyet, amíg ott leszünk – mondta Trevor, és Riley másik oldalán az ágyra vetette magát. A megjegyzésre a lány tágra nyílt szemekkel kidugta a fejét a takaró alól.
– Hogy érted ezt? – kérdezte suttogva.
– Nos, a családod odafent van, Riley – magyarázta Trevor. – Ez azt jelenti, hogy rendszeresen odautazunk. Ennek csak akkor van értelme, ha van ott egy saját kecónk. – Lehajolt, míg az orruk összeért.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2016. 08. 18. csütörtök 07:32
Nagyon jó volt (sunyilo tévedett), időnként kicsit túl tömény, de ez legyen a legnagyobb baj.
#9 A57L 2015. 03. 12. csütörtök 06:21
Szerintem is.
#8 papi 2015. 02. 9. hétfő 21:26
Nagyon jó
#7 sunyilo 2015. 02. 9. hétfő 20:36
Szerintem is szuper, de majd jön Andreas6 ls lefikázza. 10p.
#6 szekely18 2015. 02. 9. hétfő 16:37
Jó sorozat!
#5 deajk2008 2015. 02. 9. hétfő 11:06
nekem tetszenek az anális szexuális kalandok gruppenben
#4 tomi19 2015. 02. 9. hétfő 10:38
Jó sorozat volt 10 pont smile
#3 zsuzsika 2015. 02. 9. hétfő 09:24
Jó volt.
#2 Rinaldo 2015. 02. 9. hétfő 07:50
Szuper.
#1 Törté-Net 2015. 02. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?