A+ A-

Riley 4. fejezet

Riley a valaha látott legnagyobb próbafülkében állt egy sor tükör előtt. Aznap már az ötödik üzletben voltak. Annyi ruhát vettek, amennyivel egy hadsereget fel lehetett volna öltöztetni.
Korábban a fiúk megnézték a harmadrangú társasházat, amelyben lakott, és mindketten dühbe gurultak. Nem volt biztonsági szolgálat, rossz volt a környék, a lakás pedig olyan régi és lelakott volt, hogy biztosra vették, egy éven belül lebontják. Miközben a lány összecsomagolt annyi holmit, amennyiről azt gondolta, elég két hétre, a fiúk folyamatosan dühöngtek. Riley nem értette, miért csinálnak belőle ekkora ügyet. Ennyit engedhetett meg magának, és bár nem volt tetőtéri luxuslakás, szerinte azért egész helyes volt. Azt javasolták, biztonsági háló gyanánt keresnek neki egy tisztességes lakást, mert történjék bármi, soha nem hagynák, hogy visszatérjen ebbe a lyukba. A lány elmosolyodott, és közben átjárta a melegség a gondolatra.
Cade és Trevor nem messze ültek tőle, és kiértékelték a milliomodik ruhát, amelyet kiválasztottak neki próbára. Fekete volt, testhez álló és annyira rövid, hogy már-már attól tartott, minden egyes lépésnél kivillan a feneke. V-nyakú mély kivágása gyakorlatilag a köldökéig ért. Úgy illett rá, akár egy kesztyű, és el kellett ismernie, olyan volt, mintha csak rászabták volna, de úgy érezte, soha nem lenne bátorsága nyilvánosan viselni. Amikor elmondta, tudomást sem vettek róla.
Ugyanígy figyelmen kívül hagytak minden mást is, amit a felpróbált ruhákról mondott. Felsóhajtott, addig tekergett, míg a szoknya alja lejjebb került, aztán eléjük penderült, és mikor meghallotta az elismerő hümmögésüket, magában elmosolyodott. Szóltak a várakozó eladónak, hogy ezt a ruhát is kérik, és ő már ment is, hogy felpróbálja a következőt. Eltartott egy ideig, amíg belebújt a következő szerelésbe, és közben eszébe jutottak a reggel képei. Ahogy a pasik levették a farmert, és beállították a hatfejes zuhanyt – apám, az aztán az isteni műremek –, és megkérdezték, bevette-e a tablettáit. Amikor igent mondott, megéljenezték. Függetlenül attól, mennyire okosnak tartották, odafigyeltek az egészségére, ahogy ő is az övékére. Azután behúzták magukhoz a zuhany alá.
Látta magát meztelenül a fülke tükrében, és végigsimított a mellén. Leheletfinoman megérintette az érzékeny bőrén hagyott szerelmi nyomokat. A keze a combjai közé vándorolt, és figyelte, ahogy ujját a nedves szeméremajkak közé csúsztatta. Cade és Trevor folyékony szappant nyomott a kezére, ő pedig mozdulatlanul állt, míg masszírozták, dörzsölték, és végigmosdatták minden porcikáját. Trevor egyszer csak elhúzódott, majd a tenyerét betöltötte Riley melle. Cirógatta, szorongatta, húzkodta, közben vég nélkül csókolgatta a lányt.
Cade odatérdelt elé, és a lány egyik lábát a térdére tette. Vastag réteg habot simított a szeméremszőrzetére, és az utolsó milliméterig leborotválta a területet. Sohasem gondolta volna, hogy egy borotválás ilyen erotikus is lehet. Trevor térdre kényszerítette a lányt duzzadt dákója előtt, mintha könyörögne nekik, hogy tegyék magukévá. Más íze volt, mint Cade-nek, és más érzés volt a szájában. A vastagsága miatt félt, hogy felsérti a fogával. Trevor nem vette le a kezét a lány arcáról, ujjai vándoroltak rajta, miközben a mozdulataival összhangban az arca felfúvódott és lelohadt. Annyira szexis volt, ahogy a férfi ujjai folyamatosan az ajka körül matattak, miközben ő szopta. Cade a háta mögött térdelt, és nagy sóhajjal csúszott belé. Annyira más volt a latexréteg nélkül, sokkal jobb. Beleborzongott az emlékbe, olyan keményen és gyorsan juttatta a csúcsra. Amikor elélvezett, Trevor vastag és hosszú hímtagja tövig siklott a szájába, felsikoltott, és olyan eszeveszetten és mélyen szopta, amennyire csak önkívületében képes volt. A férfi hamarosan felkiáltott, majd csak döfölt és döfölt a szájába, amíg elélvezett. Cade már-már brutálisan markolta a fenekét, keményen belenyomult, s ezzel a lány egy szinte végtelenségig tartó görcsbe rándult, mígnem ő beléeresztette a magját.
– Riley – Cade szólította.
A lány a sokktól kissé zihálva tért vissza a valóságba. Meztelen volt, csípője a tükörnek támaszkodott, a saját ujjai működtek a testében. Közben a szeretői az eladóval együtt közvetlenül az ajtó előtt vártak rá. A fenébe is. Mi ütött belé? Soha nem maszturbált. Mindig zavarba jött, ha ilyesmit csinált, és utána általában sokkal begerjedtebb volt, mint előtte. Most pedig nyilvánosan csinálja? A legszuperebb szex után, amelyben valaha része volt. Istenem. Lehet, hogy nimfomániást csináltak belőle?
– Igen. Jövök – szólt ki remegő hangon.
Hallotta Cade motyogását. – Tudjuk. – Riley tudta, hogy tudják, mit művelt odabent, és mozdulatlanná dermedt a rémülettől. Hogy mehetne ki oda ezek után, és hogy nézzen a szemükbe? Talán ha egyszerűen csak itt marad, egy idő után elmennek, ő pedig belehal a szégyenbe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.73 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 03. 13. péntek 07:34
Nagyon jó lett.
#8 deajk2008 2015. 03. 8. vasárnap 10:43
nekem tetszett a gruppenes análszexes történet, nagyon felizgatott, ezért 9p lett
#7 papi 2015. 01. 19. hétfő 16:48
Egész jó
#6 tomi19 2015. 01. 17. szombat 17:25
Egyre jobb ez a sorozat,szívesen lennék Cade vagy Trevor helyében 10 pont.
#5 zsuzsika 2015. 01. 16. péntek 19:34
Jól megírt történet.
#4 veteran 2015. 01. 16. péntek 08:32
#3 Rinaldo 2015. 01. 16. péntek 07:26
Szuper jó.
#2 feherfabia 2015. 01. 16. péntek 06:31
Egész jó!
#1 Törté-Net 2015. 01. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?