A+ A-

Riley 3. fejezet

Három és fél órával később Cade a lift hangjára ébredt. Trevor hosszú léptekkel, mohón lépett be. Meg sem állt, amíg az ágyhoz nem ért, Riley mellé. Cade nem ébresztette fel, csak kisimította a haját az arcából, és gyengéden megfordította, hogy barátja jól láthassa. Pontosan erre az elakadó lélegzetre és halk füttyentésre számított.
– Gyönyörű – suttogta Trevor. – Tökéletes.
Cade pillantása arról árulkodott, hogy még nem látott semmit, és felemelte a lány testéről a takarót. Barátja mély levegőt vett, elszakította tekintetét a lány testéről, és olyan arckifejezéssel nézett a másikra, ahogy egy gyerek néz az ajándékokra a karácsonyfa alatt. Úgy néztek össze, ahogyan csak hosszú évek ismeretsége után lehet, valami mélyebb és melegebb volt köztük egyszerű barátságnál. A pillantásuk arról árulkodott, hogy mindketten tudták, mi következik, és hogy a szavak itt most fölöslegesek.
– Édesem – kezdte Cade, arcon csókolta a lányt, és gyengéden megrázta a vállát. – Ébredj. Szeretnélek bemutatni valakinek. – Trevor az ágy mellé guggolt, hogy amikor a lány kinyitja a szemét, az arcát lássa.
– Gyerünk, álomszuszék, hadd lássa Trev a csodás szemedet.
Riley nyújtózkodott, felsóhajtott, még nem készült fel az ébredésre. Aztán Cade szavai a tudatáig hatoltak, a szeme ijedten felpattant, és az egész teste megrázkódott. Valaki volt velük a szobában. Mi több, egy férfi.
– Cssss – nyugtatta Cade. – Minden rendben. Ő a legjobb barátom, Trevor Wellington. – Maga felé fordította a lány arcát, és egyenesen a szemébe nézett, hogy felfogja, amit mondani készült. – Ugyanúgy engedelmeskedj neki, ahogy nekem.
A férfi figyelte, hogy megbizonyosodjon róla, nem sikít spenótot. Ha megtette volna, elengedi, hiszen itt semmi sem működhetett a lány bizalma nélkül, de igyekezett mindent megtenni, hogy a lány ne mondja ki. Riley szája kinyílt, majd becsukódott, akár a partra vetett halé. Cade megcsókolta, mélyre lökte a nyelvét, és minden rendelkezésre álló képességét bevetette, hogy fellobbantsa benne a tüzet, és nyitott maradjon az előtte álló lehetőségekre. Sikerült. A lány lába az övére siklott, a torkából halk sóhaj tört fel. Cade abbahagyta a csókot, és a barátja felé intett az állával. – Köszönj szépen Trevornak.
Riley szemébe visszatért a félelem és az aggodalommal teli várakozás. Az első reakciója a pánik volt, de már legyőzte. – Semmi baj. Semmi olyan nem történik veled, amit ne állíthatnál le egyetlen szóval. Csak annyit kérek, hogy köszönj, és meglátod, utána mi történik.
A lány lassan Trevorra nézett, aki minden mozdulatát elmélyülten figyelte. Amikor találkozott a pillantásuk, elmosolyodott. – Szia, örülök, hogy találkoztunk. – Állát a lány arcától mindössze pár centire a matracon pihentette, és Riley a saját ajkán érezte a leheletét pár pillanattal azelőtt, hogy megcsókolta. A csókja más volt, mint a másik férfié, az ajka nem annyira telt, de ugyanolyan meggyőző. Míg Cade csókja tolakodó és hirtelen volt, Trevor finoman harapdálta, rövid, bizsergető csapásokat tett a nyelvével. Riley belebúgott a szájába, követte az irányítását, visszaharapdálta és csapkodta. A férfi kisimította a haját az arcából, aztán a keze a takaró alá siklott, jobb melle köré fonódott, aztán becsúszott melléjük az ágyba.
Riley meg sem próbált gondolkozni, vagy indokokat keresni, vagy megkérdezni magától, mi a jó és mi a rossz. Nem tudta miért, de hitt Cade-nek, és őszintén bízott benne, hogy bármikor elsétálhat. Persze, ha akar. Egyelőre mindegy, hogy ez helyes vagy helytelen, a legkevésbé sem akart elsétálni.
Trevor szorítása és csókja könnyedből és incselkedőből hamar komolyra fordult. Erősen megmarkolta és meghúzgálta a mellbimbóját, közben a nyelvével, fogával, ajkával úgy csókolta, mint ahogy még soha nem csókolózott. Cade elhúzta a takarót, felcsúsztatta kezét a lány combján, aztán megragadta a térdét, és a csípője köré vonta.
Riley először ösztönösen összezárta a lábát, és betakarta fedetlen testét, de a két férfi egyszerre reagált. Cade beleharapott a vállába, Trevor keményen magához húzta a mellbimbóját, majd kinyitotta a szemét, egyenesen a lány szemébe nézett, közben a keze lassan lefelé csúszott a testén, egészen a várakozással teli, kiszolgáltatott öléig. A férfi ajka minden egyes szónál súrlódott az övével. – Egyetlen mozdulatot sem tehetsz az engedélyünk nélkül, és soha nem adunk rá engedélyt, hogy távol tartsd magad tőlünk – mondta.
Ujjai végigszántottak a duzzadt szeméremajkak fölött a puha, szeretkezéstől még nedves szőrzetén, majd mélyen behatoltak a forró, nedves vaginába. A lány torkából kiáltás tört fel, a háta ívben Cade-nek feszült. A csípője a saját ütemében himbálózni kezdett, képtelen volt csöndben maradni, hiába is próbálta volna. Cade felmordult mögötte, a térde alá kulcsolta a karját, és magasra emelte a lábát, hogy Trevor még jobban behatolhasson. A férfi kihasználta a lehetőséget.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2015. 03. 14. szombat 04:34
Nekem tetszik.
#6 deajk2008 2015. 03. 8. vasárnap 10:41
nekem tetszik a gruppi szex mindig és állok az análszex gondolatától is, ez jó lett, 9p lett, folytasd...
#5 tomi19 2015. 01. 13. kedd 12:51
Jó volt smile
#4 veteran 2015. 01. 13. kedd 08:23
5p
#3 Andreas6 2015. 01. 13. kedd 07:59
Tetszett.
#2 Rinaldo 2015. 01. 13. kedd 07:39
Jó.
#1 Törté-Net 2015. 01. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?