A+ A-

Riley 5. fejezet

- Itt Kincade - Cade hangja reszelős volt az álmosságtól. Az éjjeliszekrényen álló óra szerint még csak reggel nyolc óra volt, és a halálon kívül nem tudott semmit elképzelni, ami elfogadhatóvá tette volna a telefonhívást. Miután szétáztak a forró fürdőben, ő és Trevor lehozták Riley-t, megszárították, és eltették magukat éjszakára. Még csak tizenegy óra volt, de az előző éjszakai alváshiánytól ők is ugyanolyan félholtak voltak, mint a lány. Fel sem vette volna a mobilját, ha nem az étterem számát jelzi ki.
- Szia Cade, itt Annie.
- Igen, Annie, mizujs?
- Halló, főnök - szólt bele Annie, a hangja csöpögött a sajnálkozástól. - Annyira rosszul érzem magam, amiért felhívtalak, de nem hallottam rólad, és nem is láttalak a hétvégén. Csak tudni akartam, minden rendben van-e. A múlt éjszaka egy kicsit őrültekháza volt a klubban, és az új pincértanonc, azt hiszem Mike, keltett egy kis zavart, semmi olyat, amit ne tudtam volna kezelni, de észrevettem, hogy nem vagy ott. - Halkan búgott a hangja. - Hiányoztál. Azt reméltem, bejössz hozzám a múlt éjszaka, azt hittem, ezt mondtad, és, nos, csak biztos akartam lenni benne, hogy nem ütött el egy busz vagy ilyesmi.
Cade érezte, hogy az agyáról lassan felszáll a köd. Kezdeményező lépést tett Annie felé, de nem ígért semmit. Érzett egy kis lelkiismeret-furdalást, amiért talán megvezette a lányt, de hamar elmúlt. Az élet megy tovább, nem ígért semmit, még csak nem is találkozott vele, így kénytelen lesz kezelni az ügyet.
- Nem, Annie, nem volt busz. - Cade ellágyította a hangját, elvégre a lány csak ahhoz a szikrához igazodott, amely kipattant köztük, és ezért nem hibáztatta. - Jól vagyok, csak sok dolgom volt a hétvégén. Ami az alkalmazottakat illeti, ma délután ott leszek, és ellenőrzőm őket. - Letette a telefont.
Elfordította a fejét, és a Trevor és a maga közé szorult Riley-ra nézett. Ébren volt. Tudta, hogy nem a mobil ébresztette fel, mert nem mozgolódott, vagy nyújtózkodott, sőt, meg sem mozdult, amikor megcsörrent.
- Mióta vagy ébren, Riley?
- Hatvannyolcat ver a szíved percenként - mondta Riley válasz helyett. - És tizenháromszor veszel levegőt. Trevor számai a hetvenkettő és a tizenöt. Viszont hárompercenként az ő lélegzete egy pillanatra elakad, és ilyenkor csak tizenkétszer vesz levegőt.
Trevor a legszigorúbb főnöki tekintetével nézett rá.
- Úgy másfél órája. - Cade mormogására a lány még hozzátette. - Mondtam neked, hogy pacsirta típus vagyok.
Cade fáradtan végighúzta a kezét a szeme előtt, Trevor pedig a lány tarkójához beszélt.
- Kihagy a lélegzetem?
Riley elbűvölően sóhajtott, akár egy elégedett macska, Cade az oldalára gördült, hogy a szemébe nézhessen. A lány haja csokoládészín felhőként terült szét a feje és Cade karja körül, a féktelenül göndörödő hajtömeg teljesen elrejtette előle Trevor arcát. A lány nagy, nyugodt szeme sarkában nevetőráncok jelentek meg, ahogy rámosolygott. Neki volt a legédesebb apró orrocskája, amelyet valaha látott. Esztelen késztetést érzett, hogy megnézze, belefér-e az ujja. Úgy tűnt, még a kisujja is nagy lenne hozzá.
Mielőtt még tudatosult volna benne, hogy ő egy józan, felelősségteljes felnőtt férfi, kipróbálta. Na ja, nem az ő mérete volt. Riley visított, és két kézzel megragadta a csuklóját.
- Mit művelsz? - nevetett. - Aú! Te flúgos. Kifelé az orromból. Mit csinálsz?
Riley ficánkolt, és keményebben próbálkozott, hogy kiszabaduljon, míg a hajthatatlan ujj az orrába nyomult.
- Ezt nézd, Trev - nevetett Cade, és eszébe sem jutott, mi történt, amikor legutóbb egy lánnyal játszott. - Nézd. Olyan pici az orra, hogy még a kisujjam sem megy bele.
Trevor felbukkant, az ujja vizsgálat alá vette a lány arcát.
- Lássuk csak. A fenébe is, igazad van. Fogadok, hogy minden nyílásod apró, kicsikém. - Riley egy újabb visítás kíséretében fészkelődött, megpróbált kitörni közülük.
Játszottak, tusakodtak, míg végül a lány levegőért kapkodott - annyira nevetett a csiklandozástól, hogy hirtelen elnémult, röfögő hangokat hallatott, miközben azon erőlködött, hogy kiszabaduljon. Ugyanannyit adott, amennyit kapott, rájött, hogy Cade hónalja és a bordája alatt csiklandós, Trevor viszont egyáltalán nem az. Azért ő is viháncolt és kiabált, amikor Riley bosszúból a mellszőrzetét cibálta, ha már csiklandozni nem tudta. Nevetett a lány merészségén, és hevesen viszonozta a támadást.
A csiklandozó ujjak szükségszerűen újból felfedezték a bőrét, amely más módon volt csiklandós. Egy kis súroló nyomás a mellén, pihekönnyű cirógatás a frissen borotvált halmon, amelytől ívbe hajlott. Lassan indultak be, durvultak, így gyújtották fel egymás érzékeit. Az ujjak a bordák izmai közé nyomultak, amitől kiáltozott, majd lassan, gyengéden cirógatták, amitől nyöszörgött. Riley hamarosan az oldalán feküdt arccal Cade felé, Trevor a hátához dőlt, és mindhárman tetőtől talpig összesimultak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.32 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L 2015. 03. 13. péntek 07:33
Ez tetszett.
#8 deajk2008 2015. 03. 8. vasárnap 10:46
nekem ez tetszett eddig a legjobban, nagyon jó lett, a gruppi nagyon jó, ezért 10p lett, folytasd...
#7 feherfabia 2015. 01. 22. csütörtök 06:28
Egy kicsit unalmas a kezdés,de aztán beindul a gépezet és a vége nagyon jó!
Rövidebb de akció dúsabb következik ugye?
#6 papi 2015. 01. 21. szerda 18:47
Nagyon jó
#5 veteran 2015. 01. 20. kedd 14:14
Kezd uncsi lenni.
#4 Andreas6 2015. 01. 20. kedd 09:59
Úgy tűnik, erről a rókáról már nem nagyon lehet több bőrt lehúzni. Nem rossz, de úgy érzem, nem nagyon tudsz már újat nyújtani. 6 pont.
#3 Rinaldo 2015. 01. 20. kedd 08:11
Szuper jó.
#2 zsuzsika 2015. 01. 20. kedd 07:45
Az előző rész jobb volt.
#1 Törté-Net 2015. 01. 20. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?