A+ A-

Riley 2. fejezet

Riley egy toronyház tetőtéri luxuslakásában találta magát - és ez nem álom volt, hanem maga a mennyország. Talán lezuhant a repülője, és ő majd így tölti el az örökkévalóságot. A szoba közepe felé botorkált, lassan körbefordult, és megpróbált mindent egyszerre megcsodálni. Alig hallotta Cade suttogását. - Nézz körül, amíg én rendbe hozom magam.
Hihetetlen volt. Üveg, króm és hatalmas ablakok képeslapra illő kilátással. A megfelelő helyeken feltűnő ékkövek csillogtak szétszórtan a fekete felületen. A kandallópárkányra ámulatba ejtő, üvegből készült műalkotás kavargó vörös és arany árnyai vetültek. A tűzhely előtt odaillő fekete bőrkanapék álltak, lazán odavetett smaragdzöld, zafírkék és rubinvörös párnákkal. Látta, hogy az étkezőben az ébenfa asztal üvegként fénylik a szőnyegen, melyről ordított, hogy egy vagyonba kerülhetett. A falakra aggatott ízléses műremekek egy első osztályú művészeti galéria érzetét keltették.
Riley nem tudta elhinni, hogy ez valóban vele történik. Alvajáróként sétált a faltól falig tartó ablak elé, és majdnem elsírta magát a lába előtt elterülő város szikrázó panorámájától.
- Lélegzetelállító - motyogta áhítattal, épp mielőtt Cade karja átölelte, és ő ráébredt, milyen az, amikor tényleg elakad az ember lélegzete. A férfi egyik hatalmas kezét a lány tarkójára tette, a másik keze acélpántként fonódott a hátára, és végre megcsókolta. A csókja épp olyan pusztító volt, mint ahogy szeretkezett. Az egész szájával csókolt - a nyelvével, a fogával, az ajkával, Riley beleszédült. A férfi nyelve teljesen betöltötte a lány száját, a kezével pedig megigazította Riley fejét, hogy a megfelelő szögben még mélyebbre hatolhasson. A nyelve ki-be járt. A lány remegni kezdett, nem készült fel erre a csókra, a férfi szája valósággal szeretkezett az övével, és ő még soha nem élt át ennél pazarabbat.
Csók közben Cade karjával egyre jobban magához szorította, és vele együtt felnyögött. Pár pillanat múlva a csípőjük mozgása a szájukét utánozta.
A férfi az ablaknak taszította a lányt. A két keze közé fogta az arcát, majd a nyakára csúsztatta a tenyerét, aztán a vállára, végül ziháló keblére. Mindkét kezével megszorította a telt halmokat, Riley pedig nyöszörgött a csók miatti elragadtatástól, majd megragadta Cade ingét, és megpróbált a selyem alá jutni, hogy megérintse a bőrét. A férfi megragadta a blúzt a lány mellkasán, egyetlen erős rántással letépte a finom vállpántot, és felfedte a dús kebleket. Egy mordulással elszakította a száját a lányétól, éhes ajka rákapcsolódott egyik mellbimbójára, míg a másikat beborította a tenyere és ujjai melege. Egyik mellét a másik után szívta, harapdálta, nyaldosta, préselte, Riley pedig nyöszörögve nyomódott az ablakhoz.
Cade nem tudott vele betelni. Még többet akart. Otthagyta a kebleket, a lány háta mögé nyúlt a ruha cipzárjához, és a vállpánt nélküli melltartóval együtt durván megrántotta az ellenálló anyagot. Hálát rebegett Istennek a meztelen lábakért, ahogy végigsimított a lány combján, egészen a combok találkozásánál a nedves forróságig. Éppen abban a pillanatban, amikor két ujjával mélyen befurakodott a nedves hüvelybe, erősen beleharapott a lány mellbimbójába, és a felhangzó sikoly és az azonnali orgazmus valami sötét, ősi ösztönt szabadított fel benne.
A lány pinája lüktetett az ujjai körül, miközben ő folyamatosan kibe járt benne, majd térdre ereszkedett, s a nyelvével vette kezelésbe.
Füstös, enyhén csípős pézsmaillata és - íze volt, részegítő elegyet alkotott gyümölcsös parfümjével - a mámorító keverék hatására nehezen tudott ellenállni, nehogy túl mélyre hatoljon és megsértse a lányt. Szopta, szívta, huzigálta a duzzadt, érzékeny csiklót, és közben mélyen a hüvelyben járó ujjait csavargatta. Érezte, hogy újabb orgazmus készül kitörni a lányból. - Ez az! - mormogta a zamatos húsnak. - Ez az! Add nekem! Még egyszer. Oh, igen. - A lány térde megroggyant, a csípője ritmusosan rángva feszült neki, ahogy újra elélvezett, és Cade arra gondolt, mindjárt elveszíti a kibaszott eszét.
Felállt, keményen megcsókolta, a lány saját nedvének ízével töltve meg annak érzékeit. Szétrántotta a nadrágját, a keze Riley vállára kúszott, és térdre kényszerítette. A lány, mintha nem tudná, most mit csináljon, tágra nyílt szemmel nézett rá.
A férfi látását elhomályosította a vágy vörös köde, mély lélegzetet vett, hogy legyűrje, amíg megkérdezi. - Nem csináltad még?
Riley komoly tekintettel nemet intett a fejével. Félt, hogy kiábrándítja a férfit, ám ehelyett Cade szája sarkában megjelent az elégedettség félelmetes mosolya, és megragadta a tarkóját.
- Nyisd ki a szádat. - Riley engedelmeskedett, és a pénisz duzzadt, vaskos vége belecsúszott a szájába. Sima volt és sós, valami titokzatos illattal, amelytől összeszorult a bensője. Az íze nyers volt és elemi, és olyasmit szabadított fel Riley-ban, aminek a létezéséről nem is tudott. A pénisz érzékeny vége köré zárta az ajkát, és úgy nyalogatta, ahogy korábban a férfi nyalogatta őt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 deajk2008 2015. 03. 8. vasárnap 10:39
jó lett és tetszett a szexleírása, ahogy kidolgoztad, továbbá a mű menete is jó lett, 8p folytasd...
#9 zsuzsika 2015. 01. 9. péntek 19:50
Várom a folytatást.
#8 x124 2015. 01. 9. péntek 19:45
Jó!
#7 tomi19 2015. 01. 9. péntek 15:53
Nagyon tetszett várom a folytatást smile
#6 veteran 2015. 01. 9. péntek 08:57
#5 A57L 2015. 01. 9. péntek 08:42
Nem lett rossz.
#4 Andreas6 2015. 01. 9. péntek 08:01
Nagyon jó.
#3 Rinaldo 2015. 01. 9. péntek 07:24
Szuper.
#2 feherfabia 2015. 01. 9. péntek 06:12
szerintem egész jó!folytasd !
#1 Törté-Net 2015. 01. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?