A+ A-

Riley 1. fejezet - Bárban

Az egyik intimitást kínáló bokszban ült, és törzsvendégként tudta volna, ez azt jelenti, ott helyben készen áll egy numerára.
Ahogy Cade közelebb ment hozzá, lassan ki tudta venni a lány vonásait is. Nagy, sötétbarna, mandulavágású szeme és magasan ülő arccsontja az amerikai bennszülötteket juttatta eszébe, vagy - pazar ajkát is figyelembe véve - a francia nőket. A szájformája az olyan színésznőket idézte, mint Angelina Jolie vagy Julia Roberts. Sűrű fekete haja göndör fürtökben hullt a vállára és a mellére. Formás cickók - gondolta Cade, és egyetlen gyors pillantással felmérte, hogy valódiak.
Az asztal eltakarta a nő többi testrészét, de Cade sejtette, hogy formás lehet. Nőiesnek tűnt a kis vörös ruhájában, nem volt inas és izmos, mint a modern nők többsége, sokkal inkább a hollywoodi bombázók korát idézte.
Mire a lány észrevette, már az asztala előtt állt. Találkozott a pillantásuk, és Cade érezte, hogy a feltörő vágy megbizsergeti az ágyékát. A lány rózsaszínre lakkozott körmű, finom kezével megemelte a poharat, telt, vörös ajka körülfogta a szívószálat. Szája a meglepetéstől puhán résnyire nyílt, és miközben a lány felnézett rá, Cade megpillantotta kagylóhéjhoz hasonlatos rózsaszín nyelvét. Abban a pillanatban minden szabály és kétség ellenére is a férfi tudta, hogy az övé lesz.
És nem csak arra az egy éjszakára.
Riley elkapta a tekintetét, az üdítőjét nézte, belekortyolt, és igyekezett nem túl bambán bámulni. Szeretett volna beilleszkedni, nem akart olyan vidékiesnek tűnni, mint amilyen valójában volt. A férfi pillantását előbb érezte magán, mielőtt még meglátta volna. Akár egy mozifilm jelenetében, lassan végigmérte az előtte álló férfi testét.
Fekete öltözéket viselt, és az ing laza eséséből ítélve - a lenyűgöző vállon és mellkason -, az anyaga selyem lehetett. Izmos nyaka és határozott vonalú állkapcsa után felmérte a száját, és már szinte nem is akart tovább nézelődni. Határozottan el tudta képzelni, hogy azok az ajkak befogadják az övét. Pillantása feljebb vándorolt az erőteljes római orra, amelyet egy dudor óvott meg a túlzott tökéletességtől, és egyben tudatta, hogy a gazdája betörte, és nem volt annyira hiú, hogy rendbe hozassa.
A szemébe nézett. Nem egyszerűen kék volt. Valósággal szikrázott. A lány arra gondolt, nem a világítás miatt ragyog - sokkal inkább a pillantása mélységétől. Úgy érezte, mintha elolvadnának a zsigerei. A taxis figyelmeztetése ellenére minden idegszálával érezte, hogy bármit akarjon is tőle ez a férfi, ő bizony megteszi.
Bármit.
A mellbimbói megkeményedtek. Érezte, hogy a teste megfeszül és megnedvesedik, pedig a férfi semmi mást nem csinált, csupán ránézett. Könnyed, kalandos hangulata egyetlen szempillantás alatt átváltozott olyasvalamivé, amit még soha nem érzett azelőtt, talán a kiéhezett a legjobb kifejezés rá.
- Személyit - szólt a férfi, és felé nyújtotta a kezét.
A lány nem kérdezte, ki ő, és miért kéri. Kivette a tárcájából az igazolványát, és átadta. Közben folyamatosan arra gondolt, miért is teljesíti a férfi kérését. Egyszerűen tudta, hogy bármit kérjen tőle, ő megteszi.
Cade pár másodpercig nézte az igazolványt, majd visszaadta, és csak ezután vette le a szemét a lányról. Nem csoda, hogy Gary még az állása kockáztatásával is beengedte. Látta, hogy kemény mellbimbói a ruha finom anyagának feszülnek, és amikor a lány fészkelődni kezdett ültében, Cade tudta azt is, hogy benedvesedett.
Amint észrevette a nőn a vonzódás jeleit, az egész teste megfeszült, és úgy érezte magát, akár egy vadállat. Most értette meg, miért jelölik meg a farkasok a területüket. Elemi és eredendő vágyat érzett a lány birtoklására. A kezében tartott igazolványra irányította a pillantását, és látta, hogy a neve Riley Makenna Ramirez. Huszonhárom éves, 158 cm magas, 54 kg. Másik államba szólt a lakcíme.
Cade felnézett, összehúzta a szemöldökét. - Washington?
- Ó, épp most költöztem ide - hebegte a lány. - Csak ma érkeztem, de esküszöm, valódi. Van másik igazolványom is, ha ellenőrizni akarja, van bankkártyám és hitelkártyám, de azokon nincs fénykép.
Cade elmosolyodott volna a csicsergésén, ha nem lett volna annyira felhúzva. Csupán biztos akart lenni benne, hogy a lány nem akarja elérni a hamarosan induló gépet. Nem mintha csak úgy megtehette volna, de a férfi fel akart készülni erre az esetleges bonyodalomra.
Visszaadta az igazolványt. - Nem szükséges. - Odaintette a legközelebbi pincérnőt, és rendelt két italt. Kicsit erősebbet kap a diétás kólánál, akár akarja, akár nem. - Szabad? - kérte a lány beleegyezését, és leült a mellette álló székre. Nem túl finom mód annak tisztázására, hogy ki irányítja az eseményeket.
Öntudatos férfi volt. Az élete minden területén tisztában volt azzal, mit szeret, és hogyan szereti. Nem kért bocsánatot az életviteléért, nem értette és nem is tolerálta azokat, akik így tesznek. Falkavezér volt. Imádta a nyers, durva szexet, és a barátnőjétől teljes odaadást követelt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.05 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Manóka22 2015. 11. 7. szombat 18:37
Nagyon jó könyv, olvastam már párszor, legalább a neveket változtattad volna meg

http://moly.hu/konyvek/lainey-reese-asztal-harom-fore
#10 deajk2008 2015. 03. 8. vasárnap 10:32
nekem nagyon tetszett e alkotás, így ez most nekem 8p lett és folytasd...
#9 listike 2014. 12. 28. vasárnap 10:24
Tetszett, folytatsd.
#8 tomi19 2014. 12. 27. szombat 09:23
Tetszett,folytatás??
#7 veteran 2014. 12. 23. kedd 19:44
JÓ.
#6 A57L 2014. 12. 20. szombat 07:13
Nem lett rossz.
#5 papi 2014. 12. 19. péntek 21:16
Nem rossz
#4 Andreas6 2014. 12. 19. péntek 13:27
A közepesnél sokkal jobb. Jó!
#3 zsuzsika 2014. 12. 19. péntek 11:40
Közepes.
#2 Rinaldo 2014. 12. 19. péntek 11:37
jó.
#1 Törté-Net 2014. 12. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?