A+ A-

Szexvadászok 10. rész

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok
- Szóval, milyen a pasas?
- Egy kicsit furcsa.
- Furcsa? Mi az, amit nem mondtál el nekem?
- Igyál még egy kis bort.
- Nem. Nem akarok berúgni, még mielőtt odaérünk. Bármelyik percben itt lehet. - Liliane felállt, és az ablakhoz sétált. Tíz perc múlva nyolc.
- Ne beszélj mellé, milyen a pasas?
- Ó, igazán elbűvölő és fantáziadús.
- Akkor mi benne a furcsa?
- Szeret mindenféle játékokat játszani.
- Milyen játékokat? Szexuális játszmákat?
Liliane azt kívánta, bárcsak ne lett volna ilyen őszinte. - Igen.
- És te úgy gondolod, hogy ez a party afféle...
- Nem lehetetlen.
- Ó, ez istenien hangzik. Imádom az ilyet.
- Tényleg?
- Mmm! - Ahelyett, hogy megpróbálta volna elrejteni kövérkés alakját, Molly egy borzasztón szűk ruhába préselődött, amely minden hajlatára rátapadt. Pántnélküli ruha volt mély kivágással, és rövid szoknyával, amely látni engedte vaskos combjait. Élénk rózsaszín, rugalmas anyagból készült, amelybe apró rózsaszín hímzések ezreit szőtték. Testszínű harisnyanadrágot és bokapántos, rózsaszín tűsarkú cipőt viselt hozzá, amely jócskán megnövelte testmagasságát, és feltűnő sminket tett fel, már-már skarlátszínű szemhéjfestéket. - Figyelj, ti ketten együtt vagytok?
- Együtt?
- Összetartoztok?
- Nem, a legkevésbé sem. Csak érezd magad szabadnak.
- Ebben az esetben azt fogom tenni. Úgy hangzik, mintha a pasas nekem való eset lenne.
Liliane elhatározta, hogy ha el is fogadja William meghívását a partyra, nem egyedül megy. Mikor péntek reggel szóról szóra előadta Mollynak, amit William kilátásba helyezett a partyról, a lány hallatlanul izgalomba jött, és habozás nélkül rá állt, hogy vele menjen. William roppantul örült a jó hímrnek, és felajánlotta, hogy értük megy nyolc órakor.
Liliane a legfeltűnőbb estélyi öltözékét választotta ez alkalomra, egy mandarin nyakú, ujjatlan aranylamé ruhát, amely hátul a derekáig ki volt vágva, és nem lehetett melltartót venni hozzá. Szűk, bokáig érő szoknyája volt hátul egy kis hasítékkal, hogy lépni lehessen benne, és az aranyszín kelme szorosan rátapadt fenekének, combjainak és csípőjének minden görbületére. Aranyszínű tűsarkú szandált vett hozzá, és fekete harisnyát, amelyet aranyszálak szőttek át. Még egy kis arany csillámot is talált arcfesték-készletében, amit a szemhéjára simíthatott. Haját már a tegnapi ebédidő alatt tökéletesre vágatta, így hát tudta, hogy a lehető legjobban néz ki.
És úgy is érezte magát. Lehetett volna kimerült is a Rogerrel és Samanthával töltött éjszaka után, de épp ellenkezőleg, az élmények felvillanyozták. Ez volt számára mindennek a netovábbja. Nyilvánvaló volt, hogy a nőkkel való szeretkezés, a szex Odette-tel vagy Samanthával mindig egészen másmilyen lesz, mintha férfival bújik ágyba, de sose gondolta volna, hogy ennyire más. A női érintés gyöngédsége, a két hasonló szerkezetű test egymásba olvadó lágysága, az a sajátosság, hogy nemcsak a saját érzületeit éli át, amit a lányoktól kap, de azt is, amit ő maga szerez nekik, egészen új dimenziókat nyitott a szex birodalmában. De arra is jó volt az élmény, hogy még valamire ráébredjen. Még Odette-tel is, aki műpéniszt használt, Liliane úgy érezte, hogy a hüvelye kimarad a buliból, el van hanyagolva, valahogy nem nyer kellő figyelmet. Emiatt történt, hogy olyan vágy ébredt benne a férfinem iránt. Ha mind a kettőben részesülhet, ha egy nő hozzáértő kedveskedését egy férfi keménysége és ereje követi, akkor az a gyönyörök netovábbja számára. Mikor Roger belenyomta remek hímtagját a testébe, amelyet Samantha olyan csodálatosan előkészített és felajzott, Liliane megismerkedett az extázis szó valódi értelmével. Mikor megitták az első üveg Mumm pezsgőt, a másodikat felvitték magukkal a hálószobába, és csakhamar kiderült, hogy az aktust ugyanazzal a szenvedéllyel még egyszer megismételhetik.
- Mire gondolsz? - kérdezte Molly.
Liliane változatlanul az ablakon bámult kifelé. - Ó, semmire.
- Végül is belevágtál?
- Mibe?
- Emlékszel a beszélgetésünkre? Azon törted a fejedet, hogy ágyba bújsz egy nővel, nem igaz?
Liliane megfordult és szemügyre vette a barátnőjét. Molly kerek arcát széthúzta a mosoly. - Itt van! - Mire eldöntötte, mit feleljen, éppen oda suhant a ház elé a ragyogóan fényesre suvickolt Rolls-Royce, és megállt egy másik autó mellett. A szőke sofőr kipattant, és hátrament, hogy kinyissa az ajtót Williamnek. A férfi kiszállt. Elegáns szmokingot és fekete csokornyakkendőt viselt. Fellépdelt a lépcsőkön, és becsengetett.
Molly elfintorodott. - Most megmentett a csengő. De ne hidd, hogy később nem szedem ki belőled!
Liliane mosolygott. - Rendben. Én is el szeretném neked mondani. - Kiment a hallba, és ajtót nyitott Williamnek.
- Hűha, az áldóját - mondta William kitágult szemmel. - Istenien nézel ki. Raymond el lesz tőled ragadtatva.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 02. 4. szombat 07:52
Jó sorozat volt.
#2 A57L 2014. 04. 8. kedd 09:24
Egész jó.
#1 Törté-Net 2010. 12. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?