A+ A-

Szexvadászok 2. rész

Eredeti: Kathy Carlson: Szexvadászok
Esett az eső. Vagy inkább zuhogott. Lezúdult a tetőkről és kiömlött a csatornákból. A vízözön az éjszaka közepén kezdődött, és egész délelőtt tartott.
Liliane eredetileg azt tervezte, hogy kicsit szöszmötöl a kertben. A kert volt az egyik ok, amiért itt, Kensingtonban házat vett. Hosszú, keskeny telek volt, évekkel előbb gondosan beültették, és a fák meg a sövények mostanra szépen megnőttek. Liliane ugyan fizetett egy kertészt, aki a munka nagyobb részét elvégezte, de szeretett a hétvégén kint dolgozgatni a növények között. Ez volt az egyik módja annak, hogy figyelmét kissé elterelje kimerítő munkájáról.
De ma nem lesz kertészkedés. Ehelyett Liliane a konyhában üldögélt, kiterített irattáskájával a konyhaasztalon, és folyamatban lévő ügyei közt böngészett. Sajnálatos módon nagyon nehezére esett a koncentrálás, akárcsak az alvás az elmúlt éjszaka.
Nem hagyta nyugodni az, amit Daniel Stone tett vele. Először dühös lett rá, aztán magára haragudott, amiért a férfi ilyen könnyen átverhette. Hajnali négy órakor már bosszúterveken törte a fejét. Természetesen visszaveszi az ügyet, amelyen Daniellel együtt dolgozott, és gondoskodik róla, hogy a cégében senki mástól se kaphasson munkát a férfi. Fontolgatta, hogy kedden este odavonul Daniel lakása elé, és mindent elmond a feleségének.
Hogy ilyen speciális körülmények miért izgathatnak fel egy férfit, azt el sem tudta képzelni, de biztos volt benne, hogy a saját otthonában, a hitvesi ágyban való szeretkezés hozzátartozott Daniel elferdült szexualitásához. Gyanította, hogy nem ez volt számára az első eset, nyilván rendszeresen eldugdossa a felesége jelenlétéről árulkodó tárgyakat, hogy áldozata ne sejtsen semmit. Töprengett, vajon hányan jártak már ott őelőtte. Azt is kénytelen volt tudomásul venni, hogy a férfi tökéletesen biztos volt sikerében, hiszen mindent előre elrendezett a házban, mielőtt elmentek volna vacsorázni. Ennyire bizonyos volt abban, hogy Liliane áldozatul esik a bűverejének!
Csupán az volt a gond, hogy nem ennyiből állt az egész. Miközben Liliane ébren feküdt az ágyban, és hallgatta az eső kopogását a tetőn, tökéletesen más érzések hullámai is át- meg átcsaptak rajta. Ezek az érzések erős, sürgető lüktetéssel áradtak szét a testében, a csiklójából és a hüvelyéből kiindulva, és akkor még nem is beszéltünk a mellbimbóiban keletkezett bizsergésről. Bizony, minden dühe és csalódottsága ellenére be kellett vallania, hogy Daniel Stone életre keltette, lángra lobbantotta az érzékeit, és Liliane nem találta a módját, hogyan olthatná ki e hirtelen jött lángokat.
Végül is nagy nehezen elaludt.
Későn ébredt, készített magának egy nagy bögre kávét, amit a konyhaasztalnál ülve még mindig kortyolgatott. Miközben megpróbálta átolvasni és fejében rendszerezni a bizonyítékokat egy esettel kapcsolatban, amelynek tárgyalása egy hét múlva volt esedékes a bíróság előtt, gyakran azon kapta magát, hogy bambán bámul kifelé az ablakon, és azt nézi, hogy a kövezett terasz kőkockáiról hogyan fröccsen szerteszét a lecsapódó esővíz.
Végül, jó pár óra elteltével, az érzéstömeg, amelyet Daniel ébresztett benne, lecsillapodott és elhomályosult, egyetlen egy kivételével. Már nem volt sem dühös, sem csalódott, sem bosszúszomjas, de még mindig az érzéki felajzottság szörnyű állapotában leledzett. Az agya egyszerűen nem volt hajlandó semmi másra gondolni. Újra és újra lejátszódott a fejében minden, ami múlt éjszaka történt, mint valami végtelenre állított pornográf videoszalag. Szinte érezte, amint a férfi nyelve a csiklóját gyötri gyönyörűségesen, és azt is, ahogy az ujjai behatoltak testének mindkét alsó nyílásába. Maga előtt látta, amint a férfi hímtagja elmerül a szeméremtestében, a tépett harisnya rongyai közt. Emlékezett arra a hihetetlen érzésre, ahogy a hímtag beléje hatolt és tökéletesen kitöltötte. Így utólag nem is tudta elválasztani egymástól orgazmusainak élményét - mindegyik más volt, de valahogy mégis egy és ugyanaz.
A szex Liliane életében eddig soha nem játszott különösebben fontos szerepet. Nem mintha bármi ellenérzése lett volna ezzel kapcsolatban. Tizenhat éves korában veszítette el a szüzességét egy nálánál öt évvel idősebb fiúval, teljesen elfogadható körülmények között. Az egyetemen mindig körültekintően választotta ki a fiúit, és ritkán kellett csalódnia bennük. A férfiak figyelmesen és kedvesen szeretkeztek vele, hiszen ezt várta tőlük, időt szántak az előjátékra, és megtettek mindent, amit manapság egy férfitól általában elvárnak a nők. Liliane számára soha nem okozott különösebb gondot az, hogy elérje az orgazmust.
De miután férjhez ment, érdeklődése a szex iránt megcsappant. Akárcsak a többi házaspár esetében, gondolta magában, kezdetben Johann gyakran és lelkesen szeretkezett vele. De egy idő után elmúlt a szenvedély, és úgy tűnt, Johann már nem érdeklődik különösebben a felesége teste iránt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.75 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 8. kedd 09:27
Nekem is nagyon tetszik.
#4 papi 2013. 12. 24. kedd 10:10
Tetszik
#3 Cicus84 2010. 01. 1. péntek 08:37
Szerintem is nagyon jó történet, és várjuk a folytatást :)
Boldog Új Évet mindenkinek!!!
#2 BeeGee 2009. 12. 31. csütörtök 02:54
Egészen hihető! És ez nagy szó!..
Jól fogalmazott, szépen megírt - tetszik :)
#1 Törté-Net 2009. 12. 31. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?