A+ A-

Szexvadászok 9. rész

Fordítás
- Muszáj, hogy találkozzunk.
- Mikor akarod?
- Most azonnal.
- Éjfél van!
- Számít az valamit? Még mindig ausztrál idő szerint élsz, vagy nem.
- De.
- Mi a címed?
- Ja, persze. Elfelejtettem, hogy még nem voltál nálam. Burrow Street, Meadows Lane, négyes lakás. A domb aljában.
- Ismerem.
Anélkül, hogy még egy szót szólt volna, lenyomta a beszélgetés végét jelző gombot az autója telefonján, és elindult, áldva szerencséjét, hogy a Medows Lane nevű városrész olyan közel esik Odette szállójához. A Hyde Park környékén még most, éjfélkor is volt forgalom, de a céljához vezető főútvonal szinte üres volt, és Liliane úgy száguldott, hogy jócskán átlépte a megengedett sebességhatárt.
Tíz perc alatt ott volt. Szerencsés módon közvetlenül a ház előtt talált egy parkolóhelyet, és máris futott ahhoz a modern háztömbhöz, amelyet Burrow Village-nek hívtak, és a betonfalait díszítő levélminták tették jellegzetessé.
Megnyomta a kaputelefon gombját. Az ajtó szinte azonnal felberregett, és Liliane belökte. A négyes számú lakás a folyosó végén volt a földszinten. Futva tette meg a távolságot, és öklével dörömbölni kezdett az ajtón.
- Helló! - Sam fekete lenvászon kimonót viselt.
Liliane mindkét kezével megragadta a férfi arcát, és teljes erőből szájon csókolta, bedugva nyelvét az ajkai közé. Visszatolta Samet az előszobába, és lábával berúgta maga mögött az ajtót. Előrenyomult, és csapdába ejtette a férfit a falnál, erősen hozzádörzsölte a testét úgy, ahogyan a száját szorította az övére.
- Hé, mi ütött beléd? - érdeklődött Sam.
- Az isten szerelmére, Sam, azonnal meg kell kefélned - követelte Liliane, mielőtt újból rátapasztotta száját a férfiéra, és testét jobbra-balra riszálta. Végigfuttatta kezét a férfi testén, megragadta a csuklóját, és kettejük teste közé fúrta, felfelé húzta a jersey-ruha alatt. Az ágyéka olyan volt, mint a forró, olvadt láva, lágy és tüzes.
- Meg kell kefélned, Sam, kérlek! - Még életében nem kívánt így férfit. Soha életében. Akkor kezdődött, amikor eljött Odette-től. Első együttlétük után a két lány jól megvacsorázott a szobaszolgálat jóvoltából, megittak egy üveg vörösbort, megettek egy csomó szendvicset, azután visszazuhantak az ágyba, és megismételtek mindent, amit először csináltak, ugyanakkora szenvedéllyel. De amint búcsúcsókot váltottak, és Liliane a liftbe lépett, rátört egy olyan szükséglet, amit Odette nem tudott kielégíteni. Ennek a női szeretkezésnek a lágysága és harmóniája után Liliane egy férfi erejét és keménységét kívánta.
Sam volt az egyetlen lehetőség. Liliane nem akart most William komplikált játékaiba bonyolódni, és nem akarta megzavarni Roger és Samantha éjszakai nyugalmát. Természetesen ahhoz sem volt kedve, hogy Danielt hívja, akár otthon van a felesége, akár nem. Szerencsére Sam kedden visszaérkezett ausztráliai körútjáról.
- Szóval mi bújt beléd? - kérdezte Sam, miután sikerült száját kiszabadítani Liliane támadásából.
- Semmi. Hiszen épp ez a baj.
Liliane visszalökte Samet a falhoz, azután megragadta a ruhája alját, és lehúzta az egészet a fején keresztül. Harisnyáját és bugyiját az autóban hagyta. A melltartója rajta volt, de mikor a ruháját ledobta, nyomban a kapocshoz nyúlt, és ezúttal sikerült is kinyitnia. A melltartó is lekerült, és Liliane mellei előreszökkentek.
Látta, hogy Sam a csupasz testére mered. Akármennyire is meglepődött ettől a hirtelen rohamtól, a férfiassága nem látta kárát. Szemében a vágy kicsiny szikrája gyorsan lobogó lánggá növekedett.
Liliane térdre hullott, megragadta a kimonó övét, és kikötötte a férfi ágyéka felett, amely már majd kibökte a könnyű anyagot. Félrehúzta a köntöst, és száját rátapasztotta az ismerős hímtagra, beszívta az egészet, mélyen a torkában akarta érezni.
- Úristen - nyögte Sam, mikor Liliane olyan erősen kezdte szívni, hogy két orcája belapult az erőfeszítéstől. Liliane végigfuttatta kezeit a férfi lábán és megragadta a herezacskóját. Olyan erősen gyúrta, hogy a hímtag rángatózni kezdett.
Liliane még sosem érzett ilyet. Már meg sem tudta számolni, hány orgazmust élt át Odette ágyában, az amerikai lány finom ujjainak, fürge nyelvének és ügyes kis vibrátorának hatására, de most úgy érezte, mintha minden élvezet csak előjátékul szolgált volna a főfogáshoz. Ami egy férfi.
- Istenem, de forró a szád - zihálta Sam.
Így is volt. A közvetlen kapcsolat Liliane szája és ágyéka között ismét nyilvánvaló lett. Mindkettő ugyanabból az okból hevült fel.
Liliane hátrahúzta a fejét, míg a makk pereme egészen az ajkáig került, azután ismét előrenyomult, és olyan mélyen engedte torkába a hímtagot, hogy el kellett fojtania öklendezési reflexét. Sam húsát ott érezte a torka mélyén.
- Csak könnyedén! - intette a férfi, megragadta Liliane vállait, és megpróbálta felállítani.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 02. 4. szombat 07:35
Nagyon jó.
#2 A57L 2014. 04. 8. kedd 09:24
Csak így tovább.
#1 Törté-Net 2010. 10. 5. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?