A+ A-

Forró nyár 1. rész

Nyári szünet felénél tartott mikor egy kiadós éjszakai vihartört ki. Barbara most, is mint az előző három évben nővérénél és sógoránál töltötte a szünet felét. Barbara kiskorától félt a villámlástól és ilyenkor mindig a Enikő, a nővére mellé bújt. Most is gyorsan felszaladt a második szinten lévő hálóba, Enikőhöz, aki félálomban a régi reflexeknek engedve maga mellé húzta a 13 éves lányt. Barbara Enikőhöz bújva érezte magát biztonságban. Most azonban még egy különleges érzés is elfogta, amikor a fejét ráhajtotta Enikő hatalmas tejjel teli melleire.
Kint egyre erősebben villámlott, így a lány időről időre szemügyre vehette nővére gyönyörű szabályos melleit. Enikő így 8 hónappal a szülés után igazán buja aurával bírt. Nem is maradtak el esténként a szeretkezései férjével, Dénessel, aminek kiszűrődő zajait Barbara gyakran hallotta a szobájába.
Barbara érezte, hogy egyre gyakrabban szeretne Enikőköz bújni, de már nem a gyerekkori emlékek miatt, hanem valami egészen furcsa bizsergető érzés vonzotta nővéréhez.
Ahogy testvére melleinél feküdt, érezte, hogy egyre keményednek Enikő mellbimbói és apró remegések futnak végig testvére testén. Óvatosan megpuszilta a szája előtt a hálóingből kibuggyanó rózsaszín mellbimbót.
Meglepetésére Enikő még jobban félrehúzta mellein a hálóinget, és szinte felkínálta a hatalmas melleket a lánynak. Barbara félve kapta be az egész mellbimbót majd ösztöneitől vezérelve kezdte szopogatni. Szorgalmasan járatta körbe-körbe a nyelvét a bimbó körüli udvaron, néha - néha vékony kis nyelvével megpöccintve a keménnyé merevedett bimbókat.
Enikő testén végig - végig futó remegéseknek is hamarosan a nyomára jutott, mert miközben szorgalmasan szopogatta nővére mellét, addig a testvére egyre hevesebben simogatta a saját punciját.
Enikő testének remegése lassan ritmikus hullámzássá vált. Barbara kezével végég simította a nővére kezét egészen a lábközéig. Majd elállt a lélegzete, mert érezte, hogy Enikő teljes középső ujját feldugta a saját puncijába. Forró és nedves volt minden Enikő lába között, Barbara nem akarta elvenni a kezét, nehogy megzavarja a nővérét, de nem is tudta volna, mert Enikő, amint megérezte a húga ujjait a puncijánál, megfogta a másik kezével Barbara kezét és lassan körbe-körbe mozgatni kezdte a csiklójánál.
Az egész pillanatok alatt zajlott le és a jelenetet az tette még izgatóbbá, hogy eközben Dénes a francia ágy másik szélén békésen horkolva aludt.
- Megmutatom a lányok legérzékenyebb pontját. - suttogta Enikő a húgának, aki gyorsan felvette a ritmust, és óvatosan simogatta azt a kis pöcköt, ami egyre inkább megkeményedett az ujjai között.
Enikő hálásan túrt a Barbara selymes barna hajába és jelezte neki, hogy ügyesen belejött a csiklósimogatásba.
Barbara, amikor már túl volt az első néhány perces megilletődöttségen újra elkezdte Enikő mellbimbóit szopogatni.
Enikő, pedig egyre vadabbul ujjazta a saját pináját, és már szinte beleájult a kéjbe, amit a csiklójánál szorgoskodó vékony ujjacska okozott neki.
Hatalmas rándulásokkal érte el a csúcsot. Barbara azonban nem hagyta abba a csikló simogatását az első orgazmus után, hanem egyre vadabbul dörzsölte nővére punciját.
A vihar közben elült, és a hajnali napfény lassan kezdett áttörni a vékonyodó felhőkön. Barbara nem ment vissza a szobájába az izgalomtól azonnal elaludt Enikő és Dénes közt, kezét jól esően saját hálóingén, lévő folton pihentetve.
Reggel Dénes ébredt először és mikor felesége felé fordult bele ütközött békésen alvó
13 éves sógornőjébe. Dénes mit sem tudott a testvér pár esti akciójáról. Viszont álló farka hevesen követelte a reggeli lefejést, amit általában Enikő reggelente a szájával intézett el férjénél. Óvatosan felemelkedett és átnézett Barbara válla felett, aki még mindig Enikő csupasz mellének nyomva arcát békésen aludt. Dénes farka megrándult a csodálatos látványtól. Finoman felemelte a takarót majd az ágy Enikő felöli részére settenkedve felesége arcához, nyomta merev, kicsinek egyáltalán nem mondható farkát. Enikő résnyire nyitotta a szemét és meglátta a szopásra, felkiált kéjrúdat. Hirtelen akart oda fordulni mikor megérezte húga testét a karján. Azonnal felébredt és kitisztult a kép majd egy pillanat alatt végig pörgött az éjszakai akció a fejében.
Dénes felé hajolt, és szabad kezével megmarkolta az orra előtt meredező faszt.
Ráhajolt és elkezdte nyalogatni a makkot.
- Óh, drágám!
Enikő elhúzta a selyem hálóinget így szabaddá téve szépen formált hatalmas kerek melleit. Dénes szemei kidülledtek és farka rángatózott.
Dénes félig az ágyra dőlve felesége ajkai közé nyomta a kemény faszát.
Enikő tökéjre vitte faszszopó tehetségét, és nem telt bele sok idő, és a férfi nyögött és hörgött az élvezettől. Enikő kezével végigsimogatta a vastag péniszt, amikor a makkot szívta, és nyálával benedvesítette. Végig, amikor szopta, folyamatosan nézte a férfit, keresve az elkerülhetetlen orgazmus jeleit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.29 pont (201 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zsuzsika 2014. 08. 10. vasárnap 16:46
Jó.
#13 papi 2013. 09. 19. csütörtök 17:52
Egész jó
#12 A57L 2013. 08. 8. csütörtök 03:31
Nagyon jó.
#11 genius33 2013. 02. 1. péntek 14:24
Jóféle smile
#10 Kaszkadör 2012. 02. 20. hétfő 18:38
nyes
#9 bikmakk 2011. 08. 6. szombat 21:07
Nem életszerű, de elég jó.
#8 sihupapa 2008. 11. 20. csütörtök 23:27
finom
#7 gabiqa 2007. 03. 14. szerda 00:05
Jó történet!
#6 Hebszi 2004. 07. 27. kedd 16:40
Tényleg nagyon jó a story.
Remélem a folytatás is ilyen lesz vagy mégjobb.
Minnél elöbb kérjük!!!
#5 countrys 2004. 07. 24. szombat 22:03
Nagyon jó történet, kérem a folytatást.
#4 maci 2004. 07. 23. péntek 15:31
Folytatás nélküli listavezetöt láttunk már elbukni! Nagyon jó és folytatsd légyszi!
#3 Süni 2004. 07. 20. kedd 06:53
Nagyon szuper csak tartsd be az igéretedet, hogy lesz folytatás.
#2 zolka 2004. 07. 2. péntek 15:33
nagyon penge, folytatást! gyorsan, gyorsan, gyorsan, gyorsan, !!!!!
#1 Törté-Net 2004. 07. 2. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?