A+ A-

Forró nyár 3. rész

- Kicsim, holnap bejelentkezünk a nőgyógyászhoz, felíratunk neked valamilyen fogamzásgátlót.
- Azt hiszem ezek után velünk, maradsz egész nyáron - mondta mosolyogva Enikő.
Mikor Dénes is magához tért kissé, megbeszélték, hogy bemennek a közeli bevásárló központba. Lezuhanyoztak majd Dénes kiállt a kocsival. Lenyűgöző látvány volt a férfi számára amint a két testvér kijön a házból és beszállnak az autóba. Enikő hátra ült a kis Erikkel. Barbara sógora mellé huppant majd mikor látta Dénes csodálkozó ábrázatát a férfira nevetett és egy puszit nyomott az arcára.
- Olyan csodálatosak vagytok - dadogta megilletődve Dénes.
Ezen már Enikő is elnevette magát és megsimogatta férje tarkóját.
- Induljunk kedves - mondta kuncogva Enikő.
Nem volt nagy forgalom így hamar a központba értek, és leparkoltak az áruház előtti parkolóban. Dénes kivette a babakocsit a csomagtartóból. Barbara azonnal felajánlotta, hogy majd ő fogja tolni a kicsit.
- Ha már hagyta szopizni az édes kis kukiját és jól meg dolgozta a puncimat is ennyit, megtehetek, hogy én tolom az én kis szeretőmet - mondta csilingelő hangján mosolyogva Barbara.
Dénes átölelte felesége derekát és az előttük haladó kamasz ringó vékony kislányos csípőjét nézve mentek be az áruházba.
- Annyira örülök neked - súgta Enikő fülébe Dénes.
- És Barbarának - kérdezte összevont szemöldökkel, tettetett haraggal Enikő.
- Persze neki is - mosolygott elégedetten Dénes.
- Na azért - mondta most már halkabban Enikő és szájon csókolta férje - urát.
Eközben felértek az első emeletre, Enikő közben előre lépett és Barbarába karolva azonnal a fehérnemű osztályra kanyarodtak be. Dénes követte őket. Átvette a babakocsit sógornőjétől. A testvérpár csilingelő hangon mégis halkan minősítette a polcokon, állványokon sorakozó bugyikat, melltartókat aszerint, hogy Dénes melyikre izgulna rá. Dénes néha - néha elmosolyodva hallgatta az okfejtéseket. A lányok összekapkodva egy jó csomót a szexinél sexibb ruhaneműkből a próba fülke felé vették az irányt.
- Mindjárt jöhetsz zsűrizni - nézett hátra a válla felett huncutul Enikő.
Barbara is hátra fordult de nem szólt semmit csak egy puszit dobott a sógorának.
Nem telt el két perc mikor Enikő a próba fülke résnyire elhúzott függönye mögül kiszólt férjének, hogy bejöhet. Dénes gondolkodás nélkül a fülkéhez ment majd óvatosan a függönyt elhúzva belépett a szűk helységbe. Enikő kilépett a babakocsihoz és a fülke elé tolta, hogy még véletlenül se tudjon senki bemenni, hacsak a kocsin keresztül nem esik. Majd kívül maradva eltartotta annyira a függönyt, hogy belásson és élvezettel figyelte az előadást.
Barbarán csak egy vörös selyem félig átlátszó csipke melltartó volt és a könnyű kis fehér pántos, félmagas sarkú nyári szandál, amiben jött. A próba fülke székén ült széttárt lábakkal mikor sógora belépett. Azonnal magához húzta a férfit és kis ügyetlenkedés után kigombolta a nadrág gombjait majd bokáig letolta azt.
Barbara vékony kis ujjai megmarkolták a puha meleg heréket és érezte, hogy még nincsenek harcra kész állapotban. Finoman forgatni kezdte az őket a zacskóban és folytatásképpen a férfi farka tövét, kezdte masszírozni. Nagy levegőt véve arcát közelebb vitte sógora feszes hasához és nyelve hegyével megnyalta a kókadt pénisz puha makkját. A puha pénisz tövét tartva az ujjai közt, elkezdte nyalni sógora farkát kívülről fel és le, amíg nem nyálazta be teljesen. Mikor Dénes felsóhajtott elkezdte nyelvével körbenyalni a rudat. Minden egyes nyalástól egyre jobban felizgult, majd a férfi egész, lágy farkát a szájába vette. A gyönyörű tizenéves szenvedélyesen kezdte el szopni sógora örömrúdját. Majdnem megfulladt, amikor a fasz hirtelen teljesen megmerevedett. Nem számított rá hogy a férfi ilyen gyorsan elnyeri a keménységét, ezért nem is készült fel rá.
- Oh - mondta, miután kihúzta szájából az újra keménnyé vált péniszt
Gyengéden megfogta a vastag rúd tövét, és szájához húzta. Nedves ajkai rácsusszantak a kemény, duzzadt dákóra, amíg nyelvének bársonyos simasága el nem rejtette a férfi hímtagjának több, mint felét. Sógora elégedett arcát nézve, Barbara elkezdte fejét le s fel mozgatni, miközben érezte, hogy mindegyik húzásra egyre keményebb lesz a fasz. Miközben sógornője mélyen ledugva torkáig a méretes péniszt Dénes a csípőjét ritmikusan előre és hátra mozgatta.
- Szopd kicsim, szopd! - sóhajtott alig hallhatóan amint a fenséges érzések erősebbé váltak égő péniszében. Altestet ritmikusan mozgatva mind mélyebbre és mélyebbre dugta Barbara szájába a farkát. Makkja hozzáért sógornője torkához minden egyes szopómozdulatnál.
- Ez az kicsim! - sóhajtott újra a férfi, miközben Barbara ajkai fel - lecsúszkáltak csupasz botján.
Barbara egyre jobban élvezte, és most már izgatta őt is, amikor látta sógora mennyire élvezi a szopást. Egyre gyorsabban csinálta, nyelve ide-oda rohangált a nyáltól fényes péniszen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.19 pont (139 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 tomi19 2015. 01. 1. csütörtök 19:13
Nagyon jó de még jobb lenne ha folytatnád 10 pont.
#6 papi 2013. 09. 19. csütörtök 17:53
Tetszik.
#5 A57L 2013. 08. 8. csütörtök 03:32
Elég jó.
#4 sarmos 2010. 04. 25. vasárnap 19:08
jajaj
#3 xyz 2007. 02. 9. péntek 12:59
egy 10-es
#2 sys 2007. 01. 20. szombat 00:56
Jó nagyon!
#1 Törté-Net 2004. 08. 29. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?