A+ A-

Kicsapongásaim 2. rész

Ki tudja mennyi idő telt el mikor felriadtam. Moccanásaimra ő is felébredt.
- Húúú... - vetette szét karjait, miután melléhengeredve én is elterültem az ágyon - ... voltam már jó néhányszor csajokkal, de te..., nem is tudom mit műveltél velem - hallgatott el kicsit és könyökére támaszkodva felém fordult.
- Mennyi lehet az idő? - kérdeztem kissé izgatottan.
- Éjfél múlt - válaszolta, ahogy oldalra fordult és izgatóan kinyújtózkodva leolvasta az éjjeliszekrényen lévő órájáról a pontos időt.
- Nekem... - próbáltam mondani, de máris csókban forrt össze az ajkunk és érzéki érintései tudatosították bennem, hogy egyáltalán nem szeretné, ha én most itt hagynám. Így szinte másodperceken belül már ismét szétvetett combjaim közét lefetyelte.
- Milyen igazságtalan volna - emelte fel a fejét egy pillanatra - ha nem viszonozhatnám, amit velem tettél - s már újra éreztem is nyelvének lágy siklását a puncim környékén.
- Lazíts! - állt meg megint nyelvének játszadozása - Inkább mesélj, hogyan telt a délutánod - nézett fel combjaim közül cinkos mosollyal.
- Azt érzem, hogy jól megbasztak, - mozgatta meg jelentőségteljesen jó néhányszor középső ujját a délutáni akciózásom miatt még mindig kitapinthatóan, az ondótól jellegzetesen sikamlós, de egyúttal ragacsos a hüvelyemben - de tudni szeretném minden részletét. Mesélj! - már-már lehelte csiklóm környékére vágyakozó kiváncsiságát.
- A munkahelyemhez közeli szállodába mentünk - kezdtem el, de egyúttal pontosan tudtam rettentő nehéz lesz aközben bármit is mondanom, ha nyelve csiklómon köröz és ujjait egyre szédítőbb ritmusban ki-bemozgatja a hüvelyemben.
- Gyakran jártunk korábban is oda - szinte sóhajtottam a testemben cikázó villámszerű impulzusok hatására.
- Bár megbeszéltük, hogy szakítunk, minden olyan volt mint korábban. Hevesen ölelkezve és csókolózva pillanatokon belül már azon vettük észre magunkat, hogy testünk meztelenül egymásra simul... - akadt hirtelen a torkomon a szó, mert közelgett az orgazmusom.
- Folytasd! - szólt rám - Hányszor és hogy élveztél el? - egyértelműen kivehető volt valódi kíváncsisága, hogy szeretné összevetni azt, amit majd most fog tapasztalni az elbeszélésemmel.
- Óvatosan hatolt belém... - csuklott el ismét a hangom, de nagyot nyelve még folytatni bírtam - és alig, hogy mozdult bennem párat már fenn is voltam a csúcson... - ekkor már az ő nyelvének hatására is közel kerültem a beteljesedéshez, így komoly erőfeszítésembe került kinyögni minden újabb és újabb szót - ...abba meg szinte beleőrültem, mikor megéreztem a lüktető farkából belém lövellő forróságát - próbáltam befejezni még a mondandómat, de akkor már majdnem elszakadt a film. Testem akaratlanul remegni, rángni kezdett. Zihálásom hangjait, mintha már a távolból hallottam volna, így kerültem át végülis az élvezet végtelen birodalmába.
Csupán csak halvány emlékfoszlányok maradtak meg későbbiekből. Visszarémlik, hogy már-már könyörtelenül nyalt és egyre csak izgatott tovább. Ujjai hol együtt, hol egyenként, váltakozva jártak ki-be a hüvelyemben és mielőtt hatalmába kerített volna a végleges eszméletlenség a középső ujját lassan, óvatosan a fenekembe tolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 papi 2014. 05. 29. csütörtök 20:14
Nem rossz
#7 rockycellar 2014. 05. 29. csütörtök 19:44
Egész jó, 8 pont
#6 veteran 2014. 05. 29. csütörtök 09:03
#5 zsuzsika 2014. 05. 29. csütörtök 06:57
Jó.
#4 feherfabia 2014. 05. 29. csütörtök 06:28
7P
#3 A57L 2014. 05. 29. csütörtök 06:06
Egész jó lett.
#2 joozsi 2014. 05. 29. csütörtök 03:30
Rövid, de jó.
#1 Törté-Net 2014. 05. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?