A+ A-

Leáll a gép 3. fejezet

- 1 -
Timi egész nap viaskodott magával, és délutánra, amikor Anita kilépett a zeneterem ajtaján már döntött. A döntés azonban egyáltalán nem jelentette azt, hogy a kivitelezés könnyebb lesz.
Most zavartan álldogált a zenetermet a technikai szobától elválasztó üvegfal ajtaját támasztva. Nem akart a Béla orra előtt hajlongani, nem akarta neki a melleit mutogatni, és semmiféle fizikai ingert nem akart felhasználni a következő percekben. Ha sikerül elérnie, amit elérni szándékozott, akkor az józan megfontolás következménye legyen, ne pedig a pillanatnyi gerjedelmeké.
- Az anyósom bábszínházba akarja vinni holnapután délelőtt a Lacikát - kezdte, és a testsúlyát a talpán és a sarkán váltogatva hintáztatta magát az ajtókeretnek támaszkodva. - Holnap este nála alszik a fiam.
Béla felnézett a munkájából, és egy szerelemre éhes nőstényt látott az ajtófélfának dőlni. Már sejtette, hogy a barátja iránti hűsége legyőzetett.
- Ha most elkezdünk valamit, be tudjuk majd fejezni, amikor szükséges lesz?
Tímea zavarba jött. Női lelkét, nagyon kellemetlenül érintette volna az elutasítás, de még jobban bántotta volna, ha a hétvégén megint csak egyedül marad a vibrátorával.
- Már a múltkor is mondtam, nem foglak az életed megváltoztatására késztetni. Csak egy kicsit jól akarom érezni magam, és úgy láttam, hogy a legutóbbi eset neked sem volt kellemetlen. - Nem tudta, hogy érvnek ennyi elég-e, vagy sem. - Vagy nem vagyok elég jó nő a számodra?
- Ne beszélj ostobaságot! - felelte Soma. - Elég okos nő vagy ahhoz, hogy tudd, ha egy malteros lány kosztümjét veszed magadra, akkor is forognak utánad a férfiak. A legjobbak közé tartozol, ez nem kétséges.
- Akkor a házinyúlra gondolsz, amire nem szabad lőni?
Béla felállt, és a lány elé lépett, és megtámaszkodott mellette az ajtófélfán. Ez már majdnem annyi volt, mintha megölelte volna.
- Nem ragaszkodom annyira makacsul az elveimhez, mint gondolnád. Azt hiszem, hogy tényleg a lustaság dominál a gondolataimban, és ez talán még annál is erősebb, hogy a gyerekkori barátomat nem szeretném felszarvazni.
Összébb zárta karjait a lány vállai körül.
- Van egy fiad. Ő érte felelned kell, és ez erősen korlátoz még engem is, de téged különösen.
Tímea eltakarította a szeme elé hulló hajtincseket. - Tisztában vagyok vele. Nem én hagytam egy évre magára az apját, hanem ő engem.
Béla is segített neki a haját elrendezni.
- Hányra viszed a Lacikát a nagyanyjához? - ezzel eldőlt a viadal.
A kisfiú türelmetlen volt. Nyugtalanul toporgott az anyja előtt, amíg öltöztette.
- A nadinál alszom? - kérdezte selypítve.
- A nagyinál - felelte Timi, és a nadrágocskával birkózott. Ő is türelmetlen volt. Először tölti házon kívül az éjszakát a fia, és még nincs természetes menete a dolgoknak. Úgy kellett keresgélnie minden ruhadarabot, amire a következő éjjel, meg az utána való napon szüksége lehet. Gondosabb lett volna a holmi összekészítésével, ha nem izgatta volna az est folytatása, de így talán még nyugtalanabb volt, mint Lacika.
- A nadi fod meséni este? - selypegett tovább a fiúcska.
- A nagyi annyi mesét mond majd neked, amennyit csak kívánsz - ígérte meg Timi az anyósa helyett. Azon gondolkodott, hogy a saját ruházatát megfelelően válogatta-e meg. Nagyon nem akarta kicsípni magát, mert Cinege anyja nem hülye. Ha felvesz valami szexi cuccot, gyanút fog, és az nem lett volna jó. Felülre tehát csak egy jobb hétköznapi ruhát vett, de alulra, ahol nem lepleződhetett le az anyósa előtt, a legszexibb, tűzvörös szettet húzta magára. Megérdemel egy kis figyelmességet tőle a Béla, aki elűzi a magányát ezen az éjszakán.
Végre együtt volt minden, Lacika rendesen felöltözve, kétnapi ruha, meg pelenkák, popsitörlők és minden, amire csak szüksége lehet a táskába készítve.
- Gyere Lacika! Indulunk - mondta, de még gyorsan visszaszaladt a telefonhoz, hogy a hívásokat átirányítsa a mobiljára. Nem lett volna jó, ha az anyósa valami Lacikával kapcsolatos dolog miatt a vezetékesen keresi, és ő nem veszi fel a lakásában a telefont. Azonnal kiderült volna, hogy a fiához hasonlóan ő sem a saját ágyában éjszakázik.
Soma lement elé a bejárathoz, amikor megcsörrent a telefonja, jelezve, hogy a lány beállt a parkolóba. Nem akarta, hogy egyedül kelljen botorkálnia a nem túl ismerős lépcsőházban.
Tímea egy kisebb táskát vett ki a csomagtartóból, abban hozta a másnapi tisztaruhát, meg mindent, amit szükségesnek gondolt az estéhez.
Mindketten zavarban voltak. Még arcon sem csókolták egymást, ez nem volt szokás köztük, és a rendkívüli alkalom nehézségei nem segítettek abban, hogy új szokásokat vegyenek fel.
- Szia! - köszöntötte a lányt, és elvette tőle a könnyű szatyrot.
- Szia! - felelte Timi, és nem tudta, mit kellene még mondania. Még sosem csalta meg a Cinegét eddig a Somával a legutóbb történteken kívül, és a várt örömök nem takarították ki belőle a feszültséget, ami a szokatlan élménnyel jár.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.62 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L 2014. 09. 3. szerda 16:32
Szépen alakul.
#10 listike 2013. 10. 29. kedd 19:28
Valamovel jobb minta 2.rész.
#9 Bikmakkocska 2013. 09. 16. hétfő 13:09
Érdekes, változatos sztori. Rafináltan rosszindulatú partnert még nem írt meg senki e fórumon.
#8 izgulós 2009. 03. 24. kedd 21:47
Látod Remi , ilyen az élet , cirka 1,5 hónap alatt majdnem 800-an elolvasták ezt a remekművet is. Gratula.
#7 Remete D. László 2009. 02. 6. péntek 17:31
Én köszönöm a figyelmet!
#6 Józsi 2009. 02. 4. szerda 07:54
Köszönjük PEMETE , az egész család , csók !
#5 Lemon Orange 2009. 02. 3. kedd 22:09
Kedves Remete!

Ezúton köszönöm Neked az újabb történetrészletet. Remélem mihamarabb olvashatjuk a folytatást.
További szép napot!

Lemon
#4 Olvasó 2009. 02. 3. kedd 21:11
Remek!!:)
#3 dragster 2009. 02. 3. kedd 19:35
alakul a történet, és egyre jobb. gratulálok a történethez Remete. további sikeres írást
#2 sihupapa 2009. 02. 3. kedd 19:23
kösz REMETE!
#1 Törté-Net 2009. 02. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?